Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]
350M boşa mı gitti şimdi. Neyse ilklerin bir bedeli olmalı.
- izdirapgrafik
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Yıllardır bu oyundayım ve emin ol gerçekleştirdiğim birçok ilk var bunun haricinde.Senin gibiler anca bana gölge olurlar.sshinobi yazdı:350M boşa mı gitti şimdi. Neyse ilklerin bir bedeli olmalı.
2006-2013
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Suskunlar
Hayırlı olsun , ilk olarak yorum yapmıyacaktım.Ama bazı kendilerini cokbilmişler para boşuna gitti demiş ? Bunu hangi aklı mantığa söylediniz bilmiyorum ama.O tılsım PvP'de işe yarar az kafanızı calıştırıp bunudamı düşünmeden yorum yaptınız ? Her vs atan büyücüde olucak.Mesela ben arz ve lodos geldi , 2 gün sonra yıldırım 2'yi ürettim.Herkes çöp dedi , 140mye ürettiğim tılsımı 450mye sattım.Şimdi tekrar üretiyorum.Az düşünerek yorum yapın olur mu ?
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
sylar2 yazdı:Hayırlı olsun , ilk olarak yorum yapmıyacaktım.Ama bazı kendilerini cokbilmişler para boşuna gitti demiş ? Bunu hangi aklı mantığa söylediniz bilmiyorum ama.O tılsım PvP'de işe yarar az kafanızı calıştırıp bunudamı düşünmeden yorum yaptınız ? Her vs atan büyücüde olucak.Mesela ben arz ve lodos geldi , 2 gün sonra yıldırım 2'yi ürettim.Herkes çöp dedi , 140mye ürettiğim tılsımı 450mye sattım.Şimdi tekrar üretiyorum.Az düşünerek yorum yapın olur mu ?
boş boğaz konuştu
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Suskunlar
Kendini 3 kelimeyle tanımlamana gerek yoktu , ne olduğunu herkes biliyorduKEMALIZMX yazdı:sylar2 yazdı:Hayırlı olsun , ilk olarak yorum yapmıyacaktım.Ama bazı kendilerini cokbilmişler para boşuna gitti demiş ? Bunu hangi aklı mantığa söylediniz bilmiyorum ama.O tılsım PvP'de işe yarar az kafanızı calıştırıp bunudamı düşünmeden yorum yaptınız ? Her vs atan büyücüde olucak.Mesela ben arz ve lodos geldi , 2 gün sonra yıldırım 2'yi ürettim.Herkes çöp dedi , 140mye ürettiğim tılsımı 450mye sattım.Şimdi tekrar üretiyorum.Az düşünerek yorum yapın olur mu ?
boş boğaz konuştu
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Hayırlı olsun Umut.
- hknylmz45
- İskele Babası
- Lonca: Anadolu Nefesi
Öncelikle Meteorit 1'in h.o ılk olmak her zaman guzeldır her zamanda bır bedelı vardır.Meteorit 1 ile çemberlitaş atmak kesinlikle zevkli olucaktır ama yıldırım 2 nın üstüne cıkabileceğini zanetmiyorum heleki full trans setli bi kişinin elinde olduğunu var sayarsak.Kendımde şuan yıldırım 2 üretmiş bulunmaktayım ve cok önemli ve büyük bir farkını kesfetmıs durumdayım tadını cıkarıyorum
Yıldırım 2 ve Meteorit 1 arasında kalan arkadaşlara ise tavsiyem öncelikle üretimlerini yıldırım 2'ye vermeleridir
Jadeıtlerin 20,25 m arası gittiğini söylemişsin acaba elımdekı abartılı jadeıt stogunu getırıp orda mı satsam 
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)

ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Razor yazdı:Yıldırım 2 Bugün Beyaz Köşk Sunucusunda Üretildi..
Yıldırım 2 Eminönü sunucusunda Meteorit 1' den 3 gün önce üretildi.

- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
yıldırım 2 ve meteorit 1 ile birlikte dün çemberlitaş'a girdik pek bir farkı yok,ikisinin de üstün yanları var fakat bana sorarsan meteorit 1 diyorum.hknylmz45 yazdı:.Meteorit 1 ile çemberlitaş atmak kesinlikle zevkli olucaktır ama yıldırım 2 nın üstüne cıkabileceğini zanetmiyorum heleki full trans setli bi kişinin elinde olduğunu var sayarsak.Kendımde şuan yıldırım 2 üretmiş bulunmaktayım ve cok önemli ve büyük bir farkını kesfetmıs durumdayım tadını cıkarıyorumYıldırım 2 ve Meteorit 1 arasında kalan arkadaşlara ise tavsiyem öncelikle üretimlerini yıldırım 2'ye vermeleridir
![]()
2006-2013
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: T C
izdirapgrafik yazdı:yıldırım 2 ve meteorit 1 ile birlikte dün çemberlitaş'a girdik pek bir farkı yok,ikisinin de üstün yanları var fakat bana sorarsan meteorit 1 diyorum.hknylmz45 yazdı:.Meteorit 1 ile çemberlitaş atmak kesinlikle zevkli olucaktır ama yıldırım 2 nın üstüne cıkabileceğini zanetmiyorum heleki full trans setli bi kişinin elinde olduğunu var sayarsak.Kendımde şuan yıldırım 2 üretmiş bulunmaktayım ve cok önemli ve büyük bir farkını kesfetmıs durumdayım tadını cıkarıyorumYıldırım 2 ve Meteorit 1 arasında kalan arkadaşlara ise tavsiyem öncelikle üretimlerini yıldırım 2'ye vermeleridir
![]()
Yıldırım 2 çemberli taşta pek işe yaramaz hatta bana sorarsanız hiç işe yaramaz. Çünkü tankın hs attığı yerlere bakacak olursak hep tek hedef varken sekmenelerin bir önemi olmuyacağı yerlerde yani. Fakat ben olmasam yıldırım2 üretirdim öncelikle. Çünkü ırklarda yanında 1 tane büyü bozma yapması için tankla beraber şifasız dahi 2 kişi çok rahat bir şekilde kasabiliyosunuz. O tılsım sayesinde yani. O tılsım varsa zamanla düşürdüğün materyalleri madenlerle takaslata takaslata çok rahat öteki tılsımlarıda üretebilineceğine inanıyorum 2 kişi kasılınca materyal bolca ele geçiyor

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK