İstanbul Kıyamet Vakti (!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İstanbul Kıyamet Vakti (!)

Mesaj gönderen Ekvator »

LEPRECHAUN yazdı:Neyse sakin sakin konusayım.Bu video ikv geliştirme ekibinde çalısan birine ait... önceki çalıstığı yer için yaptığı çalısmadır.
Linkedinden bulma bilgilerle bilirkişi gibi yorumlar yapmayacaksın aslanım. Oyuncuları yanlış bilgilendirmeye hakkın yok. TTnette binlerce çalışan var bunların ikv üzerinde çalıştıklarını, kanıtın yoksa öne süremezsin.

Facebook adresimi ekledim sana pm de attım buradaki atarlarının aynısını bekliyorum
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ekvator yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Neyse sakin sakin konusayım.Bu video ikv geliştirme ekibinde çalısan birine ait... önceki çalıstığı yer için yaptığı çalısmadır.
Linkedinden bulma bilgilerle bilirkişi gibi yorumlar yapmayacaksın aslanım. Oyuncuları yanlış bilgilendirmeye hakkın yok. TTnette binlerce çalışan var bunların ikv üzerinde çalıştıklarını, kanıtın yoksa öne süremezsin.

Facebook adresimi ekledim sana pm de attım buradaki atarlarının aynısını bekliyorum
Akşam vaktinde sana döneceğim seninle konusmam için önce kafamın güzel olması lazım da.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

LEPRECHAUN yazdı:
Ekvator yazdı:

Akşam vaktinde sana döneceğim senin gibi aslalaklarla konusmam için önce kafamın güzel olması lazım da.
Burada torpilli moderatör tanıdıkların olabilir sana torpil geçen sen ekle faceye istediğin gibi verdim aynı atarlarını orada da yap kafan iyi kötü olup olmadığı beni bağlamaz seni bağlar
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

fazla atar göze batar :)
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

ARACHNE neden bu adamı banlamıyorsun adam mı kayırıyorsun. Aynı sözleri bir başkası yazsa 7 günü vermiştin çoktan!!!
TRAMONTO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TRAMONTO »

Kişisel tartışmanızı gidin başka ortamlarda yapın. Kendinize saygınız yoksa konuyu açana saygılı olun.

Ayrıca konu açmamak adına Kuklacı Sunucusunda yaşanan olayla ilgili gerekli açıklamanın yapılmasını bekliyoruz. Elinizdeki yetkilerle konuyu araştırıp, sonuca bağlamak ve açıklama yapmak 15 dk almaz diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Detay »

TRAMONTO' ya katılıyorum. Umarım bir daha tartışma şeklinde konuşmalar olmaz.

Bu konuyu da ne İKV' yi kötülemek, ne de aşağılamak için açtım. İKV' yi çok seven biriyim ve aylardır açılan onca konunun yanında ben de birtakım şeyler söylemek istedim. Olaylara tek bir açı seçip ve sadece oradan bakmak yanlıştır. Eğer elinde daha fazla, net bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim. Üstü kapalı lâflar hiçbir işe yaramıyor.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Detay yazdı:TRAMONTO' ya katılıyorum. Umarım bir daha tartışma şeklinde konuşmalar olmaz.

Bu konuyu da ne İKV' yi kötülemek, ne de aşağılamak için açtım. İKV' yi çok seven biriyim ve aylardır açılan onca konunun yanında ben de birtakım şeyler söylemek istedim. Olaylara tek bir açı seçip ve sadece oradan bakmak yanlıştır. Eğer elinde daha fazla, net bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim. Üstü kapalı lâflar hiçbir işe yaramıyor.
Amacımız belli olumsuzlukların düzeltilmesi için mücadele veriyoruz. Olumlu olan bir yapıyı tutupta itin orasına burasına sokup çıkardığımız yok iyiye iyi deriz tebrik ederiz ama bir de pollyannacılar var olumsuzu olumlu gibi gösterenler!

Şunu da belirteyim sobee'de çalışıyor dediklerinin hepsine telefonları dahil ulaşmaya çalıştım ama hiç biri konu hakkında bilgi vermedi ama sobee'den ayrılan neredeyse tüm gmlerle geliştiricilerle programcılarla gelmiş geçmiş tüm çalışanlarıyla görüştüm ama hiç biri olumlu şeyler söylemedi. Kimisi paramızı vermediler dedi kimisi geleceği yok dedi kimisi Mevlüt'ü suçladı kimisi ttneti yerden yere vurdu ama hepsinin lügatında kötü sözler hırçınlıklar pişmanlıklar vardı.
İKV'nin baş müdavimleri şu an madbyte'ta buyurun görüşün adamlarla neler söyleyecekler!

Aksini iddia eden ikv ile ilgili büyük çalışmalar var diyen varsa paylaşsın burada linkedin gibi sitelerden kişilerin mesleklerine bakarak önceki mesleğinden alıntı bir proje videosunu burada paylaşarak, kötüyü iyi gösterme çabalarına girmesin.

Şu yukarıdaki eleman gibi beni gören karşı firmanın ajanı sanacak :D Oyunu kötülüyormuşum :) İyi efendim lag oldu alkışlayalım. İtem düşmüyor alkışlayalım her hataya bir nobel ödülü verelim ilgilenmiyorlar diye baştakilere takdir belgesi verelim üstüne bir de çay kahve ısmarlayalım.

Adam gibi çalışana, saygıda sevgide kusur etmeyiz. Başta gm Zifan ve bilgici akıcı açıklamalarıyla LatveriA (lahkesis)'nın yeri ayrı tabii ki ve isim vermediğim diğerleri

EN BÜYÜK SUÇ ESKİ GELİŞTİRİCİLERİN DE SÖYLEDİĞİ ÜZERE GÖZÜNÜ PARA BÜRÜMÜŞ OLAN MEVLÜT DİNÇ'te. TTNET şu an oyun ile ilgilenmiyor ilgilenmek isteyen varsa bile engel oluyordur...
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Terminal »

LEPRECHAUN yazdı:

Şöyle bırakayım bunu ;)
Selam,
Konu açılalı oldukça uzun bir zaman olmuş ama soruyu sormak istedim. Bu video kime ait ?
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön