Sariyerli yazdı:
Gecenin karanlık sessizliğinin bozulup düşmanların korku ve dehşet içinde yok olması için sadece asil bir Kurt uluması yeter!
*** KURT LONCASI YÖNETİM KONSEYİ ***
Kurtreiis - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun - Kurtlarxkürşad -
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye
KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ
Lonca genel Başkanı = Kurtreiis
Lonca Genel Komutanı = Kurtlarxfatiha
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxkadriye
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard
KURT LONCASI GÖREV TAKIMI KOMUTANI
Kurtlarxmuntazam
KURT LONCASI SAVAŞ KOMUTANLARI
Kurtlarxbozkurtt
Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxsarıyer
KURT LONCASI ÜYELERİ
Kurtlarxsena - Kurtxmxs
Kurtlarxmelisa
Kurtlarxjunior - Kurtlarxperfect
Kurtlarxhezeyan - Kurtlarxgüneş
Kurtlarxredsonya
Kurtlaraxkapanı - Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxsofrası
Kurtlarxbuse - Kurtlarxbusecik
Kurtlarxsagopa
Kurtlarxölümsüz
Kurtlarxyekx
Kurtlarxscroker
Kurtlarxgülnaz - Kurtlarxgülzazz
Kurtlarxsamara - Kurtlarxsamaraa
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxgöktürk
Kurtlarxkürşadd
Kurtlarxguick
Kurtlarxefexx
Kurtlarxgökbörü
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxcrash
Kurtlarxrumeysa
Kurtlarxrapçi
Kurtlarxsınırsız
Kurtlarxsarı
Kurtlarxüçhilal
Kurtlarxavcıbaba
Kurtlarxsessiz
Kurtlarxavcı
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxmaçakızı
Kurtlarxgül
Kurtlarxgülüm
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxaspe
Kurtlarxserdar
Kurtlarxleanbeck
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxejder
Kurtlarxkaplan
Kurtlarxsevdası
Kurtlarxdelikan
Kurtlarxylcbulut
Kurtlarxkovboy
Kurtlarxgöçmen
Kurtlarxrderya
Kurtlarxmajeste
Kurtlarxkutalmış
Kurtlarxkushluk
Kurtlarxmartial
Kurtlarxmert
Kurtlarxyücel
Kurtlarxyewsaaaa
Kurtlarxnarutoo
Kurtlarxemree
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxazrail
Kurtlarxferyat
Kurtlarxozixx
Kurtlarxaktuğ
Kurtlarxkızıltuğ
Bu Liste Dışında hiç bir üyemiz yoktur deneme aşamasında ki bazı baş vurular vardır onlarda dahil olmak üzere bu listede ismi yer almayan hiç kimseden loncamız sorumlu değildir ...
Not : 35 Seviyeyi geçmemiş Kurtlarx İsmini taşıyan bazı arkadaşlar baş vuruda bulunmuş ve deneme aşamasında bulunmaktadırlar 35 Seviyeyi geçene kadar hal hareket ve davranışları tarafımızca izlenmektedir bu deneme aşamasında ki arkadaşlarımızdan herhangi birinin yanlış davranışıyla karşılaşılması halinde durumu lonca yönetim konseyinden yada kurmaylarından birine iletilmesi halinde gereken yapılıcaktır ...
Kurt Loncası Yasaları
1.Lonca Üyelerinin En Az 1 Tane Lonca İsmini Taşıyan Karakteri Olacak.
2.Günde En Az 2 Saat Online Olunacak Mecburi Durumlar Dışında.
3.Lonca Üyeleri Diğer Oyunculara karşı veya kendi aralarında Küfürlü , Argo Hakaret İçeren Kelimeler Kullanmayacaklar.
4.Lonca Üyeleri Kurt Loncasının Klanının Arz Olduğunu Bilecekler Ve Düşman Klana Katılmayacaklar.
5.Lonca Üyeleri Fazla Olan İtem Ve Materyal Ve Parasını Lonca Kasasına Bırakıcak Bu Şekilde Eksiği Olan Lonca
Arkadaşlarımızın Eksiklerini Lonca Kasası Gidermeye Çalışıcak.
6.Lonca Üyeleri Loncanın Amacının Serverdeki Oyuncuları Rahatsız Eden Şahıslarla Ve Loncalarla Mücadele İçin Olduğunu
Bilicek Ve Böyle Bir Durumla Karşılaştığında Lonca Yönetimi Yada Lonca Başkanına Durumu Bildirecek.
7.Klan Savaşlarında Lonca Üyeleri Toplu Halde Hareket Edicek Ve Kurulacak Ve Bulunduğu Takım sistemindeki Takımdan Ayrılmıycak Mecburi Durumlarda Takım Komutanına Durumu Bildirip Çıkıcak.
8.Lonca Üyeleri İşleri Olmadığı Zamanlarda Diğer Lonca Arkadaşlarına Yardım Ederek Yada Materyal Toplayarak Lonca Sermayesini Arttırmak İçin Zaman Harcıycak.
9.Kurt Loncası Vatan Sever Milliyetçi Bir Loncadır.Tüm Lonca Arkadaşlarımız Buna Göre Davranıcaklar.
10.Kurt Loncası Üyeleri Her Zaman Disiplinli Olucak Ve Diğer Oyuncularla Saygı Ve Sevgi Çerçevesi İçerisinde Ölçülü Bir Kurt Gibi Saygın Davranacaklar.
11.Lonca Üyeleri Loncanın Toplu Halde Yürüttükleri Faaliyetlerde Mazeretsiz Katılacaklar.
12.Kurt Loncası Üyeleri Irkçı,Bölücü,Faşist Davranışlarda Bulunamaz Loncada Siyaset Yapmak yasaktır.Kurt Loncasın Siyasal Bir Amacı Yoktur.
13.Lonca Üyeleri 39 Seviyeyi Geçtikten Sonra Arz Klanından Hiç Çıkmayacak Ve Gerekli Durumlarda Klan Kanalından Toplan Talimatına Derhal Uyup Toplanması İstenilen Bölgeye İntikal Edecekler.
14.Loncamıza Yeni Katılan Arakdaşalarımız 35 Seviyeyi Geçene Kadar Denenecek Bu Süre İçerisinde Sergilediği Hal Hareket Ve Tavırları Göz Önünde Bulundurularak Uygun Bulunursa Katılımı Onaylanıcak Ve İsmi Üye Listesine Eklenicek Bu Süre İçerisinde Davranışları Beğenilmezse Katılım Talebi Geri Çevrilecektir Ve Durumda Karakterini Silmesi Gerekecektir.Katılmak İsteyen Arakdaşlar Bu Durumu Göz Önünde Bulundurup Kabul Ederek Katılım Talebinde bulunmalılar.
15.Lonca Genel Etkileşimi Site Üzerinden Olunacaktır.Lonca Ya Bağlı Tüm Yönetim Ve Personel Her Gün Siteyi Ziyaret Etmek Zorundadır.
Lonca Ceza Sistemi
Kurtlar Loncası Üyeleri Hakkında Bir Şikayet Olunursa Ve Bu Durum Resim İle Kanıtlanırsa İki Defa Uyarılıcak Aynı Vukkati Tekrarlamaya Devam Ederse Loncadan İhraç Edilecektir.
Verilecek Olan Msn Adresini Tüm Lonca Üyelerimiz Ekliycekler Lonca Toplantıları Yönetim Kurulu Tarafından Yapılıcak Genel Duyurular İse Oyun İçerisinde Arz Kalede Toplanılıp Tüm Lonca Üyelerine Duyurulucak.
Bakma sen sessiz ve sakin durduğumuza sanma ki korkumuzdandır !
Sessizliğimizi herkes için bozmayız ama bozarsak da kimse susturamaz bizi düşmanlarımızı kendi kanlarında boğmadan !
Kurt Loncası Resmi Forum Sitesi