Etkinlik Takvimi HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Re: Etkinlik Takvimi HK.

Mesaj gönderen Gangbangg »

omeqla yazdı: 16 Nis 2026 21:04
Orionxxxaiakos yazdı: 16 Nis 2026 10:46
Gangbangg yazdı: 15 Nis 2026 15:30
ejedrogl yazdı: 15 Nis 2026 14:16 Bence oynamayın, bu kadar strese ne gerek var. Kafanız rahat olsun.
Kendi bilmez cnolara cevap verip prim kastirmicam :D 2007 den beri bi fill oynarim, gerek rehber takiminda gerek test ekibinde yer aldim bunlarin mailleri herseyi mevcut :) Oyuna gonul vermek onemli aslinda , stresten ziyade hala birakamiyorsan yonetimden bir aciklama bekliyorsun :D Surelimi olucak, Diger madeni gordu herkes ne anlami kaldi dedik stokcular hemen atladilar niye degissin falan diye :D

Hocam konudan bağımsız, sizi bu üslupla nasıl yönetim kadrosuna dahil etmişler, yukarıda ki mesajlarınızı okudum da tam fecaat.

İnsanları sevmek zorunda değilsiniz, kimsenin hayatı burayla da sınırlı değil. Yarın öbür gün farklı sıfatlarla karşınıza çıkar, özür dilemek zorunda kalırsınız.

O yüzden sevmediğiniz veya hareketleri/davranışları hoşunuza gitmeyen kişilere hakaret veya garip sıfatlar takıp hitap etmek yerine saygı duymalısınız bence.

Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda da değil, aynı fikirde olmayanlara da “cno” tarzı kelimelerde uygun değil.

Benden bir dost tavsiyesi olsun, sakın yanlış anlaşılmasın.

Çok doğru bir noktaya değinmişsin anlamsız kişiselleştirme ve duygusal davrandı dahada durmadı. Bize 2007 hikayeleri değil, oyunu oynayan emeğini koruyacak vizyon lazım. o yüzden bu seviyeyle daha fazla tartışmak sadece vakit kaybı ortaya sunduğu net ve mantıklı hiçbir çözüm yok; sanıyor ki zamkın pamuğun değişince oyundaki stokçular bir anda yok olacak. 'iban paylaş kahve ısmarlayayım, emekli dayı' gibi seviyesiz hakaretlere veya tarladaki biber gibi oyun mekaniğiyle alakası olmayan komik örneklere sığınıyor.Asıl komik ve trajik olan ne pc'den profiline ve loncasına bakınca kimin ne olduğu çok net anlaşıldı. bana burada durduk yere 'stokçu' iftirası atan şahsın kendi loncasının rmt (gerçek parayla ticaret) vukuatlarını, klan savaşında egolarına yediremeyip ettikleri küfürleri herkes biliyor. kendi loncası böyleyken gelip burada ahlak bekçisi kesilip '2007'den beri oynuyorum rehberim' diye cv dağıtması gerçekten fecaat.​Biz burada oyunun gerçeklerini konuşuyoruz; görevler hatalı geldi, etkinlik süresi bitiyor eğer bu ayın sonunda olursa, ortada 800 parşömen toplayabilen yok ve ganimetin ne olduğu bile belirsiz. yönetim zaten sonraki etkinliklerde bu istenmeyen hatayı çözecektir
. :relieved:
O kadar cok yaraya sahipsinki nerene bassam oradan ses geliyor :) Her neyse burasi prim kasman gereken yer degil, onerin varsa acikca belirtirsin yoksa bos muhabbet edip ceviz kabugunu doldurmayacak cumlelerinle gelipde burada insanlar bana arka ciksin diye ugrasman gercekten komik :) Sen parsomen kasmiyorsan ve gorev yapmiyorsan gelip elestirme ki dun zaten gerekli guncelleme oldu ve eminimki zamk materyali degisti :) Bir kac gune ogreneceksin bunuda stokladigin madenide alipta cantada hangi bosluguna koymak istersen koy :)

2 ci konuya gelirsek eger , demekki zamaninda cokca zorbalamisiz ki snei hala klan savasci olsun, em konusu olsun ortaya atabiliyorsun :)

Rmt yaptigimiz yazismalar ekran goruntusu varmi ? Lonca adi yazan suan loncada olan varsa getir herkes gorsun yoksa gelipte prim kasma :)
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Lighthouse yazdı: 16 Nis 2026 12:12
Orionxxxaiakos yazdı: 16 Nis 2026 10:46 ..
Eski yönetim, eşine dostuna tılsım dağıtıyordu. Çarlara kp/şp yazıyordu. Ayak altı epeyi rmt yapıyordu.
Takıldığın şey bu olsun..

Uslup konusuna gelince kimse AhiEvran ahrazıyla yarışamaz ':)

Takıldığım şey bence her şeyden ve hepsinden önemli.

Eskiler, eskide kalsın.

Atatürk'ün bir sözü var;
Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır.
İtimat ve itaatin olduğu yerde disiplin vardır.
Disiplinin olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde başarı vardır.
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

Gangbangg yazdı: 16 Nis 2026 13:26
Orionxxxaiakos yazdı: 16 Nis 2026 10:46
Gangbangg yazdı: 15 Nis 2026 15:30
ejedrogl yazdı: 15 Nis 2026 14:16 Bence oynamayın, bu kadar strese ne gerek var. Kafanız rahat olsun.
Kendi bilmez cnolara cevap verip prim kastirmicam :D 2007 den beri bi fill oynarim, gerek rehber takiminda gerek test ekibinde yer aldim bunlarin mailleri herseyi mevcut :) Oyuna gonul vermek onemli aslinda , stresten ziyade hala birakamiyorsan yonetimden bir aciklama bekliyorsun :D Surelimi olucak, Diger madeni gordu herkes ne anlami kaldi dedik stokcular hemen atladilar niye degissin falan diye :D

Hocam konudan bağımsız, sizi bu üslupla nasıl yönetim kadrosuna dahil etmişler, yukarıda ki mesajlarınızı okudum da tam fecaat.

İnsanları sevmek zorunda değilsiniz, kimsenin hayatı burayla da sınırlı değil. Yarın öbür gün farklı sıfatlarla karşınıza çıkar, özür dilemek zorunda kalırsınız.

O yüzden sevmediğiniz veya hareketleri/davranışları hoşunuza gitmeyen kişilere hakaret veya garip sıfatlar takıp hitap etmek yerine saygı duymalısınız bence.

Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda da değil, aynı fikirde olmayanlara da “cno” tarzı kelimelerde uygun değil.

Benden bir dost tavsiyesi olsun, sakın yanlış anlaşılmasın.
Ozelden mesaj atta sana mailler ile kanitlayayim istersen ? karsimda ki anlama kitligi cekiyorsa ben direkt soyluceklerimi soylerim oyle kelimeri kivirip arkasina saklanmam ' duz adam sami' misali direkt olarak soylerim . 2 konuya gelirsek eger adam sadece konusmak icin konusuyor belliki stok yapan bir insan bizim toplum tarlada 3 tl olan biberi zincir markete 300 tl geliyorsa eger aradaki komisyoncular sayesindedir , anlatmak istedigim bu baktin alamiyor seviyesine in istedigini soyle bu kadar basit
Hocam benim için hiç problem yok, ben en sonda yazdığım gibi sadece dostane bir şekilde uyarmak istedim.

Oyun bu, kalp kırmaya da değmez. Buraya çoğumuz stres atmaya, kafa dağıtmaya giriyoruz.

Bırakın o noktada kalsın, ekstra stres yüklemeyin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön