Arkadaşım ben "OFANS" Bir karakterim.
Kimisi gazap demiş kimisi m23 demiş yok kritikle kır yok zırhı fulle. Ben Defans 2 3 e sahip defans bir savaşcıyı kesemeyecek miyim? Adam ayıyı salıyor kudret 0 zaten ofans düz vursa ne yarar ki adamın zırhı 65 dikkat atıyor durdurma atıyor bozamıyorsun kalıyorsun sessiz sakin ölümünü bekliyorsun.
Gelipte m23 al zırhı kır m1i al saniye düşsün daha çok vur gazap la döndür gibi şeyler söylemeyin. Başta da dediğim gibi Ben "OFANS" Bir karakterim.
DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Catalyst
Re: DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
Bilgin yok fikrin var. Rica ederin bilmeyen yorum yapmasın.romendiyojen yazdı: ↑04 Oca 2018 23:40 Bir Defansifin Zırhını kırmak bu kadar zor olmamalı tek kritikte zaten zırhı 0 lanıyor.Ordan sonrasını sen düşün!.#DefansifKalkmasın
Everything is about math just math
Yanılıyorsunuz!romendiyojen yazdı: ↑04 Oca 2018 23:40 Bir Defansifin Zırhını kırmak bu kadar zor olmamalı tek kritikte zaten zırhı 0 lanıyor.Ordan sonrasını sen düşün!.#DefansifKalkmasın
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Selam LethieN Defansif Dövüşme 2(III) Tılsımlı olan Bir savaşçı rahatlıkla bir büyücüyü kesebiliyor bunda hem fikiriz lakin büyücüde güçsüz değil hani o da taktik uygulayarak kesebilir defansifi ? Haksızmıyım ?LethieN yazdı: ↑05 Oca 2018 00:02Yanılıyorsunuz!romendiyojen yazdı: ↑04 Oca 2018 23:40 Bir Defansifin Zırhını kırmak bu kadar zor olmamalı tek kritikte zaten zırhı 0 lanıyor.Ordan sonrasını sen düşün!.#DefansifKalkmasın
Aleyküm selam;romendiyojen yazdı: ↑05 Oca 2018 00:10Selam LethieN Defansif Dövüşme 2(III) Tılsımlı olan Bir savaşçı rahatlıkla bir büyücüyü kesebiliyor bunda hem fikiriz lakin büyücüde güçsüz değil hani o da taktik uygulayarak kesebilir defansifi ? Haksızmıyım ?LethieN yazdı: ↑05 Oca 2018 00:02Yanılıyorsunuz!romendiyojen yazdı: ↑04 Oca 2018 23:40 Bir Defansifin Zırhını kırmak bu kadar zor olmamalı tek kritikte zaten zırhı 0 lanıyor.Ordan sonrasını sen düşün!.#DefansifKalkmasın
Tabii ki öyle," El elden üstündür " Atasözümüzü hatırlatmak isterim. Sadece bunda yanılıyorsunuz.
İyi geceler.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

-
- Demirci Çırağı
- Lonca: Huzursuzluğum
- ReBeLLioNs
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Bu tılsıma karşı kendini savunmasız hisseden arkadaşlara sabırla ve içten cevaplar veriyorum ama hala savaşçıyı tek yetenek, yani "Ofansif" üzerine sabitlemek için bir hayli çaba sarfediliyor. Ne zamanki tarafsız bir bakış açısı yakalanırsa o zaman bu konuların sürekli açılmasının da yersiz olduğu kabul edilecek sanırım.
Yetenek sistemine bir göz gezdirelim..
Savaşçı; Kışkırtma, Hedef Saptırma, Savaş Narası, Zihin Toplama (%100 etkili olmasını sağlayan bir tılsım olmadığı için ekliyorum.) PvP karşılaşmalarında kullanılamayan ya da kullanılsa da pek etkin varlık gösteremeyen (Zihin Toplama için bu geçerli) yeteneklerdir.
Büyücü; Savaş sırasında kullanılmayacak bir yetenek yok.
-Zihin Saldırısı, karşı koyulamaz bir yetenek. Savaş sırasında 1 rakibi 15 sn saf dışı bırakıyor. Bir çok dost büyücü olduğunu varsayarsak savaş anında, rakibi teker teker saf dışı bırakmak kaçınılmaz.
-Kutup Rüzgarı, Belirli alanda belirli süre için rakibini yetenek kullanamaz hale getiriyor. Bu sırada alacağı hasardan uzaklaşma şansı tanıyor.
-Yıldırım, Tesla Küresi ile birlikte ve ya dost büyücü ile birlikte hedefe hasar verildiğinde 3 kat etki yaratabilmekte. (y2 tılsımı ile yapılan sektirme vuruşlara girmiyorum bile).
-Ateş Çemberi, savaş esnasında direnci kırılmış rakip oyunculara bir hayli hasar veriyor, yeri geliyor tek bir büyü ile bir kaç karakteri aynı anda saf dışı bırakabiliyor.
-Buz Oku yeteneğinin temelinde ise rakibi yavaşlatmak mümkün. Tılsımsız bir buz oku, şayet 15 puan ise rakibi 3 saniye %20 yavaşlatmaktadır. Tılsımlarının da minör olduğunu düşünürsek, iyi bir kullanıcı bu yeteneğin velinimetlerinden faydalanabilir.
-Konsantrasyon, vereceğiniz kritik hasar şansını yükselten bir yetenek ki, herkes bu yeteneğin Meteorit ile ne kadar etkili olduğunu biliyor, anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi bu açıklamalar sonucunda anlatmak istediğim şu. Elbette savaşçı muazzam bir hasar veriyor olabilir. Lakin hiçbir büyücü "Bu hasarı engelleyemiyorum." ya da "Karşılık veremiyorum." gibi cümlelerin arkasına sığınmasın. Yine bu yazdıklarımın altına eminim "Vs sırasında hiçbir şansımız yok." ya da "Sen büyücü mü oynadın ki bileceksin?" gibi yorumlar yapılmaya devam edecek. Bu yorumları, iki karakteri de savaş sırasında kullanmayı seven bir kullanıcı olarak dile getiriyorum.
Son olarak, sevgili Barış Manço'nun 1971 yılında Moğollar grubu adı altında dile getirdiği "İşte Hendek İşte Deve" şarkısından bir kuple ile nokta koyuyor ve herkesin bu konuya objektif bir bakış açısıyla yaklaşmasını temenni ediyorum.
"İşte hendek işte deve
Ya atlarsın ya düşersin
Baktın olmaz vazgeçersin
Zordur almak bizden kızı"
Yetenek sistemine bir göz gezdirelim..
Savaşçı; Kışkırtma, Hedef Saptırma, Savaş Narası, Zihin Toplama (%100 etkili olmasını sağlayan bir tılsım olmadığı için ekliyorum.) PvP karşılaşmalarında kullanılamayan ya da kullanılsa da pek etkin varlık gösteremeyen (Zihin Toplama için bu geçerli) yeteneklerdir.
Büyücü; Savaş sırasında kullanılmayacak bir yetenek yok.
-Zihin Saldırısı, karşı koyulamaz bir yetenek. Savaş sırasında 1 rakibi 15 sn saf dışı bırakıyor. Bir çok dost büyücü olduğunu varsayarsak savaş anında, rakibi teker teker saf dışı bırakmak kaçınılmaz.
-Kutup Rüzgarı, Belirli alanda belirli süre için rakibini yetenek kullanamaz hale getiriyor. Bu sırada alacağı hasardan uzaklaşma şansı tanıyor.
-Yıldırım, Tesla Küresi ile birlikte ve ya dost büyücü ile birlikte hedefe hasar verildiğinde 3 kat etki yaratabilmekte. (y2 tılsımı ile yapılan sektirme vuruşlara girmiyorum bile).
-Ateş Çemberi, savaş esnasında direnci kırılmış rakip oyunculara bir hayli hasar veriyor, yeri geliyor tek bir büyü ile bir kaç karakteri aynı anda saf dışı bırakabiliyor.
-Buz Oku yeteneğinin temelinde ise rakibi yavaşlatmak mümkün. Tılsımsız bir buz oku, şayet 15 puan ise rakibi 3 saniye %20 yavaşlatmaktadır. Tılsımlarının da minör olduğunu düşünürsek, iyi bir kullanıcı bu yeteneğin velinimetlerinden faydalanabilir.
-Konsantrasyon, vereceğiniz kritik hasar şansını yükselten bir yetenek ki, herkes bu yeteneğin Meteorit ile ne kadar etkili olduğunu biliyor, anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi bu açıklamalar sonucunda anlatmak istediğim şu. Elbette savaşçı muazzam bir hasar veriyor olabilir. Lakin hiçbir büyücü "Bu hasarı engelleyemiyorum." ya da "Karşılık veremiyorum." gibi cümlelerin arkasına sığınmasın. Yine bu yazdıklarımın altına eminim "Vs sırasında hiçbir şansımız yok." ya da "Sen büyücü mü oynadın ki bileceksin?" gibi yorumlar yapılmaya devam edecek. Bu yorumları, iki karakteri de savaş sırasında kullanmayı seven bir kullanıcı olarak dile getiriyorum.
Son olarak, sevgili Barış Manço'nun 1971 yılında Moğollar grubu adı altında dile getirdiği "İşte Hendek İşte Deve" şarkısından bir kuple ile nokta koyuyor ve herkesin bu konuya objektif bir bakış açısıyla yaklaşmasını temenni ediyorum.
"İşte hendek işte deve
Ya atlarsın ya düşersin
Baktın olmaz vazgeçersin
Zordur almak bizden kızı"
En son ReBeLLioNs tarafından 05 Oca 2018 00:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
NIKOLAI*
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Son Kaptan
İmzamda bulunan İmprovement adli car gazap full, tilsimlar dahil. Eger benimle esit oyun tecrubesinde bir def23 ayili adam karsima cikarsa beni kesiyor bu kadar basitybrdelisix yazdı: ↑04 Oca 2018 23:11Gazap şifa çok rahat kesiyor defans 2-3 ü, Bende fizik set de var elek 3 yıldırım 1-3 te çağrı 3 gazap 13 te savaşçımada defans 2-3 canım hangisini isterse girip savaşıyorum. Tek sınıf oynayınca diğer sınırların avantajlarını oyun hatası diye görüyorlar. Diyecek bir şey yok.Hergün defans 2-3 için konu açılıyor.noctiluca yazdı: ↑04 Oca 2018 23:01hocam bende tum cesitler var, def23 + ayi olan bir car gorursen sifa da olsan kacarsin degilki buyucu olasinmanyetix yazdı: ↑04 Oca 2018 22:49 Kendileri büyücüden başka karakter oynamiyorlar sonra geli hayatında def23 ten başka oynamayanlar def23 ü savunmasin diyebiliyolar. Benim her karakterden 2 şer tanr var büyücuden 1 fazlası var rahat rahat oynuyorum. Def23 dedigin 3 4 yane savaşciları tek cemberle kesiyorum bide sars açmaya çalısıyorlar ama yemiyor tabi. Def23 lu savascıyi asit zehir sifamla dalga gecerek kesiyorum alt cekenler oluyor direk hesap degisiyolar. Yaw zaten def23 dediğin meret defansif dövüşme 2 3 zaten adı üstünde dövüsme. Boz ayı kangal tesla gibi savasçınin yardimcisıdir sen gelipte burda boz ayiya savma diyorsun. Kanatma 3 kullañıyorum ama gelip kanatma 3 e 300m 350m vereyim daha fazla etmez diye ağliyanlar var ve ben satmıyorum zaten. cok biliyosanız uretin tutan yok daha bugün klanda başka konuda m23 ile m21 arasında az fark var neden pahalı ulan git uret ozaman. Şimdi senin için herkes m23lerimi silsin ne yapsın. Ben 3 karakteride seviyorum hepsinin farklı tadı var ama hata olmadiğı halde def23 e hata duzeltilsin diyebilecek kadar aglıyabildiginize artık gülemiyorum zira hergün aynı konuyu görmek can sıkmaya başladı. Önce gidin bir savaşcinın uzaktan bir anda yaninıza oyun hatasıyla gelip sizi kutup açamadan kesip aynı deparla geri gitmesine itiraz edin. Asıl gerćek oyun hatalarınin düzeltilmesi lazım. Kactır destege atiyorum geri dönüs bile atmiyorlar.
İyi forumlar.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Zırhını kırayım diyene kadar, o senin ağzını burnunu kırıyor diyebilirim.
kedi
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Son Kaptan
Katiliyorum ya su def23 + ayi adami buyucu keser diyen babayigitler beyazkoskte birgun tura cikalim keserseniz 50m vericem ya