Kaptanmelih yazdı:Ehehehe guzel bir konu aslinda ruyalar bildigim kadariyla bilim adamlari neden ruya gordugumuzu ve ruyalarin nasil goruldugunu bilmiyorlar diye biliyorum

)
Bilim adamalrını aşacak derinlikte bir ilimde ondan.
Bilim adamlarının yüzde 80 ni ataistir yani bir delil olamdan kanıt üzerinden giderler ilahi rüyaalrı açıklayamdıklarından hep basarısız olacaklardır.
Dini olan yorumlarda hadislerde yada orda burda yazılanları ele aldıgından hiç teknik boyutuna geçmeden sadece frekanları incelerek aa bu rüya görüyor diyorda o rüya ne için acaba diye sorgulayamıyor.
Rüyalar aslında haberci ve ilahi rüyaları cıkartırsak sosyal hayatıızda yarım kalan olayları bilinç altımız kaydediyor ve akşam biz uyudugumuzda vucudumuzun tamiri için bize gereken vakti zamanı kazanmasını vucudumuzun daha cabuk iyileşmesi ve ölü hücrelerin daha cabuk yenilenmesi için bize değişik bir hormonun salgılanmasına sebep oluyor.
Diyelim üsüttük ve terler içindeyiz vucut daha çok yorulmasın diye beynimiz bizi uzak diyarlara götürür ve eski dostlar ile yada bir tatil yapmış gibi gösterecek sekilde dalmamızı sağlar o sırada beyin gereken iyileştirmeyi yapar artık ne kadar yaaprsa rüya yoksa insan da olmaz rüya insanlığın en büyük ilacıdır.
İşte bu rüyalara ilahi ve haberci rüyalar girince bilim sınıfta kalıyor.
Bende rüya ilmini öğrenmek isteyen biridim ama Hz.Hızırı çözemedim yahu orda tıkandık ondan simdi rüyada göremez olduk.İmkanlarım yok