***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: ***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Adres doğrudur WeDneS İmotedŞifa gibi nicklere ve hatta bunlar gibi bir cok nicklere sora bilirsin ;) reelde senin büzüğün yemez karsıma cıkmaya veled klavyeden dövüşmüyorsun reelde. ve Allah'ı kelimesini ağzına alma bir daha onursuz grursuz inacsız bir fırlamasın ama gün gelecek hepsi icin hesap sorulacak emin ol it eniği .
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

[İçerik Silinmiştir]
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

Forum üyeliğiniz 14 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.

Esvedibihak
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

lafla hiç bir gemi yürümez konusuyordun gel bekliyorum burda ettiğin küfürlerin 10/1 ini yüzüme de bende seni su fani dünyadan göcertmezsem ozaman konusun ;)

Resim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Merhabalar ;

Yenilmez Senle Bir Sorunum Yok.Ancak Birdaha Arkadaşlarıma Küfür İçerikli veya Onları Rencide Edici , Küçük Düşürücü Yorumlar Yazarsan Senin İçin Hiçde İyi Olmaz.Senin Sorunun Ahmetle Ahmetle Hallet Burası Yeri Değil.Ahmet Onu Yaptı bunu Yaptı Diyorsun.Kanıtın Var İse Koy Bizde Görelim Kanıtın Varsa Desteğe Yolla Kanıtın Yok İse BOş Yere Bu Konuyu bu Forumu Meşgul Etme.

İyi Forumlar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

tokyo2drift yazdı:Merhabalar ;

Yenilmez Senle Bir Sorunum Yok.Ancak Birdaha Arkadaşlarıma Küfür İçerikli veya Onları Rencide Edici , Küçük Düşürücü Yorumlar Yazarsan Senin İçin Hiçde İyi Olmaz.Senin Sorunun Ahmetle Ahmetle Hallet Burası Yeri Değil.Ahmet Onu Yaptı bunu Yaptı Diyorsun.Kanıtın Var İse Koy Bizde Görelim Kanıtın Varsa Desteğe Yolla Kanıtın Yok İse BOş Yere Bu Konuyu bu Forumu Meşgul Etme.

İyi Forumlar...

çok korktum benim için cidden kötümü olucakmış :D :lol: bak aslanım seninle derdim yok oyunda sohbetimde yok, sana laf atanda yok zaten ,bence hiç girme bu muhabbete.. dediğin gibi arkadaşlarınla derdim var,o yüzden sen hiç karışma onlarla tartışıyorum zaten..

Arkadaşın velet sı çan ahmet kanıtsız iftira atarken bana destek veriyordun, hiç ahmet kanıtın yoksa adama iftira atma demiyordun ? Şimdi ne olduda benim 'doğrularım' ama sana göre kanıtsız iftira (olsun) atıyosun diyorsun ? Ne oldu arkadasın serefsiz olsada hain hırsız olsada koruyacakmısın onu ? eğer böyle bir insansan bilelim..

İstediğim konuya yazarım,meşgüliyeti muhattabım olmayan sen veriyosun.. seninle sorunum yok!
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Gm Ler bızı ıncellemeye aLsın Ergenokona varabıLır bu olayların sonu :D
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

LeoNaRR yazdı:Gm Ler bızı ıncellemeye aLsın Ergenokona varabıLır bu olayların sonu :D
ZAAAAAAAAAA :lol: :lol:
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

YeNiLMeYeNAdaM yazdı:
tokyo2drift yazdı:Merhabalar ;

İyi Forumlar...

çok korktum benim için cidden kötümü olucakmış :D :lol: bak aslanım seninle derdim yok oyunda sohbetimde yok, sana laf atanda yok zaten ,bence hiç girme bu muhabbete.. dediğin gibi arkadaşlarınla derdim var,o yüzden sen hiç karışma onlarla tartışıyorum zaten..

Arkadaşın velet sı çan ahmet kanıtsız iftira atarken bana destek veriyordun, hiç ahmet kanıtın yoksa adama iftira atma demiyordun ? Şimdi ne olduda benim 'doğrularım' ama sana göre kanıtsız iftira (olsun) atıyosun diyorsun ? Ne oldu arkadasın serefsiz olsada hain hırsız olsada koruyacakmısın onu ? eğer böyle bir insansan bilelim..

İstediğim konuya yazarım,meşgüliyeti muhattabım olmayan sen veriyosun.. seninle sorunum yok!
Tamam Beni İlgilendirmez Ama Ulu Orta Millete Sövmekte Erkekliğe Sığmaz Git Özelde Söz Telefondan Ara Söv Bu Konu Ahmeti Eleştimek Amaçlı Açılmadı Lonca İle İlgili Bilgileri Paylaşmak İçin Açıldı.

Git Derdini Başka Biryerde Hallet.Burası Doğru Adres Değil.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

LeoNaRR yazdı:Gm Ler bızı ıncellemeye aLsın Ergenokona varabıLır bu olayların sonu :D
:lol: :lol: :lol:
Tartısmaya gerek bile yok lafla icraat olmuyor adres belli yer belli . forumdan erkeklik yapılması kolay istir lakın reel e tasıyamaz bu erkek ayaklarını .

Resim
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

YenıLmezı forumdan banLayan Forum denetmenı sonsuz teşekkürler :D