Saygılar..
Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
Ben bi Arz olarak söylüyorum bizimkilerin 39 seviye zamanında Meteor Girişini tuttuklarını hatırlıyorum arkadaş demiş ya devran döndü aynen öyle...Ama bizimkileride Lodoslar gelip dağıtıyordu çok ta zevkli oluyordu savaşlar bence hiç bir sorun yok devam böyle mısırda gördünüz 5-10 lodos klandan toplayın adamları dalın aralarına ya kesersiniz savaş için yada dağıtıp direk mısıra geçersiniz 
Saygılar..
Saygılar..
Eminönü
Hephaistos
Hephaistos
klandaysan keilmeyi goze almıssın demektir yanlışmıyım ama en matıklısı bolgelere gırcek grupla kalede toplanıp birlekte yolu acmakdır iyi fromlar
....................Sonx.........................
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sorun Mısıra girmek değil.Neden ldoslar mısıra daha yakın ???
Bazı Arkadaşarlarımız Hikaye amacı ile mısırda olduğunu söylüyor.Ama hikayede ldoslar mısıra daha yakınmı olacak diyo
Migrat !!!
Neden Migrat ldosların ilerisinde.Bunada mı hikaye diyeceksiniz :!:
Bazı Arkadaşarlarımız Hikaye amacı ile mısırda olduğunu söylüyor.Ama hikayede ldoslar mısıra daha yakınmı olacak diyo
Migrat !!!
Neden Migrat ldosların ilerisinde.Bunada mı hikaye diyeceksiniz :!:
Son..
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Bence yönetimin size verecegı cevap şu olmalı
:mrgreen:
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Aslında migratın philin salonunda o akrebin içinde olsa daha anlamlı olmazmıydı
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
kardeş senn ki de sorumu belli değilmi işte gerizekalıTrendd yazdı:Gerizekalımısın ? Anlıyamadım Adam Diyorki Öyle Yazılar Yazmayın.heartthrob25 yazdı:o zaman sende lodos ol
Her Neyse Katılıyorum Sana Büycümle Gitmek istiyorum Kesiyolar Adada Mısıra Grebilrisek Dua EdiyoruzSivri Adanın Yeraltı Gibi Klan savasları olmamsı lazım.
Yada Grişlerin Değiştirilmesi Lazım.
- Gencozzyxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
İkv destek pm at şikayetciysen :|
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Çok boş konular konuşuyorsunuz ben eminönüe çıkınca bir daha meteora geçemiyorum bu nasıl bir iş kim geldide forumda konu açtı.Handan hanımı kesmek için bütün muhafızları kesmek zorunlu İsmet beyi kesmek için aşağıdan gelip çeksen yeter.
Sığınağa mı girmek istiyorsun topla grubunu arz sancakta ordan açın dirençlerinizi inin aşağı kesin girersiniz kp kasan 3-5 çapulcu vardır onlarda o kadar sağlam değillerdir.Aynı taktikle miğratada girerseniz abartılacak bir yanı yok.
Sığınağa mı girmek istiyorsun topla grubunu arz sancakta ordan açın dirençlerinizi inin aşağı kesin girersiniz kp kasan 3-5 çapulcu vardır onlarda o kadar sağlam değillerdir.Aynı taktikle miğratada girerseniz abartılacak bir yanı yok.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.