Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]

Mesaj gönderen sshinobi »

350M boşa mı gitti şimdi. Neyse ilklerin bir bedeli olmalı.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

sshinobi yazdı:350M boşa mı gitti şimdi. Neyse ilklerin bir bedeli olmalı.
Yıllardır bu oyundayım ve emin ol gerçekleştirdiğim birçok ilk var bunun haricinde.Senin gibiler anca bana gölge olurlar.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen sylar2 »

Hayırlı olsun , ilk olarak yorum yapmıyacaktım.Ama bazı kendilerini cokbilmişler para boşuna gitti demiş ? Bunu hangi aklı mantığa söylediniz bilmiyorum ama.O tılsım PvP'de işe yarar az kafanızı calıştırıp bunudamı düşünmeden yorum yaptınız ? Her vs atan büyücüde olucak.Mesela ben arz ve lodos geldi , 2 gün sonra yıldırım 2'yi ürettim.Herkes çöp dedi , 140mye ürettiğim tılsımı 450mye sattım.Şimdi tekrar üretiyorum.Az düşünerek yorum yapın olur mu ?
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

sylar2 yazdı:Hayırlı olsun , ilk olarak yorum yapmıyacaktım.Ama bazı kendilerini cokbilmişler para boşuna gitti demiş ? Bunu hangi aklı mantığa söylediniz bilmiyorum ama.O tılsım PvP'de işe yarar az kafanızı calıştırıp bunudamı düşünmeden yorum yaptınız ? Her vs atan büyücüde olucak.Mesela ben arz ve lodos geldi , 2 gün sonra yıldırım 2'yi ürettim.Herkes çöp dedi , 140mye ürettiğim tılsımı 450mye sattım.Şimdi tekrar üretiyorum.Az düşünerek yorum yapın olur mu ?

boş boğaz konuştu 8-)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen sylar2 »

KEMALIZMX yazdı:
sylar2 yazdı:Hayırlı olsun , ilk olarak yorum yapmıyacaktım.Ama bazı kendilerini cokbilmişler para boşuna gitti demiş ? Bunu hangi aklı mantığa söylediniz bilmiyorum ama.O tılsım PvP'de işe yarar az kafanızı calıştırıp bunudamı düşünmeden yorum yaptınız ? Her vs atan büyücüde olucak.Mesela ben arz ve lodos geldi , 2 gün sonra yıldırım 2'yi ürettim.Herkes çöp dedi , 140mye ürettiğim tılsımı 450mye sattım.Şimdi tekrar üretiyorum.Az düşünerek yorum yapın olur mu ?

boş boğaz konuştu 8-)
Kendini 3 kelimeyle tanımlamana gerek yoktu , ne olduğunu herkes biliyordu :)
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Hayırlı olsun Umut. :)
Kullanıcı avatarı
hknylmz45
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen hknylmz45 »

Öncelikle Meteorit 1'in h.o ılk olmak her zaman guzeldır her zamanda bır bedelı vardır.Meteorit 1 ile çemberlitaş atmak kesinlikle zevkli olucaktır ama yıldırım 2 nın üstüne cıkabileceğini zanetmiyorum heleki full trans setli bi kişinin elinde olduğunu var sayarsak.Kendımde şuan yıldırım 2 üretmiş bulunmaktayım ve cok önemli ve büyük bir farkını kesfetmıs durumdayım tadını cıkarıyorum :) Yıldırım 2 ve Meteorit 1 arasında kalan arkadaşlara ise tavsiyem öncelikle üretimlerini yıldırım 2'ye vermeleridir :) Jadeıtlerin 20,25 m arası gittiğini söylemişsin acaba elımdekı abartılı jadeıt stogunu getırıp orda mı satsam :D
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Razor yazdı:Yıldırım 2 Bugün Beyaz Köşk Sunucusunda Üretildi..

Yıldırım 2 Eminönü sunucusunda Meteorit 1' den 3 gün önce üretildi.
Resim
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

hknylmz45 yazdı:.Meteorit 1 ile çemberlitaş atmak kesinlikle zevkli olucaktır ama yıldırım 2 nın üstüne cıkabileceğini zanetmiyorum heleki full trans setli bi kişinin elinde olduğunu var sayarsak.Kendımde şuan yıldırım 2 üretmiş bulunmaktayım ve cok önemli ve büyük bir farkını kesfetmıs durumdayım tadını cıkarıyorum :) Yıldırım 2 ve Meteorit 1 arasında kalan arkadaşlara ise tavsiyem öncelikle üretimlerini yıldırım 2'ye vermeleridir :)
yıldırım 2 ve meteorit 1 ile birlikte dün çemberlitaş'a girdik pek bir farkı yok,ikisinin de üstün yanları var fakat bana sorarsan meteorit 1 diyorum.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

izdirapgrafik yazdı:
hknylmz45 yazdı:.Meteorit 1 ile çemberlitaş atmak kesinlikle zevkli olucaktır ama yıldırım 2 nın üstüne cıkabileceğini zanetmiyorum heleki full trans setli bi kişinin elinde olduğunu var sayarsak.Kendımde şuan yıldırım 2 üretmiş bulunmaktayım ve cok önemli ve büyük bir farkını kesfetmıs durumdayım tadını cıkarıyorum :) Yıldırım 2 ve Meteorit 1 arasında kalan arkadaşlara ise tavsiyem öncelikle üretimlerini yıldırım 2'ye vermeleridir :)
yıldırım 2 ve meteorit 1 ile birlikte dün çemberlitaş'a girdik pek bir farkı yok,ikisinin de üstün yanları var fakat bana sorarsan meteorit 1 diyorum.

Yıldırım 2 çemberli taşta pek işe yaramaz hatta bana sorarsanız hiç işe yaramaz. Çünkü tankın hs attığı yerlere bakacak olursak hep tek hedef varken sekmenelerin bir önemi olmuyacağı yerlerde yani. Fakat ben olmasam yıldırım2 üretirdim öncelikle. Çünkü ırklarda yanında 1 tane büyü bozma yapması için tankla beraber şifasız dahi 2 kişi çok rahat bir şekilde kasabiliyosunuz. O tılsım sayesinde yani. O tılsım varsa zamanla düşürdüğün materyalleri madenlerle takaslata takaslata çok rahat öteki tılsımlarıda üretebilineceğine inanıyorum 2 kişi kasılınca materyal bolca ele geçiyor
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön