İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

turkneferi yazdı:Amin.
:)
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

Eğer rüyam gerçek olursa acaba nolur bak şimdi merak ettim :))) dediklerimin hepsi oluyormuş falan :D çok garip olur buarada ben deli değilim sadece aklımı kaçırdım !
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Kardeşimiz Rüyasını Anlatmış Şuan Dalga Konusu Olduğunun Bile Farkında Değil :) Bak Rüyalarına Girecek Derecede Bu Oyuna Kaptırıyorsan ve Rüyanıda Bize Anlatıyorsan Bu Normal Bir Şey Değil , Oyun ile Hayatı Birbirine Karıştırmak Üzeresin Dikkatli Olmanı ve Mümkün Olduğunca Oyundan Uzak Durmanı Tavsiye Ederim Yoksa Bu İş Hayra Alamet Değil :)

Arkadaş Psikolog Demiş Ama Psikolog Kesmez Sen Psikiyatrist'e Kesin Bi Görün

Delinin Teki Bi Kuyuya Taş Atmış Emsali Rüya Modeli Pompalı Tüfek ..
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Dostum rica ediyorum abartmayalim bu isi diyorum ya ben deli degilim sadece aklimi kacirdim :) psikolog psikiyatri falan gitmedim gitmeyide dusunmuyorum ayrica oyunu fazla kafaya takmis biri degilim yurtdisinda yasiyorum ve istanbulu cok ozledim ARZLODOS'unda dedigi gibi icimde istanbula dair bir ozlem var yeni geldim 1 hafta olmadi hadi onu gectim gunluk hayatim cok karisik isler falan ikv aklima gelmiyor daha onemli seyler var gecenlerde ruyamda herkesin yalinayak dolasiyordu ne yani ben ayak fetisimiyim ? bazen gunluk hayatta umursamadigim seyleri ruyamda gordugum oluyor buda o tarz bisey bence ikv yi seviyorum beni mutlu eden nadir seylerden biri ikv...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Kaptanmelih yazdı:Dostum rica ediyorum abartmayalim bu isi diyorum ya ben deli degilim sadece aklimi kacirdim :) psikolog psikiyatri falan gitmedim gitmeyide dusunmuyorum ayrica oyunu fazla kafaya takmis biri degilim yurtdisinda yasiyorum ve istanbulu cok ozledim ARZLODOS'unda dedigi gibi icimde istanbula dair bir ozlem var yeni geldim 1 hafta olmadi hadi onu gectim gunluk hayatim cok karisik isler falan ikv aklima gelmiyor daha onemli seyler var gecenlerde ruyamda herkesin yalinayak dolasiyordu ne yani ben ayak fetisimiyim ? bazen gunluk hayatta umursamadigim seyleri ruyamda gordugum oluyor buda o tarz bisey bence ikv yi seviyorum beni mutlu eden nadir seylerden biri ikv...

Yalınayak dolasıyordun nerede ve kimler tanıdgın kişilermidin yoksa hiç tanıamdıgın kişilermidin.
Ortam önemli ordan cıkıp başka bir yeremi gittin rüyalar adamı piskopatta yapar delide yapar uysalda yapar.

Birde lucid rüya diye bişi cıkarmışlar bilinçli rüya görmek diye bilinçli rüya görmessin anca düşüncenin hareket ettiyeblir ve beynin kurgusu ile sana seyahet ediyormuş gibi yapmanı sağlar onun ne kadar tehlikesiz oldugunu soyleseler bile inanmayın duvarı kapı zannetip kafayı geçirmem bir oldu:)
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Oturdugum apartmanin icinde alt komsumun evinin icinden ayni hol girise giderken yoldaki engerekler gibi farkli renklerde yilanlar evden cikiyordu ama cok fazlaydi apartmanin icinde dolasiyordu bacagima dolaniyordu turkiyeden 2 arkadasimda yanimdaydi onlar ne alaka anlamadim garip ruyalalr goruyorum :S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Kaptanmelih yazdı:Oturdugum apartmanin icinde alt komsumun evinin icinden ayni hol girise giderken yoldaki engerekler gibi farkli renklerde yilanlar evden cikiyordu ama cok fazlaydi apartmanin icinde dolasiyordu bacagima dolaniyordu turkiyeden 2 arkadasimda yanimdaydi onlar ne alaka anlamadim garip ruyalalr goruyorum :S
Sanalla geeği harman etmişin #@!? bişi yok karısık seytani rüyalar işte keyfine bak az oyundan uzak dur filim seyret.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Engerek olayi sadece bir benzetmeydi hayatimda canli yilan gormedim :D hic sevmem soguk bir hayvan ayrica simdi ogrendim yilan dusmana isaretmis
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Kaptanmelih yazdı:Engerek olayi sadece bir benzetmeydi hayatimda canli yilan gormedim :D hic sevmem soguk bir hayvan ayrica simdi ogrendim yilan dusmana isaretmis
Kim diyor yılan düşmana işaretmiş diye yalan soyluyorlar inanma siyah yılan düşman vesveselesi demektir renkli yılan iyi dotlar edinecegini işaret eder.
Kolay kolay siyah yılan görmessin mutlaka gri yada cingreklı yılan görürsün onlarda zevkke fazla kaptırmakla yorumlarnı yalannnnnnnnnnnnnnnnnnn hepsi yalannnnnnnnnnnnnnnn biri biş yazıyor herkes ona bakarak yazıyor internette asıl doğru burda inanma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

Yılan düşman degil Genelde kızgın babaya denir ama renkli yılanı bilmyom
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Sen bunlari nerden biliyorsun :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön