O kadar cok yaraya sahipsinki nerene bassam oradan ses geliyoromeqla yazdı: ↑16 Nis 2026 21:04Orionxxxaiakos yazdı: ↑16 Nis 2026 10:46Gangbangg yazdı: ↑15 Nis 2026 15:30Kendi bilmez cnolara cevap verip prim kastirmicam2007 den beri bi fill oynarim, gerek rehber takiminda gerek test ekibinde yer aldim bunlarin mailleri herseyi mevcut
Oyuna gonul vermek onemli aslinda , stresten ziyade hala birakamiyorsan yonetimden bir aciklama bekliyorsun
Surelimi olucak, Diger madeni gordu herkes ne anlami kaldi dedik stokcular hemen atladilar niye degissin falan diye
![]()
Hocam konudan bağımsız, sizi bu üslupla nasıl yönetim kadrosuna dahil etmişler, yukarıda ki mesajlarınızı okudum da tam fecaat.
İnsanları sevmek zorunda değilsiniz, kimsenin hayatı burayla da sınırlı değil. Yarın öbür gün farklı sıfatlarla karşınıza çıkar, özür dilemek zorunda kalırsınız.
O yüzden sevmediğiniz veya hareketleri/davranışları hoşunuza gitmeyen kişilere hakaret veya garip sıfatlar takıp hitap etmek yerine saygı duymalısınız bence.
Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda da değil, aynı fikirde olmayanlara da “cno” tarzı kelimelerde uygun değil.
Benden bir dost tavsiyesi olsun, sakın yanlış anlaşılmasın.
Çok doğru bir noktaya değinmişsin anlamsız kişiselleştirme ve duygusal davrandı dahada durmadı. Bize 2007 hikayeleri değil, oyunu oynayan emeğini koruyacak vizyon lazım. o yüzden bu seviyeyle daha fazla tartışmak sadece vakit kaybı ortaya sunduğu net ve mantıklı hiçbir çözüm yok; sanıyor ki zamkın pamuğun değişince oyundaki stokçular bir anda yok olacak. 'iban paylaş kahve ısmarlayayım, emekli dayı' gibi seviyesiz hakaretlere veya tarladaki biber gibi oyun mekaniğiyle alakası olmayan komik örneklere sığınıyor.Asıl komik ve trajik olan ne pc'den profiline ve loncasına bakınca kimin ne olduğu çok net anlaşıldı. bana burada durduk yere 'stokçu' iftirası atan şahsın kendi loncasının rmt (gerçek parayla ticaret) vukuatlarını, klan savaşında egolarına yediremeyip ettikleri küfürleri herkes biliyor. kendi loncası böyleyken gelip burada ahlak bekçisi kesilip '2007'den beri oynuyorum rehberim' diye cv dağıtması gerçekten fecaat.Biz burada oyunun gerçeklerini konuşuyoruz; görevler hatalı geldi, etkinlik süresi bitiyor eğer bu ayın sonunda olursa, ortada 800 parşömen toplayabilen yok ve ganimetin ne olduğu bile belirsiz. yönetim zaten sonraki etkinliklerde bu istenmeyen hatayı çözecektir.![]()
2 ci konuya gelirsek eger , demekki zamaninda cokca zorbalamisiz ki snei hala klan savasci olsun, em konusu olsun ortaya atabiliyorsun
Rmt yaptigimiz yazismalar ekran goruntusu varmi ? Lonca adi yazan suan loncada olan varsa getir herkes gorsun yoksa gelipte prim kasma