İKV Anılarınız.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BoreasHFA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: The Lost World

Re: İKV Anılarınız.

Mesaj gönderen BoreasHFA »

BoreasHFA yazdı:Güncel :!:
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Renah »

Oyuna Nasıl başladınız ?

Beta dönemi denilen dönem yeni bitmiş, herkese 1 aylık plus paket hediye edilmiş ve 29 level sınırı açılmış. İşte, o günden tam bir gün sonra başladım. Havadisleri sık sık okuduğum için, başladığım günün tam tarihini biliyorum.
Babam mynette batak oynamayı sever, bir gün oturmuş onu izlerken ikv'nin bannerini fark ettim. Pcyi elime alınca da indirip direkt oyuna girdim. Bu tip oyunlara karşı bir yeteneğim olduğu için, hiç zorlanmadan görevleri vs bulup yaptım. Tek sıkıntı, herkes gibi üretim puanlarını saçma sapan harcamıştım :) fark edince yeni karakter açtım.

Unutamadığınız anlar nelerdi ?
Kardeşim Ravenol ile tanıştığımız an, ikimiz de bilkazandan maden kazanmıştık. Salonda beklerken konuşmak istemiştim ama fırsat olmamıştı, 2 dakika sonra babilde karşılaştık.
Falconn'la beraber tek eksiği komet merlin yüzüğü çıkartmak için(sunucuda 3 taneydi ve adamlar satmıyordu) gece gündüz kemik kafa keserken, yüzüğün düşmesi ve o anki mutluluk. ( ben elektrikciydim ve halihazırda zincir merlin setim vardı)
Oyuna ilk başladığım zamanlar kripraz denen maden yaklaşık 3-4 m ediyor ve ben maden ne onu bile bilmezken, sarı örümcekten bana kripraz düşüyor(abi olaya bak). Eminönü sunucusunda oynuyorum ve kitabe görevini yaparken tanıştığım Cesurbey'le konuşurken kriprazıma talip oluyor. Ben de piyasasını bilmediğim için bedava veriyorum :D. Çok iyi niyetli bir abidir kendisi, ertesi gün full selim bey set verip senin olsun demişti çok sevinmiştim.

Komik olan anılarınız ?
QdoğuQ ve QkabusQ ile benim için migrata girdik, diğerleri kimdi hatırlamıyorum çünkü migratı sırf benim için yapıyorduk. 300e yakın hüsrana rağmen hala bir zırhım yoktu ve bu sefer olacağına inanıyordum. Sağ olsun serhat da ince düşündü, benim eksiğim yok gruptan çıkayım da olasılık artsın dedi ve junon 3 canda oyundan çıktı. 1-2 elektrik daha atarak junonu kestik ama o da ne! torba çıkmadı... Meğer ilk vuruşu QdoğuQ yapmış. Ve kargaşada herkes unuttu gitti. 10 dakika kendime gelemedim ama iyi güldük :D

Şimdi ismini söylemiyorum. Ejder malzememi tamamlamışım, ama zaten 800e yakın elektrik hasarım olduğu için ejderi basmıyorum bekletiyorum. Bu sırada sığınak gireceğim grup hazır son büyücüyü bekliyoruz, bu işgüzar arkadaşımız gruba giriyor ve beni gruptan attırıyor, 600 elektrikli adamlar ejderi var diye grupta kalıyorlar. Tartışıyoruz, bir güzel de küfür ediyor bana. Sonra sinirlenip basıyorum ejderi geri geliyorum, bu sefer de ısrarla son ejder diyerek grup daveti atıyor bana. Yanımda olsa kafasına klavyeyi vuracaktım o derece sinirlendim :D
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mhasan32 »

Yıl 2006 yaşım 11-12 falandı. Bizim mahalleye ziya diye bi çocuk taşındı bizim sınıfa geldi 6. sınıftık. Her Neyse aradan 1 - 2 hafta gecti bununla samimileştik bu bizde kalıyor ben onlarda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi .

Bir gün bunlarda kalırken bu ikv'yi açtı oyun türkçe ve türk yapımı oyun hosuma gitti dedim banada kur anlat öğret birlikte oynayalım felan tamam olur dedi. bu bana bi savascı actı ben dolanıp duruyorum felan oyunu çözemedim. :D
39 leveller geldi ben hala 13 levelim :D neyse oyundan arkadaslar edindim abiler ablalar hepsi çok yardımcı oldu . 31 level oldum ama hiç charı kasasım gelmiyor ve hala oyunu pek çözemedim. ziya kütahaya'ya tasınacaktı babacı polisti ve tasınmadan önce helalleselim diye cagırdı beni gittim hakkını helal et dedi helal olsun dedim sende helal et dedim etmem dedi neden dedim çok bozulmustum ben kütahyaya gideceğim ve tam 1-2 yıldır arkadasız ama sen ikv'yi öğrenemedin dedi. Eee dedim 1 hafta içinde 39 level olacaksın itemlerin benden öyle hakkımı helal ederim dedi tamam dedim vedalastık 4 gün içinde oyunu en ince ayrıntısınakadar öğrendim 5. gün 39 level olmustum ziyayı aradım şimdi hakkını helal ettin mi 39 yaptım ve itemlerimi bekliyorum dedim tamam helal olsun gir bnm chara volkandan aktarım yap dedi :D

Ve Benim için unutulmaz anlar sunlar ..

1-) Ankaralı Ahmet Tuna arkadasımın bi şifacısı vardı kuklacıda, sunucunun en saglam savascısı ile ws atacaktı bankanın önünde nerdeyse 90-100 kişi vardı ve savasccıyı aldı . ( Ahmonun şifayı yatıran savascı büyücü görmedim daha )

2-) soyguna ugradım :( derindeki sır yeni çıktıgında yücelen halit ceket satan bir adama fiyatını sordum oda snn gözlük ne dedi hedef dedim takas olur dedi. iyi ama onun fiyatı bu gözlükle değerlendirilmez dedim olsun ver dedi bnde heyecanlanmıstım alısverişe kjoydum gözlüğü oda ceketi koyar koymaz onayladım üstüme bi giydim 1 level kanvas ceket .

benden bu kadar =)

haa unutmadan

Bütün kuklacıya selam olsun hakkını helal edin belki kuklacıya gecerim yada geçmem üzdüğüm birisi varsa hakkını helal etsin benden yana herkese hakkım helal olsun .
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
BoreasHFA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: The Lost World

Mesaj gönderen BoreasHFA »

mhasan32 yazdı:Yıl 2006 yaşım 11-12 falandı. Bizim mahalleye ziya diye bi çocuk taşındı bizim sınıfa geldi 6. sınıftık. Her Neyse aradan 1 - 2 hafta gecti bununla samimileştik bu bizde kalıyor ben onlarda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi .

Bir gün bunlarda kalırken bu ikv'yi açtı oyun türkçe ve türk yapımı oyun hosuma gitti dedim banada kur anlat öğret birlikte oynayalım felan tamam olur dedi. bu bana bi savascı actı ben dolanıp duruyorum felan oyunu çözemedim. :D
39 leveller geldi ben hala 13 levelim :D neyse oyundan arkadaslar edindim abiler ablalar hepsi çok yardımcı oldu . 31 level oldum ama hiç charı kasasım gelmiyor ve hala oyunu pek çözemedim. ziya kütahaya'ya tasınacaktı babacı polisti ve tasınmadan önce helalleselim diye cagırdı beni gittim hakkını helal et dedi helal olsun dedim sende helal et dedim etmem dedi neden dedim çok bozulmustum ben kütahyaya gideceğim ve tam 1-2 yıldır arkadasız ama sen ikv'yi öğrenemedin dedi. Eee dedim 1 hafta içinde 39 level olacaksın itemlerin benden öyle hakkımı helal ederim dedi tamam dedim vedalastık 4 gün içinde oyunu en ince ayrıntısınakadar öğrendim 5. gün 39 level olmustum ziyayı aradım şimdi hakkını helal ettin mi 39 yaptım ve itemlerimi bekliyorum dedim tamam helal olsun gir bnm chara volkandan aktarım yap dedi :D

1-) Ankaralı Ahmet Tuna arkadasımın bi şifacısı vardı kuklacıda, sunucunun en saglam savascısı ile ws atacaktı bankanın önünde nerdeyse 90-100 kişi vardı ve savasccıyı aldı . ( Ahmonun şifayı yatıran savascı büyücü görmedim daha )

2-) soyguna ugradım :( derindeki sır yeni çıktıgında yücelen halit ceket satan bir adama fiyatını sordum oda snn gözlük ne dedi hedef dedim takas olur dedi. iyi ama onun fiyatı bu gözlükle değerlendirilmez dedim olsun ver dedi bnde heyecanlanmıstım alısverişe kjoydum gözlüğü oda ceketi koyar koymaz onayladım üstüme bi giydim 1 level kanvas ceket .

benden bu kadar =)

haa unutmadan

Bütün kuklacıya selam olsun hakkını helal edin belki kuklacıya gecerim yada geçmem üzdüğüm birisi varsa hakkını helal etsin benden yana herkese hakkım helal olsun .

