bykalpsiz gene aramızda

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: LoNCa RıHTıM

Re: bykalpsiz gene aramızda

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

konuyu açan arkadaşımıza öncelikle teşekkür ederim..
BYKALLEŞ in kalleş olduğunu ortaya çıkaran ben ve kalipto kardeşim olmuştuk. sağolsun beni uyarmasıyla nasıl bi karaktere sahip olduğunu öğrenmiştim ardından merana duyurmuş vek afayı takmıştım. fazla sürmedi 3 5 ay direnebildi:) sonrasunda ben ve pussunun baskısı ve o günkü protesto yürüyüşüyle toplum içerisine çıkacak yüz bulamayıp bykalleş karakterine bidaha girmemişti.. oyuna yaklaşık 6 ay dır girmiyorum ve bu aralar başlamayı düşünüyorum. başladıüğğım an ilk işim seninle uğraşmak olacak VEYSEL iti .. sana bu oyunu oynamak haram..
türk bayrağı altında yaşayıp ekmeğini yeyipte ihanet eden #@!? kişiliklere tepkimiz hep aynı olacaktır..

şimdi kendine bi güzellik yap.. çık bi dağa bir MEHMET çikgin silahından çıkacak olan kurşunla hayatının son bulacağı anı beklee....

YA SEV YA TERKET (BU ;ŞEREFLİ SÖZ SENİN İÇİN GEÇERLİ DEĞİL TABİKİ) sen bu cümleyi bile hak etmiyosun BYKALLEŞ

Meran
SOKAKTAKİADAM
Kullanıcı avatarı
ByaTTacK
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ByaTTacK »

sen eLınden geLenı yap sokaktakı cocuq Bende ayNen sana haram etcem bu oyunu Loncana da Pek guvenme . . !!
Resim

Ya oLduguN gibi goruN yada gozuMe goruNMe . . .
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ByaTTacK yazdı:sen eLınden geLenı yap sokaktakı cocuq Bende ayNen sana haram etcem bu oyunu Loncana da Pek guvenme . . !!

çok tırstım:D şu oyunda hiç bi zaman hiç bi kimseye güvenerek bişeye kalkışmadım ve hiç bi zaman bi başkasından destek istemedim kalpsiz.. ayrıca lonca olayınada gelince kurulu bi düzeni bıraktım ben. öyle gerekiyordu bi takıp sebeplerden dolayı.. her neyse loncaya fala ngüvendigim yok tek tabanca takılırım her zaman bilirsin..
atel olsan kendini yakarsın veysel. adamlığı öğrenemedin öğrenmeyede niyetin yok . ama emin ol ellimden geleni yaparım sen iburadan şutlamak için ve yapacam da..

sokaktakiadam
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

=)) 39 leveller özledm be=)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

sokaktakiadam yazdı:
ByaTTacK yazdı:sen eLınden geLenı yap sokaktakı cocuq Bende ayNen sana haram etcem bu oyunu Loncana da Pek guvenme . . !!

çok tırstım:D şu oyunda hiç bi zaman hiç bi kimseye güvenerek bişeye kalkışmadım ve hiç bi zaman bi başkasından destek istemedim kalpsiz.. ayrıca lonca olayınada gelince kurulu bi düzeni bıraktım ben. öyle gerekiyordu bi takıp sebeplerden dolayı.. her neyse loncaya fala ngüvendigim yok tek tabanca takılırım her zaman bilirsin..
atel olsan kendini yakarsın veysel. adamlığı öğrenemedin öğrenmeyede niyetin yok . ama emin ol ellimden geleni yaparım sen iburadan şutlamak için ve yapacam da..

sokaktakiadam

Abi nerelerdesn sen =) nası gidior =)ismini vermeyim msn adresin bnde duruor ama online olmuoor =) bi ara açta sohbet edelm=)
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen pusula »

sokaktakiadam yazdı:konuyu açan arkadaşımıza öncelikle teşekkür ederim..
BYKALLEŞ in kalleş olduğunu ortaya çıkaran ben ve kalipto kardeşim olmuştuk. sağolsun beni uyarmasıyla nasıl bi karaktere sahip olduğunu öğrenmiştim ardından merana duyurmuş vek afayı takmıştım. fazla sürmedi 3 5 ay direnebildi:) sonrasunda ben ve pussunun baskısı ve o günkü protesto yürüyüşüyle toplum içerisine çıkacak yüz bulamayıp bykalleş karakterine bidaha girmemişti.. oyuna yaklaşık 6 ay dır girmiyorum ve bu aralar başlamayı düşünüyorum. başladıüğğım an ilk işim seninle uğraşmak olacak VEYSEL iti .. sana bu oyunu oynamak haram..
türk bayrağı altında yaşayıp ekmeğini yeyipte ihanet eden #@!? kişiliklere tepkimiz hep aynı olacaktır..

şimdi kendine bi güzellik yap.. çık bi dağa bir MEHMET çikgin silahından çıkacak olan kurşunla hayatının son bulacağı anı beklee....

YA SEV YA TERKET (BU ;ŞEREFLİ SÖZ SENİN İÇİN GEÇERLİ DEĞİL TABİKİ) sen bu cümleyi bile hak etmiyosun BYKALLEŞ

Meran
SOKAKTAKİADAM

İşte kemalist devrimci mustafa abim dönüş yapıyor :)

Abi sen nerelerdesin ya :S Hattıda değişmişin neyse bu muhabbeti brda yapmayalım :(
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Kullanıcı avatarı
soulofxkrnlk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen soulofxkrnlk »

sokaktakiadam yazdı:konuyu açan arkadaşımıza öncelikle teşekkür ederim..

Meran
SOKAKTAKİADAM
arkadaşlar sokaktakiadam kesinlikle haklı
ama haksızlık yapıyorsunuz bunuda diyim adamı
korumak gibi olmasın da bakınız ne diyo
mustafa kardeşim

'' başladıüğğım an ilk işim seninle uğraşmak olacak VEYSEL iti ''

veysel demiş işte o bykalpsiz cipi dediginiz kişinin ismi veysel dir ama bu playboys un ismi veysel deil kadir dir
ve inanın o dediklerinizin hic birini hakketmiyodur .tanırım onu iyi bi insandır bykalpsiz de o deildir .
gercekten de cekemiyonuz

mert knk ilk kez sana hak wermiyom k.b
:oops: :oops:

Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Justerini »

bykalpsiz korumam altındadır.. ona denilen söz bana denmiştir...

gerçekten sinirlenmeye başlıyorum ve bu hayra alamet deil..

kapatın konuyu lan.
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Justerini yazdı:bykalpsiz korumam altındadır.. ona denilen söz bana denmiştir...

kapatın konuyu lan.

'' Kalpsiz koruması altındaymış''
kimsin sen ya? nesin?
Kalpsiz ve Kalpsiz yandaşları benim için aynı sıfattadır. ha kalpsiz ha sen..
sinirlensen ne olacakki? ne yapabilirsin? lafa bak yaa sinirlenmişmiş ..
bişey derdim ama neyse sen git büyüğün gelsin. aklının yetmiyceği şeylere burnunu sokma..
bu arada konuya yorum yapan herkese LAN diye hitap etmişsin.
LAN sen ve senin gibilerdir.

Sokaktakiadam
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Justerini »

sokaktakiadam yazdı:
Justerini yazdı:bykalpsiz korumam altındadır.. ona denilen söz bana denmiştir...

kapatın konuyu lan.

'' Kalpsiz koruması altındaymış''
kimsin sen ya? nesin?
Kalpsiz ve Kalpsiz yandaşları benim için aynı sıfattadır. ha kalpsiz ha sen..
sinirlensen ne olacakki? ne yapabilirsin? lafa bak yaa sinirlenmişmiş ..
bişey derdim ama neyse sen git büyüğün gelsin. aklının yetmiyceği şeylere burnunu sokma..
bu arada konuya yorum yapan herkese LAN diye hitap etmişsin.
LAN sen ve senin gibilerdir.

Sokaktakiadam

kimmiyim.. Annne sor o söyler ama bn sölyim babanım ben senin evet baban ...
+ senle m8uhatap olup zmnımı harcayamam.. hadi başka kapıya show yap..
Reklamını yapma.. gülüm..

ama anana sor yani unutma.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön