KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Kurtxkadiraga yazdı:
xakrepkrallx yazdı:
Kurtx yazdı:
xakrepkrallx yazdı:kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
biz kp aclıgı yapmıyoruz hakedeni kesiyoruz o kufur etmiştir ama neden adama nasıl bi yazı yazdıysan artık baksana burada bile kufur ediyon o serefsiz sensin
hakedeni kesiyomuş :D :D delikanlıca geç ws at arkadan dalarak olmuyo o işler yakında dağılcaksınız sizle uğraşmıcam ;)
kurtxkadirag ya laf ede it akrep kralmısın nesin ben küfür etmem ama hakedeni keserim öyle iftira atma iftira atmak günahtır önce bunu bil

sen kmsinki Akrepkrall'ı kescen :lol: :lol: (it dediğin kişiye dikkat et :!: )
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

Hadi arkadaşlar baska yerde konusun konularınızı kadir abi bırak muhattab olmaya dehmez

Fazla bir şeyimiz yok, göründüğümüz kadarız. Ortamı biz yaratır, şeklide biz koyarız.
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Tılsım Genel Sohbete girecekken yanlışlıkla Sancak Genel Sohbete girmişim ama sanrım isabet oldu Öncelikle Loncanız Hayırlı Olsun demek isterdim ama bunu yapamayacağım Kurt Loncası Tılsımın en köklü Loncalarından olup en nüfuslu loncasıdır yani bizim loncamızdır yaklaşık iki yıla aşkın süredir aktif olan loncamızın bizim bilgimiz olmadan Sancak sunucusunda açılmasını nasıl cevaplıycaksınız merak ediyorum kurallarınızı okudum bizim yazmış olduğumuz Kurt Yasaları ile hemen hemen aynı ki bu kuralları kullanan başka bir lonca yoktu bu bir emek hırsızlığı deilmidir Kurt Loncasının resmi veb sitesinden tut tanıtım fıragmanları sanal ortamda biraz araştırıldığında kolaylıkla karşınıza çıkabilir bunlar verilen emek karşılığında bu hale geldi sizler bizim emeğimizi hiçe sayarak burada nasııl kullanırsınız lonca başkanının derhal buna cevap vermessini istiyorum ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Arkadaşlar Loncamızın İsmini ve Kuralları alıp kullanmışsınız.
Kurt Loncası Tılsımın en köklü ve en büyük loncalarındandır Tılsım sunucusu 2.5 yıl önce açılmıştı Loncamız şuan 2 yaşındadır ne kadar köklü vede eski olduğumuzu buradan anlayabilirsiniz.
Sizin bu yaptığınız iş iş değildir. Lonca liderimiz Murat ağabeyiminde(Kurtreis) dediği gibi Lütfen gerekli açıklamayı derhal yapınız. Ayıptır ya başka adı yok bu durumun resmen ayıp !
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Selamlar,

Arkadaşlar Kurt Loncası Tılsımda Kurulan ve Tılsımın Her döneminde demirbaşlarıyla öne çıkan elit ve köklü bir loncadır.Gerek geçmişiyle gerek Oyuncu potansiyeliyle Hem tılsımın hem İkvnin başını çekmiş bir Loncadır.

Kurt Loncası Web Adresi Video görüntüleri Etkinlikleri Başarıları ile Tescillenmiş bir oluşumdur.Bunu en kolay bir örnekle açıklayayım:

Sadece Kurt Loncası olarak Bütün Lodosları sancağa veya Kaleye tıktığımız zamanlar...
Devasa Etkinlikler
Güçlü yapısı ve kadrosuyla Tüm loncanın oyuna girdiği zamanlarda oyunun kitlenip herkesi dışarı atması gibi ....

Eğer Böyle bir oluşuma sancak sunucusunda adım atmak istiyorsanız Öncelikle '' Kurtreis'' ( Kurt loncası Genel komutanı ve Başkanı ) in iznini almanız gerekiyor ...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Merhaba arkadaşlar,

Güzel bir deneme yapıp lonca kurmaya kalkışmışsınız ama güzelliği gitmiş ve sadece dikenli yönü kalmış resmen hırsızlık yapmışsınız.
Bu loncanın isminin derhal değiştirilmesini talep ediyorum aksi taktirde biz loncamızla sancağa yüklenip sizi yok olmaya zorlamayı da biliriz.

