Büyücü Çifte menzilimde kalıcak elbette... Dikkat (III) tılsımımda takılı.. + Depar Yeteneğim var .. sen hala iddaa ediorsun neyin derdindesin anlamadımRefresh yazdı:Büyüye 2 çifte atıyorum diyorsun da büyüde senin çifte menzilinde kalacaktı değil mi ?PHxUFUQ yazdı:1 büyücü savaşçıya tek atıcak değil herhalde...Refresh yazdı:Bu kadar iddialı konuşma tılsım sisteminin de gelmesiyle hiç bi karakter böyle kesin bir şey konuşamaz.İlgili tılsımlarla bi büyücü rahat keser seni.Ofansif savaşçı için bir şey diyemem.PHxUFUQ yazdı:Büyü ve savaşçının teke tekte şansı yok karşımda. fakat (ruhlu)şifalar tılsım karşısında dayanıklılar...
çünkü sürekli yeteneğim yok tek vuruş sadece.
evo takı seti ile zırh tam 75 oluyor... ve 8400 maxSedaT03 yazdı:O değilde hocam üzerindekiler gördüğüm kadarıyla bıcak sırtızırh 65 lerde ve bütüler nasıl kesemiyor onu anlamadımbi sorum daha olacak evo takıları giyince hasar kaç oluyor zırh gene 75 olurda
şık takı set ve full bıçaklar takılı iken 65 zırh 10488 max
büyüye 2 çifte atıyorum...bildiğim varki iddaalı konuşuyorum.
Dediğim gibi kimse bu kadar kesin konuşamaz ilgili tılsımlarla rahat kesilirsin.
Hile kullanılıyor.
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
Re: Hile kullanılıyor.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Karşına adam akıllı bir büyücü çıkmamış ondan bu kadar konuşuyorsun.PHxUFUQ yazdı:Büyücü Çifte menzilimde kalıcak elbette... Dikkat (III) tılsımımda takılı.. + Depar Yeteneğim var .. sen hala iddaa ediorsun neyin derdindesin anlamadımRefresh yazdı:Büyüye 2 çifte atıyorum diyorsun da büyüde senin çifte menzilinde kalacaktı değil mi ?PHxUFUQ yazdı:1 büyücü savaşçıya tek atıcak değil herhalde...Refresh yazdı:Bu kadar iddialı konuşma tılsım sisteminin de gelmesiyle hiç bi karakter böyle kesin bir şey konuşamaz.İlgili tılsımlarla bi büyücü rahat keser seni.Ofansif savaşçı için bir şey diyemem.PHxUFUQ yazdı:Büyü ve savaşçının teke tekte şansı yok karşımda. fakat (ruhlu)şifalar tılsım karşısında dayanıklılar...
çünkü sürekli yeteneğim yok tek vuruş sadece.
evo takı seti ile zırh tam 75 oluyor... ve 8400 max
şık takı set ve full bıçaklar takılı iken 65 zırh 10488 max
Dediğim gibi kimse bu kadar kesin konuşamaz ilgili tılsımlarla rahat kesilirsin.bi gün karşına çıkar inş defans 2 (III) lü savaş
ozmn iksir içsende kaçışın olmayacak.ve bana hak vericeksin .
Buz oku 1 (III) tılsımlı büyücü ile yaklaşamazsın bile büyücüye depar diyorsun zihin var her halükarda kesilirsin.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Süpürme vuruşunun artıran tılsımda ürettinmi 3200 de ordan gelirse şifayıda yeneblirsin gibime geliyor. Süpürme vurusu sabit vuruş galiba zırhtan etkilenmiyor.
A R Z L O D O S
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Refresh yazdı:Karşına adam akıllı bir büyücü çıkmamış ondan bu kadar konuşuyorsun.Refresh yazdı:Büyücü Çifte menzilimde kalıcak elbette... Dikkat (III) tılsımımda takılı.. + Depar Yeteneğim var .. sen hala iddaa ediorsun neyin derdindesin anlamadımPHxUFUQ yazdı:Büyüye 2 çifte atıyorum diyorsun da büyüde senin çifte menzilinde kalacaktı değil mi ?Refresh yazdı:1 büyücü savaşçıya tek atıcak değil herhalde...PHxUFUQ yazdı: Bu kadar iddialı konuşma tılsım sisteminin de gelmesiyle hiç bi karakter böyle kesin bir şey konuşamaz.İlgili tılsımlarla bi büyücü rahat keser seni.Ofansif savaşçı için bir şey diyemem.
Dediğim gibi kimse bu kadar kesin konuşamaz ilgili tılsımlarla rahat kesilirsin.bi gün karşına çıkar inş defans 2 (III) lü savaş
ozmn iksir içsende kaçışın olmayacak.ve bana hak vericeksin .
Buz oku 1 (III) tılsımlı büyücü ile yaklaşamazsın bile büyücüye depar diyorsun zihin var her halükarda kesilirsin.
Refresh'e katılıyorum hatta ve hatta depar'da zihin atıp çifte menzilinden çıkarak konsantrasyon açarak 2. fizik rahat 10 bine yakın yiyeceğin için hiç şansın yok dostum. :!: :!:

Eminönü
FelicitaNascosta '
İstediğiniz kadar iyi olduğunuzu idda edin arkadaşlar bütün karakter sınıflarına ait bütün tılsımları üretmeden hiçkimse başkalarına akıl verebilecek düzeye gelemez.Bence kimse tılsımların piri olduğunu idda etmesin daha yolumuz uzun...Üretilmemiş tılsımlara merak salan arkadaşlara tebrikler.
COSMOS
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
:idea:sSuVaRI yazdı:İstediğiniz kadar iyi olduğunuzu idda edin arkadaşlar bütün karakter sınıflarına ait bütün tılsımları üretmeden hiçkimse başkalarına akıl verebilecek düzeye gelemez.Bence kimse tılsımların piri olduğunu idda etmesin daha yolumuz uzun...Üretilmemiş tılsımlara merak salan arkadaşlara tebrikler.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı

:idea: :arrow:sSuVaRI yazdı:İstediğiniz kadar iyi olduğunuzu idda edin arkadaşlar bütün karakter sınıflarına ait bütün tılsımları üretmeden hiçkimse başkalarına akıl verebilecek düzeye gelemez.Bence kimse tılsımların piri olduğunu idda etmesin daha yolumuz uzun...Üretilmemiş tılsımlara merak salan arkadaşlara tebrikler.
Konu Tartışmaya devam ediliyor... Galiba en Yakın zamanda tılsımı satıcam... oyundaki düşman sayım 2 katına çıktı tılsım ürettiğim günden beri anlamadım gitti...
Başka Tılsımları denicem... aklımda tılsım varda tek başına iş görmüor.
Yorum Yapan Arkadaşlara Teşkkürler..
İyi Forumlar..
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Hacı o değil de senin gibi zengin bir adamın çantasında o miktarda para görmek beni derinden sarstı 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı

Paraları yeni aktardıkmobilsorun yazdı:Hacı o değil de senin gibi zengin bir adamın çantasında o miktarda para görmek beni derinden sarstı
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Raiders Of Anatolia !
sSuVaRI yazdı:İstediğiniz kadar iyi olduğunuzu idda edin arkadaşlar bütün karakter sınıflarına ait bütün tılsımları üretmeden hiçkimse başkalarına akıl verebilecek düzeye gelemez.Bence kimse tılsımların piri olduğunu idda etmesin daha yolumuz uzun...Üretilmemiş tılsımlara merak salan arkadaşlara tebrikler.
Üretmediğimizi nereden biliyorsun ki ?
Kafadan hesap ederek yazmıyoruz,bir gün bir sunucuda karşı karşıya gelirsek canlı olarak tadarsın Taktiklerimizi.
Buraya tılsımlarımızı yansıtarak taktiğimizi açık edersek,bir farkımız kalır mı sence ?
Yeteneğin gizemi güzeldir.

Eminönü
FelicitaNascosta '