Büyücülerin ezikliği...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
thenemne0032
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyücülerin ezikliği...

Mesaj gönderen thenemne0032 »

basmış yine çocuklar burayı sobeenin gazabıymış siz oyun oynamayı bilmiyorsunuz tabi ikv de herkez eşit böylecede 1 sinif 2 sinifi kesemiyor ve böylece pvp sistemi batıyor!
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Bütün yazıları okudum.Hiçbir yazı gerçek problemleri yazmamış.İlk önce büyücü savaşçı normal bir karşılaşmayı ele alalım.Savaşcı deparla ilk hareketini yapıyor büyücü ilk büyüsünü gönderdi uzun menzili olan üç bin civarı can gitti savaşçıdan büyücü savaşçı çok yaklaştığı için zihin attı bundan önce savaşcı dikkat dağıtmasını atmıştı büyücü yavaşlamış halde biraz geri kaçıp tesla kurdu dikkat dağıtmanın bi özelliği olarak zaten az olan büyücü zırhı ve savunması dahada düştü bu sırada büyücü ve savaşçı maraton eşyalarını taktı ama bir problem var büyücü genede yavaş kaldı(Tesla savaşçıyı yavaşlatır demeyin o sırada büyücü büyü atarken zaten birer saniye kaybettiği için yakalanmaması imkansız) dikkat dağıtma olduğu için savaşcı durdurmasını attı zihin geldiği an ws zaten bitti biz gelmediğini düşünelim(Burda biz büyü bozmaya on puan verdik bozarızki diye düşünen yanılır eğer zihin tutulmasını bozarsan savaşcı sarsılmaz açacak deparın süresi gelecek) büyücü kutup açıyor ama bir sorun var savaşçının depar süresi gelmiş ama büyücünün zihin saldırısına daha süre var ve kaçınılmaz Ws sonucu savaşçıda 50 60 civarı can büyücü ise iki seksen uzanıyor.Son olarak benzeri bir şikayeti bende destek takımına yapmıştım birkaç sayfa geride kendini gm sanan rehberlerin yazdığı gibi cevap geldi birde ws de can iksiri için diyor ya ben oyunu hiç oynamadım ya yönetici oyuna girmediği belli hangi ws de iksir içilirmiş sonra bölgeden iksirci ezik diye yazarlar ne cevap verecem ben yöneticiye sordum ws de iksir içilirmiş mi yazam?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Yönetici can iksiri için diyerek oyundaki sınıflar arası dengenin olmadığını itiraf etmiş oluyor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Gecekusu2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gecekusu2 »

Kota yiyorsa oyunu bırakalım o zaman bu ne saçmalık millet buraya zevk için giriyor
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Büyücülerin şöyle bir ezikliği var, eğer her deparda zihin her durdurmada kutup açmaya kalkarsa bir büyücü, adam akıllı vuruş yapılacak 5-6 sn lik zaman dilimi kalıyor savaşçıları indirmek için zaten sonrasında durdurma yenileniyor. Eğer bu 5-6 sn yede savaşçıyı indirirsek sorun yok, tabi indirebilirsen.. :)
Ben çözüm olarak deparda zihin atmamayı deniyorum, yani mecburen savaşçıyı oynatıcaksın ancak her savaşçıda işe yaramıyor bu oynatma olayı.

Saçma olan iki şey var bence, biri büyücünün 2 vuruş + çiftelik canı olması diğeri de karakter penceresinde zeka değeri en düşük görünen savaşçının bir büyücünün zihnini kitleyebilmesi. Zaten 3 sıkımlık canı olan büyücünün, zihin veya kutbu kaçırdığı taktirde gerisi çifteyle halledilebilecek bu sınıfın bir de zihni kilitleniyor.

''İKV'de oynanışı tamamen değiştirecek ve zenginleştirecek devrimsel bir yenilik sizlerle buluşacak.'' bu lafa çok güveniyorum ve merakla bekliyorum. İnsan bi ipucu verir dimi..
EARTH

DisToRtioN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön