Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Ultraslanqmudur yazdı:
Selamlar

Görüyorumki bütün sunucuların rOa üyeleri gelip 2-3 söz sözler zırvalamalar yazmışlar :)

rOa üyesi birisi böle böle bişiler yazmış değilmi ? sizler milletten özür dileyeceğiniz yerde millete sataşıorsunuz ...

bölelikle sizleri yerde görmek mümkün değiLmi ;)

rOa diyince ben Ironmanxx Konsültasyon dan gerisini tanımam gerisi faso fiso bence..

benim sölediğim sözlerde Mehmetimle Serhatıma değiLdiR ...

söliceklerim bu kadar uzatmayın artık ayrıcalıklı rOa loncasına slm lar :D
Ferit usta merak etma böle yaptılar die biz Tebrk etmiorz hak vermiors o senn görüşün bende fasa fisoym tamam snn cann sağolsn :) ;) saten serhatla mehmet gereğini yaptılar..
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

ZuLFiKaR yazdı:Selamun Aleykum.Ben Eminönü sunucusunda RoA Üyesi ZuLFiKaR.

Şunlrarı okuyunca ilk aklıma gelen şey bir Komplo olduğudur ve çok mokik bi durumdur bu.

Öncelikle şunu belirteyim Mkcellat RoA üyesidir söylemiş olduğu şeyleri tasvip etmiyorum, neden dediğinide bilmiyorum.

Hadi bu arkadaşımız belli bir sbeepten dolayı kelimeleri sarfetti.Bu konuyu açan arkadaş ta herhalde bi kuyruk acısı varki bunu hemen kullanmalıyım diye hemen bir roaxroa adında bir karakter açıp kendi aklına göre Mkcellatın söylemiş oldugu sözleri desteklemek ve delillemek amacıyla 4 tane İKV Forum üyeliği açtı ve basladı sıralamaya içindekileri ( pasaforum , pasakadir , pasamuneccim , pasafatih ).Eğer bu 4 yelik tek bir kişiye ait değilse bile yıne bır komplo vardır ki bu daha komiktir 3-5 kendini bilmez planlı bir şekilde Raiders Of Anatolia Loncasını karalamaya çalışıyorlardır.

Bu kadar basit.Çirkinleşmeyin...
Benim İlerizekalı Arkadasım :)
Roaxroa Denen Karakteri Kendisi Acmıs Diyosun Salih Kardesime :)
Sen Roaxroa Karakterinin Kac Level Oldugunu veyahut
Klan Kanalına Aylardır Nasıl Selam Verdigini Biliyormusn ??
Roa dan Selamlar... :)

Diyorsunki Desteklemek İçin Paşafatih-müneccim-kadir Hesapların Acmıs Demişsin :)
Bre Akıl Kıtı gibi Tabirler Kullanacam Cnkü Gercekten Akıl Mantık Erdiremedigim Yazılar yazmıssın...
Teşkilat Sunucusnda Bu 4 Forum Hesabının Sahiplerini Tüm Teşkilat Ahalisi Bilir.
Hadi onu da Bilmiyorsun Bre KÖR Arkadasım Bak Bakayım Hesapların İleti Sayılarına Kacar Tane İleti Yazmıslar
Sence Bunlar yeni Olabilirmi ??
Gerçekten Güldürdün :) Bide utanmadan TEkrar Tekrar Yorum Yazmıssın ya Seni Kınıyorum :)

mkacellat yazdı:öncelıkle selamlar ben Mkacellatt (RoA üyesi) ogun orada yuksel abı gmler loncası RoA'dan selamlar dıye oyuna gırdı bende guldum aleykumselam yazdım araya Paşaxmüdür gırdı konusuolar bır baktım konusma tartısmyaa donmus bende yuksel abıyı susturmak ıcın Tmm abı loncamıızın boyle reklamlara ıhytıyacı yoktur yazdım ama sunu duzletıyım RoA gmler loncası değildır sadece gm uyelerımız vardır dıye konuyu açığa kavusturmaya çalıstım aradan gene Paşaxmüdür sıze plusta bedavadır dedım orada sınırlendım ama sakın olmaya calsıtım ve hyr ne alak dıye cevap verdım gene Paşaxmüdür sızın görevlerınıze de gelıolar yazdı orada benım dıle geıtrrmeye çalısıtığım (1 ay once duydum)Gmortı aksam gelmıs herkezın kadımını yapmıs (Roaxroa çarı yuksel abıdır ve çok sevddığım bırısıdır) o zamanlar da en buyuk hayalım kadımı yapmaktı hergun sorardım yuksel aıbye yaptınmı dıye bır gun eft dıye cevp verdı Gmortı geldı yaptı dedı (gmortı lonca uyesıdır) bende uzuldum benden once yuksel abı yaptığı için:) dıle getırmeye çalsıtığım buydu sunuda bılmenızı ısterım ben 15 yasında bır çocuğum dedıklerımı dıle ıyı getırememıs olabılrıım ya ben yanlıs anlattım yada sız yanlıs anladınız konuyu sadece sıze dıyeceğım bu bır oyundur fazla onem vermeyınız!!!

Mkacellatt - Xllcanxpaşalıxll

SAYIN ROA YÖNETİCİLERİ :)

BAK AKLI BASINDA NE DEDİGİNİ BİLEN BİR ROA ÜYEN :)
ROAXROA CARI YÜKSEL ABİNİN VE ROA ÜYESİDİR DİYOR :)
AMA SİZ ROAXROA BİZDEN DEİLDİR DİYOSUNUZ :)

Paşaforum yani Salih Kardesim Demişki
Bu Adam RoA üyesi ve Bu İthamlarda Bulunmuş Bunlar Dogrumu Degilmi ?
Sizler Tutturmuşsunuz Bizle Alıp Veremediginiz Olmasın

Siz Kimsinizki ??
En Azından Teşkilat Kanadından Bahsediyorum ??
Kaç kişinin Kadim Görevini Yaptınız?? Kaç kişinin İflisini Yaptınız??
Kaç Kişiden Allah razı Olsun Yardım Ettiniz Cevabı Aldınız ??

Hiç mi ee HALA NE DİYE KONUSUYOSUNUZ ??

Roa İLE HİÇ BİR ALIP VEREMEDİGİM YOK TEKRAR SÖYLÜYORUM...
SADECE ADAMLARINIZIN YAPTIKLARI İTHAMLARI ACIKLAYN BOŞ LAF YAPMAYIN

ROA DENDİMİ BEN Bİ SERHATI Bİ MEHMEDİ BİRDE ENESİ BİLİRM...
HEPSİDE CAN CİGER KARDESİMDİR...
roa TEŞKİLAT KANADI başarılarınızın Devamını Diliyorum Kardeşlerim :)

Söyliyeceginiz Seyi 2 kere Düşünün 1 kere Söyleyin :)
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Pasaxfatih yazdı:
ZuLFiKaR yazdı:Selamun Aleykum.Ben Eminönü sunucusunda RoA Üyesi ZuLFiKaR.

Şunlrarı okuyunca ilk aklıma gelen şey bir Komplo olduğudur ve çok mokik bi durumdur bu.

Öncelikle şunu belirteyim Mkcellat RoA üyesidir söylemiş olduğu şeyleri tasvip etmiyorum, neden dediğinide bilmiyorum.

Hadi bu arkadaşımız belli bir sbeepten dolayı kelimeleri sarfetti.Bu konuyu açan arkadaş ta herhalde bi kuyruk acısı varki bunu hemen kullanmalıyım diye hemen bir roaxroa adında bir karakter açıp kendi aklına göre Mkcellatın söylemiş oldugu sözleri desteklemek ve delillemek amacıyla 4 tane İKV Forum üyeliği açtı ve basladı sıralamaya içindekileri ( pasaforum , pasakadir , pasamuneccim , pasafatih ).Eğer bu 4 yelik tek bir kişiye ait değilse bile yıne bır komplo vardır ki bu daha komiktir 3-5 kendini bilmez planlı bir şekilde Raiders Of Anatolia Loncasını karalamaya çalışıyorlardır.

Bu kadar basit.Çirkinleşmeyin...
Benim İlerizekalı Arkadasım :)
Roaxroa Denen Karakteri Kendisi Acmıs Diyosun Salih Kardesime :)
Sen Roaxroa Karakterinin Kac Level Oldugunu veyahut
Klan Kanalına Aylardır Nasıl Selam Verdigini Biliyormusn ??
Roa dan Selamlar... :)

Diyorsunki Desteklemek İçin Paşafatih-müneccim-kadir Hesapların Acmıs Demişsin :)
Bre Akıl Kıtı gibi Tabirler Kullanacam Cnkü Gercekten Akıl Mantık Erdiremedigim Yazılar yazmıssın...
Teşkilat Sunucusnda Bu 4 Forum Hesabının Sahiplerini Tüm Teşkilat Ahalisi Bilir.
Hadi onu da Bilmiyorsun Bre KÖR Arkadasım Bak Bakayım Hesapların İleti Sayılarına Kacar Tane İleti Yazmıslar
Sence Bunlar yeni Olabilirmi ??
Gerçekten Güldürdün :) Bide utanmadan TEkrar Tekrar Yorum Yazmıssın ya Seni Kınıyorum :)

mkacellat yazdı:öncelıkle selamlar ben Mkacellatt (RoA üyesi) ogun orada yuksel abı gmler loncası RoA'dan selamlar dıye oyuna gırdı bende guldum aleykumselam yazdım araya Paşaxmüdür gırdı konusuolar bır baktım konusma tartısmyaa donmus bende yuksel abıyı susturmak ıcın Tmm abı loncamıızın boyle reklamlara ıhytıyacı yoktur yazdım ama sunu duzletıyım RoA gmler loncası değildır sadece gm uyelerımız vardır dıye konuyu açığa kavusturmaya çalıstım aradan gene Paşaxmüdür sıze plusta bedavadır dedım orada sınırlendım ama sakın olmaya calsıtım ve hyr ne alak dıye cevap verdım gene Paşaxmüdür sızın görevlerınıze de gelıolar yazdı orada benım dıle geıtrrmeye çalısıtığım (1 ay once duydum)Gmortı aksam gelmıs herkezın kadımını yapmıs (Roaxroa çarı yuksel abıdır ve çok sevddığım bırısıdır) o zamanlar da en buyuk hayalım kadımı yapmaktı hergun sorardım yuksel aıbye yaptınmı dıye bır gun eft dıye cevp verdı Gmortı geldı yaptı dedı (gmortı lonca uyesıdır) bende uzuldum benden once yuksel abı yaptığı için:) dıle getırmeye çalsıtığım buydu sunuda bılmenızı ısterım ben 15 yasında bır çocuğum dedıklerımı dıle ıyı getırememıs olabılrıım ya ben yanlıs anlattım yada sız yanlıs anladınız konuyu sadece sıze dıyeceğım bu bır oyundur fazla onem vermeyınız!!!

SAYIN ROA YÖNETİCİLERİ :)

BAK AKLI BASINDA NE DEDİGİNİ BİLEN BİR ROA ÜYEN :)
ROAXROA CARI YÜKSEL ABİNİN VE ROA ÜYESİDİR DİYOR :)
AMA SİZ ROAXROA BİZDEN DEİLDİR DİYOSUNUZ :)

Paşaforum yani Salih Kardesim Demişki
Bu Adam RoA üyesi ve Bu İthamlarda Bulunmuş Bunlar Dogrumu Degilmi ?
Sizler Tutturmuşsunuz Bizle Alıp Veremediginiz Olmasın

Siz Kimsinizki ??
En Azından Teşkilat Kanadından Bahsediyorum ??
Kaç kişinin Kadim Görevini Yaptınız?? Kaç kişinin İflisini Yaptınız??
Kaç Kişiden Allah razı Olsun Yardım Ettiniz Cevabı Aldınız ??

Hiç mi ee HALA NE DİYE KONUSUYOSUNUZ ??