Üstünde yılların emeği olan bir loncayı alıp buralarda bu şekilde izinsiz kullanmanız çok yanlış bir durum aynı olay size yapılsa anlamadan dinlemeden söveceğinize eminim !
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen karopy »

kurtreis yazdı:Tılsım Genel Sohbete girecekken yanlışlıkla Sancak Genel Sohbete girmişim ama sanrım isabet oldu Öncelikle Loncanız Hayırlı Olsun demek isterdim ama bunu yapamayacağım Kurt Loncası Tılsımın en köklü Loncalarından olup en nüfuslu loncasıdır yani bizim loncamızdır yaklaşık iki yıla aşkın süredir aktif olan loncamızın bizim bilgimiz olmadan Sancak sunucusunda açılmasını nasıl cevaplıycaksınız merak ediyorum kurallarınızı okudum bizim yazmış olduğumuz Kurt Yasaları ile hemen hemen aynı ki bu kuralları kullanan başka bir lonca yoktu bu bir emek hırsızlığı deilmidir Kurt Loncasının resmi veb sitesinden tut tanıtım fıragmanları sanal ortamda biraz araştırıldığında kolaylıkla karşınıza çıkabilir bunlar verilen emek karşılığında bu hale geldi sizler bizim emeğimizi hiçe sayarak burada nasııl kullanırsınız lonca başkanının derhal buna cevap vermessini istiyorum ...

Murat Abi resmen hırsızlık bu.
Bizden başka kurt ailesi olamaz.
Bizim İkv Dünyamızda bizden başka bi kurt türününde yer alması olanaksızdır.
Emek hırsızlığına gelince de gereğinin yapılması gerekir.
Bi terbiyesizliğim olduysa özür dilerim Abi.

Ben ve "KURT" Kardeşlerim SONUNA KADAR yanınızdayız...
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen karopy »

Ayrıca bizim loncamız gibi bir lonca olmayı asla başaramazsınız.
Hangi sunucuda olursanız olun farketmez.
Gereği elbet yapılır...

Bizi çekemeyen bir yerine anten taksın...
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Eğer İnanmayanlar olacaksa Buyrun Gerçek Kurt Loncası Budur ... Akıllarda soru işaretleri kalmasın

Sariyerli yazdı:
ResimResim

Gecenin karanlık sessizliğinin bozulup düşmanların korku ve dehşet içinde yok olması için sadece asil bir Kurt uluması yeter!

*** KURT LONCASI YÖNETİM KONSEYİ ***

Kurtreiis - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun - Kurtlarxkürşad -
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye

KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ

Lonca genel Başkanı = Kurtreiis
Lonca Genel Komutanı = Kurtlarxfatiha
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxkadriye
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard

KURT LONCASI GÖREV TAKIMI KOMUTANI

Kurtlarxmuntazam

KURT LONCASI SAVAŞ KOMUTANLARI

Kurtlarxbozkurtt
Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxsarıyer

KURT LONCASI ÜYELERİ

Kurtlarxsena - Kurtxmxs
Kurtlarxmelisa
Kurtlarxjunior - Kurtlarxperfect
Kurtlarxhezeyan - Kurtlarxgüneş
Kurtlarxredsonya
Kurtlaraxkapanı - Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxsofrası
Kurtlarxbuse - Kurtlarxbusecik
Kurtlarxsagopa
Kurtlarxölümsüz
Kurtlarxyekx
Kurtlarxscroker
Kurtlarxgülnaz - Kurtlarxgülzazz
Kurtlarxsamara - Kurtlarxsamaraa
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxgöktürk
Kurtlarxkürşadd
Kurtlarxguick
Kurtlarxefexx
Kurtlarxgökbörü
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxcrash
Kurtlarxrumeysa
Kurtlarxrapçi
Kurtlarxsınırsız
Kurtlarxsarı
Kurtlarxüçhilal
Kurtlarxavcıbaba
Kurtlarxsessiz
Kurtlarxavcı
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxmaçakızı
Kurtlarxgül
Kurtlarxgülüm
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxaspe
Kurtlarxserdar
Kurtlarxleanbeck
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxejder
Kurtlarxkaplan
Kurtlarxsevdası
Kurtlarxdelikan
Kurtlarxylcbulut
Kurtlarxkovboy
Kurtlarxgöçmen
Kurtlarxrderya
Kurtlarxmajeste
Kurtlarxkutalmış
Kurtlarxkushluk
Kurtlarxmartial
Kurtlarxmert
Kurtlarxyücel
Kurtlarxyewsaaaa
Kurtlarxnarutoo
Kurtlarxemree
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxazrail
Kurtlarxferyat
Kurtlarxozixx
Kurtlarxaktuğ
Kurtlarxkızıltuğ

Bu Liste Dışında hiç bir üyemiz yoktur deneme aşamasında ki bazı baş vurular vardır onlarda dahil olmak üzere bu listede ismi yer almayan hiç kimseden loncamız sorumlu değildir ...

Not : 35 Seviyeyi geçmemiş Kurtlarx İsmini taşıyan bazı arkadaşlar baş vuruda bulunmuş ve deneme aşamasında bulunmaktadırlar 35 Seviyeyi geçene kadar hal hareket ve davranışları tarafımızca izlenmektedir bu deneme aşamasında ki arkadaşlarımızdan herhangi birinin yanlış davranışıyla karşılaşılması halinde durumu lonca yönetim konseyinden yada kurmaylarından birine iletilmesi halinde gereken yapılıcaktır ...

Kurt Loncası Yasaları

1.Lonca Üyelerinin En Az 1 Tane Lonca İsmini Taşıyan Karakteri Olacak.

2.Günde En Az 2 Saat Online Olunacak Mecburi Durumlar Dışında.

3.Lonca Üyeleri Diğer Oyunculara karşı veya kendi aralarında Küfürlü , Argo Hakaret İçeren Kelimeler Kullanmayacaklar.

4.Lonca Üyeleri Kurt Loncasının Klanının Arz Olduğunu Bilecekler Ve Düşman Klana Katılmayacaklar.

5.Lonca Üyeleri Fazla Olan İtem Ve Materyal Ve Parasını Lonca Kasasına Bırakıcak Bu Şekilde Eksiği Olan Lonca
Arkadaşlarımızın Eksiklerini Lonca Kasası Gidermeye Çalışıcak.

6.Lonca Üyeleri Loncanın Amacının Serverdeki Oyuncuları Rahatsız Eden Şahıslarla Ve Loncalarla Mücadele İçin Olduğunu
Bilicek Ve Böyle Bir Durumla Karşılaştığında Lonca Yönetimi Yada Lonca Başkanına Durumu Bildirecek.

7.Klan Savaşlarında Lonca Üyeleri Toplu Halde Hareket Edicek Ve Kurulacak Ve Bulunduğu Takım sistemindeki Takımdan Ayrılmıycak Mecburi Durumlarda Takım Komutanına Durumu Bildirip Çıkıcak.

8.Lonca Üyeleri İşleri Olmadığı Zamanlarda Diğer Lonca Arkadaşlarına Yardım Ederek Yada Materyal Toplayarak Lonca Sermayesini Arttırmak İçin Zaman Harcıycak.

9.Kurt Loncası Vatan Sever Milliyetçi Bir Loncadır.Tüm Lonca Arkadaşlarımız Buna Göre Davranıcaklar.

10.Kurt Loncası Üyeleri Her Zaman Disiplinli Olucak Ve Diğer Oyuncularla Saygı Ve Sevgi Çerçevesi İçerisinde Ölçülü Bir Kurt Gibi Saygın Davranacaklar.

11.Lonca Üyeleri Loncanın Toplu Halde Yürüttükleri Faaliyetlerde Mazeretsiz Katılacaklar.

12.Kurt Loncası Üyeleri Irkçı,Bölücü,Faşist Davranışlarda Bulunamaz Loncada Siyaset Yapmak yasaktır.Kurt Loncasın Siyasal Bir Amacı Yoktur.

13.Lonca Üyeleri 39 Seviyeyi Geçtikten Sonra Arz Klanından Hiç Çıkmayacak Ve Gerekli Durumlarda Klan Kanalından Toplan Talimatına Derhal Uyup Toplanması İstenilen Bölgeye İntikal Edecekler.

14.Loncamıza Yeni Katılan Arakdaşalarımız 35 Seviyeyi Geçene Kadar Denenecek Bu Süre İçerisinde Sergilediği Hal Hareket Ve Tavırları Göz Önünde Bulundurularak Uygun Bulunursa Katılımı Onaylanıcak Ve İsmi Üye Listesine Eklenicek Bu Süre İçerisinde Davranışları Beğenilmezse Katılım Talebi Geri Çevrilecektir Ve Durumda Karakterini Silmesi Gerekecektir.Katılmak İsteyen Arakdaşlar Bu Durumu Göz Önünde Bulundurup Kabul Ederek Katılım Talebinde bulunmalılar.

15.Lonca Genel Etkileşimi Site Üzerinden Olunacaktır.Lonca Ya Bağlı Tüm Yönetim Ve Personel Her Gün Siteyi Ziyaret Etmek Zorundadır.

Lonca Ceza Sistemi

Kurtlar Loncası Üyeleri Hakkında Bir Şikayet Olunursa Ve Bu Durum Resim İle Kanıtlanırsa İki Defa Uyarılıcak Aynı Vukkati Tekrarlamaya Devam Ederse Loncadan İhraç Edilecektir.

Verilecek Olan Msn Adresini Tüm Lonca Üyelerimiz Ekliycekler Lonca Toplantıları Yönetim Kurulu Tarafından Yapılıcak Genel Duyurular İse Oyun İçerisinde Arz Kalede Toplanılıp Tüm Lonca Üyelerine Duyurulucak.

Resim

Bakma sen sessiz ve sakin durduğumuza sanma ki korkumuzdandır !
Sessizliğimizi herkes için bozmayız ama bozarsak da kimse susturamaz bizi düşmanlarımızı kendi kanlarında boğmadan !

Kurt Loncası Resmi Forum Sitesi
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan