:lol:KaraXHayalet yazdı:ya anlatamam şey gibi :lol:recepivedikx yazdı:nasi bi duyguKaraXHayalet yazdı:Ne biliyim herkez yazardı bende özemdim yazayım dedim nasıl bir duyguymuş diye :lol:Reymond yazdı:bu konuyumu güncel tutcanKaraXHayalet yazdı:Güncelhiç açmasaydın daha iyidi
![]()
>>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: >>>>AZULU 3 KİŞİYLE KESTİK>>>>>>
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
Güncel uheuehueheueuhe :lol: :lol: :lol: :lol:
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

kardeşim kuklacci görevine yada phı görevine gelirim ben sizi korurum siz kesersiniz benim herif ünlü olur forumda
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

phili yok salon var istersen lag bitince forumdan özelden ulaş bana ikimiz deneyelim kesmeyi yüksek lwl sen sen etrafi temizlersen bende phi keserim sonra foruma yazarım phili tek kesil şok şok şok :lol:recepivedikx yazdı:kardeşim kuklacci görevine yada phı görevine gelirim ben sizi korurum siz kesersiniz benim herif ünlü olur forumda![]()
Gakgoşbey
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşlar lütfen şakanın dozunu tadında bırakalım. Evet neredeyse tüm bosslar levelinde kesilebilir. Ama arkadaşımız koymuş resimleri uğraşmış kesmişler. Size tebrik etmek düşer.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Boşver kardeşim susmak büyüklüktür konuşmak acizliktirmitmet yazdı:Arkadaşlar lütfen şakanın dozunu tadında bırakalım. Evet neredeyse tüm bosslar levelinde kesilebilir. Ama arkadaşımız koymuş resimleri uğraşmış kesmişler. Size tebrik etmek düşer.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

tamamKaraXHayalet yazdı:phili yok salon var istersen lag bitince forumdan özelden ulaş bana ikimiz deneyelim kesmeyi yüksek lwl sen sen etrafi temizlersen bende phi keserim sonra foruma yazarım phili tek kesil şok şok şok :lol:recepivedikx yazdı:kardeşim kuklacci görevine yada phı görevine gelirim ben sizi korurum siz kesersiniz benim herif ünlü olur forumda![]()