Efelerxreis

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Efelerxreis

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

küplüce kaç yaşındasın onu yaz ilk önce.Bende ümraniyedeyim bi ziyaret edeyim seni.(not:Merak ettiğimden ziyaret edeceğim yanlış anlama olmasın.)[/quote]

Yasim 19 gizlimiz saklimiz yok loncandaki adamlarda adresim telefonum da var ;) Uskudara gel bi gun insallah goruselim :) [/quote]

Hımm baya gençmişsin.Gelirimde muhabbetimiz uyuşmaz.[/quote]

Muhabbetinin uyusacagi yasta kuzenler var loncadan orasini dert etme :) [/quote]

MESELA kimler var merak ettiklerim varsa gelirim.
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kupluce »

efelerxyildiz yazdı:küplüce kaç yaşındasın onu yaz ilk önce.Bende ümraniyedeyim bi ziyaret edeyim seni.(not:Merak ettiğimden ziyaret edeceğim yanlış anlama olmasın.)

Yasim 19 gizlimiz saklimiz yok loncandaki adamlarda adresim telefonum da var ;) Uskudara gel bi gun insallah goruselim :) [/quote]

Muhabbetinin uyusacagi yasta kuzenler var loncadan orasini dert etme :) [/quote]

MESELA kimler var merak ettiklerim varsa gelirim.[/quote]

Ozel msj da yaziyorum hepsini oraya bak
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

kupluce yazdı:
efelerxyildiz yazdı:küplüce kaç yaşındasın onu yaz ilk önce.Bende ümraniyedeyim bi ziyaret edeyim seni.(not:Merak ettiğimden ziyaret edeceğim yanlış anlama olmasın.)

Yasim 19 gizlimiz saklimiz yok loncandaki adamlarda adresim telefonum da var ;) Uskudara gel bi gun insallah goruselim :)

MESELA kimler var merak ettiklerim varsa gelirim.[/quote]

Ozel msj da yaziyorum hepsini oraya bak
[/quote]

bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Sunucuyu terk edip kaçtığımı söyleyen arkadaşlar sizleri önümüzdeki fuarda görmek isterim bakalım ne kadar delikanlısınız.Bekliyeceğim bütün atalar özellikle gelsin bi dertleşelim, ultralar zaten istesede gelemez çoluk çombalak aileleri izin vermez.Görmek istediklerim sadece atalar ben asla kaçmam burası sanal burda vurduğun sert vuruş ağır vuruş can yakmıo ;) Bakalım ne kadar sözünüzün erisiniz.Ben kaçmadım asla kaçmam bunu fuara geldiğinizde öğrenmiş olacaksınız.Dumansız hava sağası felan demişsiniz.Biz kurtları her zaman kestik + Realleride her zaman kestik bunu bütün tılsım biliyor.Ben Tılsım sunucusuna uğradığımda sen gittikten sonra veletler adam oldu buraya geri dön diye istekde bulunan arkadaşlar oldu.Ben tılsıma gidersem babı alide 42 tane Dumanx ismini taşıyan 45+ çarlar var bunu kurtlarda iyi bilir geçenlerde hepsini babı alide toplayıp üstlerini item dizdim.Ayrıca sunucuda şifresini bilmediğim bir sürü Dumanx ve Dumanx ismini taşımayan bir okadar Duman var bunları kurtlar ve tılsım sunucusu çok iyi biliyor.Eğer geri dönersem Eylül ayında ilk işim Tılsıma gelmek olacak bir ay süreyle orada kalacağım.Bu sözlerimden sonra kurtlar titreyecekler ama bi yandan kurtlar büyüdü bunlar bizi al aşağı edemez düşüncesine kapılacaklar.Fazla boş düşüncelere kapılmayın Dumanx isminde oyunda görmedikleriniz Kurt ismini taşımakta.Benim adımın geçtiği yerde kurtlar kedi oldu bn yokluğumda aslan kesildi benim varlığımda ne olacağınızı bütün tılsım sunucusu iyi biliyor.Arzları toplayın gelin biliyosunuz biz sizi arzlarla bir kestik.Biz yalan dolan değil hep doğruları söyledik ve doğruları size tekrar yaşatacağım.Tılsımda olmayan sadece ben ve 12 tane adamım diğerleri tılsımda sizlerle birlikte.Hatta düşman değil dost, hatta içinizde kardeş.Tavırlarından duman olduğunu tahmin ettiğiniz adamları loncadan çıkarın bakalım kaç kişi kalıyosunuz.Daha sonra sancağa geçeceğim tılsımda kestiklerim sancağa geçsin atalarla bir olsun tabi yerse bakalım Meyhaneci ve tayfası karşısında durabilecekmisiniz.Neyse Delikanlıyım diyenlerle fuarda görüşmek üzere...