Baya güzeldi :) Herkesten bekliyoruz anılarınızı bizimle paylaşın :)
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BoreasHFA yazdı:
mhasan32 yazdı:Yıl 2006 yaşım 11-12 falandı. Bizim mahalleye ziya diye bi çocuk taşındı bizim sınıfa geldi 6. sınıftık. Her Neyse aradan 1 - 2 hafta gecti bununla samimileştik bu bizde kalıyor ben onlarda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi .

benden bu kadar =)

haa unutmadan

Baya güzeldi :) Herkesten bekliyoruz anılarınızı bizimle paylaşın :)
eyvallah kardeşim :) Şimdide koskocaman adam olduk ama hala ikv devam :)
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
RogerThat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen RogerThat »

Senee 2007 :) hala da yakın olduğum bir arkadaşım bizim eve geldi sana bir oyun gösterecem dedi bende tamam göster dedim.İKVnin sitesine girdi indirdi oyunu falan açtı.Max level 29 tu tabiki o zamanlar 21 lvl büyücüsü vardı hiç unutmuyorum o gün oyunu gösterdiğinde bu ne biçin oyun hiç beğenmedim falan dedim.Arkadaşın gitmesi gerekti ön yargılı olma al benim char biraz oyna dedi ilk oyunu oynamaya o zaman başladım hatta ilk kestiğim slot tam net hatırlamıyorum ama sarı örümcekti sanırım.Sonra oyunu beğendim ve oynamaya başladım.

Diyeceğim o ki ön yargı kötü bişey arkadaşlar :) Bana soracak olursanız oyunun kesinlikle en zevkli yılları 2007,2008 di sonra oyun para tuzagına dönüşmeye başladı;başladıkça oyundaki arkadaşlık,dayanışma,birlik olma duygusu kayboldu.Ve oyunun şuan ki durumu hiç iç açıcı değil.
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
xclever
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xclever »

Bizim iş yerinde samimi olduğum bir arkadaşım vardı adı Soner. Her gün ben ona şu siteyi kurdum şu siteyi tasarladım şu siteden şöyle para kazanıyorum derken o da altta kalmamak adına mağlum internetle fazla haşır neşir olmadığı için bana ikvden bahsediyordu bilmem şu level çarım var şunu kestim çok zevkli falan derken ben de onunla sohbet edecek bir ortak noktamız olsun diye oyunun adresini aldım üye oldum girdim baktım güzel oyun ortam güzel çevre güzel derken ilk görevimi aldım jandarma Ali, bankacı derken sıra farelere geldi. Fare görevini zar zor bitirdikten sonra diğer görevleri de zincirleme olarak yaptım sıra Halime teyzeye gelmişti beni Savaş'a gönderdi Şavaş'ı bulana kadar neler çektim kayboldum 1 saat boyunca Halime teyzeyi aradım neyse ki koordinatlar vardı yoksa Mecnun'un çöllerde Leyla'yı aradığı gibi Halime teyzeyi arayacaktım.

İyi hoş güzel zar zor çabalar ve arkadaşların yardımıyla 49 level oldum. Son levele demir attıktan sonra oyunun inceliklerine detaylarına odaklanmaya başladım ki savaşçının hiç bir halta yaramadığını anladım :D Günlerden bir gün gece yarısı Mısır çarşısında otururken adam arayan bir kaç kişi beni gruplarına aldılar. Girdik sığınağa onlar slotları keserken ben de ayımla birlikte birşeyler yapmaya çalışıyordum. Düşünen, Motor derken sıra Kenan'a gelmişti. Gruptaki büyücüler köşelere çekildi ben de ortada deli divane gibi ayımla Kenan'a abanıyordum, gruptakiler şartel şarteli kapat diye yazmaya başladılar tabii ben de ilk defa girdiğim için bilmiyorum neyin ne olduğunu derken kendimi mısır çarşısında buldum. Vicdansız grup lideri beni gruptan atmıştı sağlık olsun dedim geçiştirdim. Akabinde savaşçıyla bir halt yapamayacağımı anladığım için Büyücü açtım devam ettim. Büyücümle sığınaklardan x354236527 madalya almama rağmen bir halt düşürememiştim.

Büyücüyü kendi çabalarımla full trans dizdim y2 ürettim m1 ürettim çemberliye girdim ama çemberliden de 1 b.. düşüremediğim için m1i sattım şifacıma mevlana asa ürettim. Şifacıyla zar zor 3 5 parça item düşürebildim çemberliden.

Savaşçıyı hiç sormayın, daha elinde mor balyoz ve yeni ürettiğim ofans 2 (II) ile klan savaşı yapıyorum başka bir icraatı yok.

Soner arkadaşımın kulağı çınlasın. Bu illete onun yüzünden bulaştım. Oyundan tek zevk aldığım tarafı sadece Meteor bölgesinde yapılan klan savaşıdır başka bir tat verici tarafı yok.

Grup bölgelerine girdiğimde, tartışmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü oyunda yaş ortalaması düşük çok insan var ki oyunun verdiği mecburiyet yüzünden böyle şeylere göz yummak zorunda kalıyorum...

Oyuna başladığıma pişman mıyım? YILDIZLI EVET
oyunun terkedilmiş bir Teksas kasabası görüntüsü vermesi pişmanlığımı 2 katına katlıyor. Başka oyunlar varken araştırmadan neden bu oyuna başladım ki veya neden oyun oynamaya başladım. Bu da hayatımda kötü bir anı olarak kalacak tabii ki :=)
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı

xclever yazdı:Bizim iş yerinde samimi olduğum bir arkadaşım vardı adı Soner. Her gün ben ona şu siteyi kurdum şu siteyi tasarladım şu siteden şöyle para kazanıyorum derken o da altta kalmamak adına mağlum internetle fazla haşır neşir olmadığı için bana ikvden bahsediyordu bilmem şu level çarım var şunu kestim çok zevkli falan derken ben de onunla sohbet edecek bir ortak noktamız olsun diye oyunun adresini aldım üye oldum girdim baktım güzel oyun ortam güzel çevre güzel derken ilk görevimi aldım jandarma Ali, bankacı derken sıra farelere geldi. Fare görevini zar zor bitirdikten sonra diğer görevleri de zincirleme olarak yaptım sıra Halime teyzeye gelmişti beni Savaş'a gönderdi Şavaş'ı bulana kadar neler çektim kayboldum 1 saat boyunca Halime teyzeyi aradım neyse ki koordinatlar vardı yoksa Mecnun'un çöllerde Leyla'yı aradığı gibi Halime teyzeyi arayacaktım.

İyi hoş güzel zar zor çabalar ve arkadaşların yardımıyla 49 level oldum. Son levele demir attıktan sonra oyunun inceliklerine detaylarına odaklanmaya başladım ki savaşçının hiç bir halta yaramadığını anladım :D Günlerden bir gün gece yarısı Mısır çarşısında otururken adam arayan bir kaç kişi beni gruplarına aldılar. Girdik sığınağa onlar slotları keserken ben de ayımla birlikte birşeyler yapmaya çalışıyordum. Düşünen, Motor derken sıra Kenan'a gelmişti. Gruptaki büyücüler köşelere çekildi ben de ortada deli divane gibi ayımla Kenan'a abanıyordum, gruptakiler şartel şarteli kapat diye yazmaya başladılar tabii ben de ilk defa girdiğim için bilmiyorum neyin ne olduğunu derken kendimi mısır çarşısında buldum. Vicdansız grup lideri beni gruptan atmıştı sağlık olsun dedim geçiştirdim. Akabinde savaşçıyla bir halt yapamayacağımı anladığım için Büyücü açtım devam ettim. Büyücümle sığınaklardan x354236527 madalya almama rağmen bir halt düşürememiştim.

Büyücüyü kendi çabalarımla full trans dizdim y2 ürettim m1 ürettim çemberliye girdim ama çemberliden de 1 b.. düşüremediğim için m1i sattım şifacıma mevlana asa ürettim. Şifacıyla zar zor 3 5 parça item düşürebildim çemberliden.

Savaşçıyı hiç sormayın, daha elinde mor balyoz ve yeni ürettiğim ofans 2 (II) ile klan savaşı yapıyorum başka bir icraatı yok.

Soner arkadaşımın kulağı çınlasın. Bu illete onun yüzünden bulaştım. Oyundan tek zevk aldığım tarafı sadece Meteor bölgesinde yapılan klan savaşıdır başka bir tat verici tarafı yok.

Grup bölgelerine girdiğimde, tartışmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü oyunda yaş ortalaması düşük çok insan var ki oyunun verdiği mecburiyet yüzünden böyle şeylere göz yummak zorunda kalıyorum...

Oyuna başladığıma pişman mıyım? YILDIZLI EVET
oyunun terkedilmiş bir Teksas kasabası görüntüsü vermesi pişmanlığımı 2 katına katlıyor. Başka oyunlar varken araştırmadan neden bu oyuna başladım ki veya neden oyun oynamaya başladım. Bu da hayatımda kötü bir anı olarak kalacak tabii ki :=)
Süper'di kardeşim :)
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
Axiomplace
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Axiomplace »

Oyuna Nasıl başladınız ?

-2008 de lise 1. sınıftayken sürekli okuldan kaçıp eniştemin cafesine giderdim. pc ye bile oturmaazdım öyle dururdum oynayanların başında. Sonra 30 pcde 15 ıkv 15 de knight oynayan vardı hepsine söverdim ne anlıyonuz bu oyundan böyle diye.Sonra murat diye bi arkadaşım ben wc gidecem şu çarın başında dur iki dakka soymasınlar dedi 28 lw bi savaşçı adı Turanaydı galiba :D durdum bi kaç fare kestim eminönünde. sonra meteor girişin oraya giderken toplu halde lokman madeninin olduğu yerde KURTREİS i gördüm. Ecel vardı elinde abi baya bi güzel gözüktü gözüme. sordum bu nedir felan diye ecel getiren dediler çok zor üretiliyor ömrün yetmez felan. dedim ben bu oyuuna başlarım bunu da üretirim dedim. :D oyun a başlamam sebebim o eceldir. halada aşığım ona :D

Unutamadığınız anlar nelerdi ?

-İlhanla kadime giderken o suya girip kesebilmek için 50 kişinin aynı anda abdest aldığı :D yaklaşık 3 sene önce felandı. :D birde çara girdikçe duygulanıyorum (xJUNII) emektarım ilk çarım hala onu kullanıyorum ilk başladığım zamanı hatırlıyorum.

Komik olan anılarınız ?

-İbo ilhan deniz felan bi gün cafede oturduk junon kesiyoruz. Junonu keserken deniz arkadaşımız(şimdi burda yazmıyım konu kapanır felan) o şahsiyet gelmiş junonun yanında duruyor ona da elektrik hasarı işliyor. küçücük cafe de bağırıyorum buna İŞLİOOO İŞŞŞŞŞŞLİYOOOO diye. arkadaş ultra zeki olduğu için biraz erken anladı junon o zamanlar 50 canda geri gitti. İbo ve ilhanın ağzına takıldı bu olay hala ceremesini çekiyorum . Adımı telefonuna işliyo diye kaydetti ine. :D

Tanıdığınız insanlar ve size kattıkları ?

-İlk başta İlhan (Kafcı)
en eskilerden saymaya başlıyorum.
Devrim. Emre (Efkar),Serdar abi (Serdarbey) , SALİM ABİ KRAL :) (Çatlıxbaşkan), mücahit, Adnan abi, Adem abi, Yasin abi (Yeniçerixiksirci), Durmuş abi ve onun babası :D, seradr abi (Alpar) Hüseyin (Kılıç), Yasin (Mafrittürk), İbo (Kuralsızxreis, Töre) Deniz (çarını bilmiyom sürekli parayla alırdı hep) eren, Furkan (BirDamlaŞk), Oğuz abi (Thexwanted) bunlar ilk başladığım zamanlar işte 1 sene 2 sene içinde bunlar vardı. Sonra Mügeyle tanıştım (HüzünKovanKuşu) sonra Orçun (Dostumdur! xJUN) , Gökhan [sahte furkan] (ARON, ARES), FAtih Dedetaş, Berkay (üç serisi :D ) bu arada kuzenim mustafayı da oyuna başlattım ben. onun ortağı soner vardı bunlar küstürdü sonerle arkadaş oldum. Sonra yine kuzenim ahmet diye biriyle arkadaş oldu onuda ben aldım :D bunlar alt yapıdan gelme bana :D ikiside candır. Hakan (BLacKSEAwoLF) Savaş ( BaŞŞiFa) Hürkan, Ferdi abi (aSSkInSSeLaSSı) EFE (İsyankarefe) İBOOOOO ( HuNxMaMi eski çarı. ibodan izinli soydum onu :D ) Nazan abla(Fernazzz) RONİYAMIN var fuarda tanıştım. Hasan var 2 kilometre boyunda. şeyma var ibonun ablası. ve daha bi sürü şimdi hatırlayamadım hepsini...

ve yapmak istedikleriniz neler ?

- Ecel üretmekti amacım. ona ulaştım . çarımı dizmekti onuda başardım sadece hidra ceketim eksik onuda üretecem. kendime ait loncamla 6 kişilik süper bi grup olup sunucudaki bütün bossları kesmekti (Mor fare dahil) bunuda başardım. Şu andaki amacım Of 3 üretmek ve yenilmez olmak. daha sonra oyunu bırakacağım :)

Konuyu açan herkese teşekkürler :)
Tılsım'dan selamlar. IMECAZMİRAI , xJUNII
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön