turkneferi yazdı:Amin.
İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Eğer rüyam gerçek olursa acaba nolur bak şimdi merak ettim
)) dediklerimin hepsi oluyormuş falan
çok garip olur buarada ben deli değilim sadece aklımı kaçırdım !
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Kardeşimiz Rüyasını Anlatmış Şuan Dalga Konusu Olduğunun Bile Farkında Değil
Bak Rüyalarına Girecek Derecede Bu Oyuna Kaptırıyorsan ve Rüyanıda Bize Anlatıyorsan Bu Normal Bir Şey Değil , Oyun ile Hayatı Birbirine Karıştırmak Üzeresin Dikkatli Olmanı ve Mümkün Olduğunca Oyundan Uzak Durmanı Tavsiye Ederim Yoksa Bu İş Hayra Alamet Değil 
Arkadaş Psikolog Demiş Ama Psikolog Kesmez Sen Psikiyatrist'e Kesin Bi Görün
Delinin Teki Bi Kuyuya Taş Atmış Emsali Rüya Modeli Pompalı Tüfek ..
Arkadaş Psikolog Demiş Ama Psikolog Kesmez Sen Psikiyatrist'e Kesin Bi Görün
Delinin Teki Bi Kuyuya Taş Atmış Emsali Rüya Modeli Pompalı Tüfek ..
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
Dostum rica ediyorum abartmayalim bu isi diyorum ya ben deli degilim sadece aklimi kacirdim
psikolog psikiyatri falan gitmedim gitmeyide dusunmuyorum ayrica oyunu fazla kafaya takmis biri degilim yurtdisinda yasiyorum ve istanbulu cok ozledim ARZLODOS'unda dedigi gibi icimde istanbula dair bir ozlem var yeni geldim 1 hafta olmadi hadi onu gectim gunluk hayatim cok karisik isler falan ikv aklima gelmiyor daha onemli seyler var gecenlerde ruyamda herkesin yalinayak dolasiyordu ne yani ben ayak fetisimiyim ? bazen gunluk hayatta umursamadigim seyleri ruyamda gordugum oluyor buda o tarz bisey bence ikv yi seviyorum beni mutlu eden nadir seylerden biri ikv...
Kaptanmelih yazdı:Dostum rica ediyorum abartmayalim bu isi diyorum ya ben deli degilim sadece aklimi kacirdimpsikolog psikiyatri falan gitmedim gitmeyide dusunmuyorum ayrica oyunu fazla kafaya takmis biri degilim yurtdisinda yasiyorum ve istanbulu cok ozledim ARZLODOS'unda dedigi gibi icimde istanbula dair bir ozlem var yeni geldim 1 hafta olmadi hadi onu gectim gunluk hayatim cok karisik isler falan ikv aklima gelmiyor daha onemli seyler var gecenlerde ruyamda herkesin yalinayak dolasiyordu ne yani ben ayak fetisimiyim ? bazen gunluk hayatta umursamadigim seyleri ruyamda gordugum oluyor buda o tarz bisey bence ikv yi seviyorum beni mutlu eden nadir seylerden biri ikv...
Yalınayak dolasıyordun nerede ve kimler tanıdgın kişilermidin yoksa hiç tanıamdıgın kişilermidin.
Ortam önemli ordan cıkıp başka bir yeremi gittin rüyalar adamı piskopatta yapar delide yapar uysalda yapar.
Birde lucid rüya diye bişi cıkarmışlar bilinçli rüya görmek diye bilinçli rüya görmessin anca düşüncenin hareket ettiyeblir ve beynin kurgusu ile sana seyahet ediyormuş gibi yapmanı sağlar onun ne kadar tehlikesiz oldugunu soyleseler bile inanmayın duvarı kapı zannetip kafayı geçirmem bir oldu:)
A R Z L O D O S
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
Oturdugum apartmanin icinde alt komsumun evinin icinden ayni hol girise giderken yoldaki engerekler gibi farkli renklerde yilanlar evden cikiyordu ama cok fazlaydi apartmanin icinde dolasiyordu bacagima dolaniyordu turkiyeden 2 arkadasimda yanimdaydi onlar ne alaka anlamadim garip ruyalalr goruyorum :S
Sanalla geeği harman etmişin #@!? bişi yok karısık seytani rüyalar işte keyfine bak az oyundan uzak dur filim seyret.Kaptanmelih yazdı:Oturdugum apartmanin icinde alt komsumun evinin icinden ayni hol girise giderken yoldaki engerekler gibi farkli renklerde yilanlar evden cikiyordu ama cok fazlaydi apartmanin icinde dolasiyordu bacagima dolaniyordu turkiyeden 2 arkadasimda yanimdaydi onlar ne alaka anlamadim garip ruyalalr goruyorum :S
A R Z L O D O S
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
Engerek olayi sadece bir benzetmeydi hayatimda canli yilan gormedim
hic sevmem soguk bir hayvan ayrica simdi ogrendim yilan dusmana isaretmis
Kim diyor yılan düşmana işaretmiş diye yalan soyluyorlar inanma siyah yılan düşman vesveselesi demektir renkli yılan iyi dotlar edinecegini işaret eder.Kaptanmelih yazdı:Engerek olayi sadece bir benzetmeydi hayatimda canli yilan gormedimhic sevmem soguk bir hayvan ayrica simdi ogrendim yilan dusmana isaretmis
Kolay kolay siyah yılan görmessin mutlaka gri yada cingreklı yılan görürsün onlarda zevkke fazla kaptırmakla yorumlarnı yalannnnnnnnnnnnnnnnnnn hepsi yalannnnnnnnnnnnnnnn biri biş yazıyor herkes ona bakarak yazıyor internette asıl doğru burda inanma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yılan düşman degil Genelde kızgın babaya denir ama renkli yılanı bilmyom
A R Z L O D O S
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
Sen bunlari nerden biliyorsun