Zor severiz çabuk affederiz, affetmediklerimiz hiç sevmediklerimizdir.

Efelerxreis
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Mezbahada hayvan kesildiğinde kanı tam bitip canı çıkmadan son çırpınışları ve gaz çıkarmaları olur
Bu arkadaşda son çırpınışlarını yapmaya başlamış

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Diyecek bir şey bulamıyorum bile,halen konuşuyorya helel olsun sana...Gidiyorum dedi halen sunucuda başka çar isimleri ile aramızdasındır tahminlerime göre...Loncanında ne halde oldugunu görüyorsundur ozaman,yarısından çoğu lodos neden diye soruldugunda ben efecik degilim banane diyorlar...Ama biz Sonuna kadar ''Ata'' yız kessekde kesilsekde Senin gibi kendini bilmezler Ataist deselerde biz Ata olarak kalacagız...Herzaman bekleriz...
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

ONCELİKLE ecoreis sadec 2 sefer bolgden veya kalandan kufur etmiştır diyer edlilen kufurlerin hepsi cakma carlar tarfından atax veya ultrax ler tarafından kurulan koplodur ...

Ve bu loncandan beni kımse atmadıı ben carımı kardesime dewır ederek ben bıraktım zaten ben size bu lonca dagılmadan 2 ay once carım 44 lwl ken dedim loncayı bırakıcam bu nasıl iş diye ...!

beyzade (unutma hatta cok sinirli bi şekilde deim ben yokum artık diye) sende hatta dedin herşey duzelecek ...

artıı olarak elimde bircok resim var vee o reismlerii koydugum takdırde atax ultrax loncalarının gercek yuzu ortaya cıkarmaya yetıcek delil var ancak ben coluk cocuklan ugrasmıyorum oda bi ayrı konu...

Arkadaslar selametle kalın ben hep sizin yanızıdayım ama Efelerx olarak deyil ... Kendinize iyi bakın ...

Emrah...!

Ne Şehitler Verdik Vatan Uğruna Bizde Bitmez Mehmetçik Bu Vatan uğruna..şafak (90/4)

.......EMRAH....
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Yav bu mal daha Ultrax ler çoluk çocuk diyor.Olum derdin neyse gel adanaya paylaş.Sonra adın çoluk çocuktan dayak yediye çıkar o ayrı şey.Hani adanada oturan Gamsız bana nerde bulusacagını felan soyledimi.Erkekmi lan.Ama merak etmesin o gelmezse ben giderim.Salak canına susamış.Bide adres veriyor.Ama dur gösterecem ben.Kim çocuk kim reis gösterecem size.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ultraxreis »

Ultralar Cocuk dıyosun sız daha Oncekı konularda açıklamadınızmı yaşınız 10 diye :) daha niye otuyosun çoluk cocuk dıye :)

Re: EfeLerin İtirafları :))
Efelerxbeyzade 27 Nis 2010 21:17

tayfun bilgi aldıgın cocuk cafede oynayan 10 yaşında veletin teki D tam yaşıtlarından bilgi alıyosun D

Burda gerçekler var :) 0-10 yaş arası cocukları kandırmıssınız itemle Loncamıza gelin diye bide Çoluk cocuk dıyosunuz karsınızdakılere once kendınıze bakın Ezikmenler...

Ultra'lar ve Ata'lar sızın gızlı sırlarını ortaya dokuyo dıye cekemıyosunuz ama benım Loncamdan uyeler kufur etmez İftira atma eger edersede Cezasını Elbet çeker ettiği küfür yanına kar kalmaz.

Şimdi defolup gidin Sunucudan Hırsızlık ve Küfür kalmayacaktır eminim....
Resim

Resim

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

nE Adamlar var hal asarım keserim ne kesıyon tavukmu kardes ben oraya yazdıgım hersey haflıyen dogrudur tek bir yalan soz veya atak bi laf bulamassın cunku ultraxtayfun kendi biliyor bana ne yazdıklarını hala utanmadan konusyonuz .... bu 1

2 cisi sen benim muhattabım dyilsin bu 2

3 sen deyil adana felan o ayakalrı bırak bu 3

allahın izniyle foruma cok konusan arkadsları bi kenara not alıyorum unutmayın kendine guven herkes fuarda olucak gecen sene oldugu gibi ve omuzdeki fuarda inş goruscek buda 4 hadii KALın SAlıcAkla ...!

not:efelerx reis seni tam olarak tanımıyorum ama seninlede tanışma fırsatını bulurum..İNŞ

Emrah...

Bazen çoban olup koyun güderim Kafam Bozulur Esrar Çekerim Bunalıma Girer Jilet Atarım (Alemciyim) arkadaş çok görme bana!!!

Emrahr]

“Genel Sohbet” sayfasına dön