Roa İLE HİÇ BİR ALIP VEREMEDİGİM YOK TEKRAR SÖYLÜYORUM...
SADECE ADAMLARINIZIN YAPTIKLARI İTHAMLARI ACIKLAYN BOŞ LAF YAPMAYIN

ROA DENDİMİ BEN Bİ SERHATI Bİ MEHMEDİ BİRDE ENESİ BİLİRM...
HEPSİDE CAN CİGER KARDESİMDİR...
roa TEŞKİLAT KANADI başarılarınızın Devamını Diliyorum Kardeşlerim :)

Söyliyeceginiz Seyi 2 kere Düşünün 1 kere Söyleyin :)
Eksik olma kardşm bnm işte insanlık hali oluyor Allah reelde Utandırmasn ;)
Resim
mkacellat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mkacellat »

ben RoA ayrıcaklı bır lonca demedım bıze plus da almıolar görevlerımzede gelmıolar gm ler sadece gm uyelre vardır paşaxmudur neden bana bölyle sorular sordu anlamadım Roaxroa çarı 49 lv bır çardır benımle alakısı yoktur ve sahıbıde yuksel adında bır abımdır baska sorusu olan benı teskılat sunuc kanalında mkacellatt karaketırıne pm atarak bula bılır

Kullanıcı avatarı
PasaMunecciM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PasaMunecciM »

Selamün Aleyküm;

FAtih kardeşim ne kadar güzel açıklamaydı la o öyle :) Cidden güzel açıklama yapmışsın kardeşim teşekkürler.He ben teşkilatta en baba görüdügüm en güzel benim alanımda en kıymetli roa lonca üyesi Enes Serhat Mehmet kardeşlerimdir.Bundan gayrısı zaten bilmem ben.Ferit kardeşiminde yorumu güzel ondan önce ÇİZİK kide güzel yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım.Papyon buraya gelip başka sunucudan bilip bilmeden laf yapma bizde uydu var her yeri çekeriz senin çekemedigin kanal varsa ayarlayalım kumanda ile;)
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz
ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

PasaMunecciM yazdı:Selamün Aleyküm;

FAtih kardeşim ne kadar güzel açıklamaydı la o öyle :) Cidden güzel açıklama yapmışsın kardeşim teşekkürler.He ben teşkilatta en baba görüdügüm en güzel benim alanımda en kıymetli roa lonca üyesi Enes Serhat Mehmet kardeşlerimdir.Bundan gayrısı zaten bilmem ben.Ferit kardeşiminde yorumu güzel ondan önce ÇİZİK kide güzel yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım.Papyon buraya gelip başka sunucudan bilip bilmeden laf yapma bizde uydu var her yeri çekeriz senin çekemedigin kanal varsa ayarlayalım kumanda ile;)
Allah razı olsn krdeşm eksk olmayasnz..
Resim
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Birbirini karalamaya hazır insanlar, yazdıklarınız çok değersiz :?
paylançolara gün doğdu, uzun uzun yazın bu konuya artık.

Dalga geçer edasında yazılan 2-3 kelimeyi burada uzatmak çok mantıksız ve anlamsız.
O resimlerde kendi loncasını öven birini görüyorum sadece hepsi bu.

RoA dan selamlar.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

SOVE yazdı:Birbirini karalamaya hazır insanlar, yazdıklarınız çok değersiz :?
paylançolara gün doğdu, uzun uzun yazın bu konuya artık.

Dalga geçer edasında yazılan 2-3 kelimeyi burada uzatmak çok mantıksız ve anlamsız.
O resimlerde kendi loncasını öven birini görüyorum sadece hepsi bu.

RoA dan selamlar.
Yaf Üstad :) Kusura bakmada...
Ya sen Körsün yada Okudugn 5 Sayfa Yazıdan Hiç Birşey Anlamadın :)

Bak Tekrar Anlatıyorum...
Kimsenin Kimseyi Karaladıgı Yok bunu bi Anla.
Benim Yada Bu Konuyu Acan Arkadasımında RoA ile Hiç Bir Alıp Veremedigi Yok...
Sadece bu İthamlarda Bulunan Roaxroa ve Mkacellat Adlı Roa Üyelerinin
Söylediklerinin Dogrulugu Veyahut Yanlışlıgı

Senin Bunların Dedikleri Kesinlikle Yalan dır...
Uzaklaştırılmıstır ve Konu Kapanmıştır Diyecegine...
Hala RoA dan Selamlar Veriyorsun :D
Aslm Üstad Aslm da Günaydın :)

Daha cok Polemik yaratacak Laflar Sarfediosn :)
Aklı Basında RoA Üyeleri :)
Kimsenin Sizle Alıp Veremedigi Yok :)
Olacak bi Konumda Deilsiniz Zaten ;)
Umarım daha İyi Yerlere Gelirsiniz :)

Kuva-i Milliye Den Selamlar...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Kullanıcı avatarı
pasaforum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pasaforum »

Arkadaşlar bu konuya son olarak yazı yazıyorum.Herkes yazdığım yazıları farklı biçimde algıladı ve kendi kendilerini karalama kampanyasına girdi.Ben sadece basit sorular sordum ısrarla da soruyordum ama konudan bi haber herkes kendi kafasına göre yorum yapıyor.Bir Roa üyesi geliyor görevimizi yapıyor diyor diğeri gelip yapmıyor diyor.Gm üyesi olmak ne demek? Diyorsun ki GM tagını taşımıyor. Bunun yanında senin lonca üyen geliyor GM loncasıdır diyor. Ya arkadaş bir yere üye olan zaten doğal olarak ona yardım da eder. Sorumu birde şöyle sorayım GM nasıl bir oyuncu yaklaşmı ile gelir üye olur? Adamlar üstün donanımlı çarlara zaten sahip. Biz ise eşya üretmek için 3 gün maden başında.
Tekrar soruyorum ben 50 kişi adam toplayıp göreve gidiyorum. Bİr GM geliyor lonca üyesi GM göreve yardım ediyor.
Sorum şu Adalet nerede ?
Tamam RoA KÖKLÜ bir loncadır ve Zamannında yönetcileri ve şimdiki Gmleri loncamızda barındırdı..ama yöneticiler Üst düzeye gelince Gm olunca bizimle doğal olarak irtibatı kesildi ve artık Game Master Tagını alarak İkv yönetiminde TABİRİCAİZSE Rütbe atladılar ve gm olduktan sonra Lonca mensubu olmanın doğru olmadığını kanısına varıp Loncamızdan ayrıldılar.
İnfazkronick kardeş güzel açıklama yapmışsında ben işte o gün orada Roaxroa nın üstüne basa basa GM loncası demesini sorguladım sadece. Sen diyorsun GM tagını bıraktılar ama her Roa lı böyle düşünmüyor işte.Üstüne basa basa GM üyesi diyor.

Resim
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih

Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

pasaforum yazdı:Arkadaşlar bu konuya son olarak yazı yazıyorum.Herkes yazdığım yazıları farklı biçimde algıladı ve kendi kendilerini karalama kampanyasına girdi.Ben sadece basit sorular sordum ısrarla da soruyordum ama konudan bi haber herkes kendi kafasına göre yorum yapıyor.Bir Roa üyesi geliyor görevimizi yapıyor diyor diğeri gelip yapmıyor diyor.Gm üyesi olmak ne demek? Diyorsun ki GM tagını taşımıyor. Bunun yanında senin lonca üyen geliyor GM loncasıdır diyor. Ya arkadaş bir yere üye olan zaten doğal olarak ona yardım da eder. Sorumu birde şöyle sorayım GM nasıl bir oyuncu yaklaşmı ile gelir üye olur? Adamlar üstün donanımlı çarlara zaten sahip. Biz ise eşya üretmek için 3 gün maden başında.
Tekrar soruyorum ben 50 kişi adam toplayıp göreve gidiyorum. Bİr GM geliyor lonca üyesi GM göreve yardım ediyor.
Sorum şu Adalet nerede ?
Tamam RoA KÖKLÜ bir loncadır ve Zamannında yönetcileri ve şimdiki Gmleri loncamızda barındırdı..ama yöneticiler Üst düzeye gelince Gm olunca bizimle doğal olarak irtibatı kesildi ve artık Game Master Tagını alarak İkv yönetiminde TABİRİCAİZSE Rütbe atladılar ve gm olduktan sonra Lonca mensubu olmanın doğru olmadığını kanısına varıp Loncamızdan ayrıldılar.
İnfazkronick kardeş güzel açıklama yapmışsında ben işte o gün orada Roaxroa nın üstüne basa basa GM loncası demesini sorguladım sadece. Sen diyorsun GM tagını bıraktılar ama her Roa lı böyle düşünmüyor işte.Üstüne basa basa GM üyesi diyor.

Resim
Vallah'a gm loncasu felan ama şuan bizim loncamzda gm yok..olamazda çnkü gmler bizim loncamzda gm olnca ayrıldılar prensip gereği ben loncamdayken hiç gömedm gmleri biizm lncaa yardm edrken..
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön