***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]
Adres doğrudur WeDneS İmotedŞifa gibi nicklere ve hatta bunlar gibi bir cok nicklere sora bilirsin
reelde senin büzüğün yemez karsıma cıkmaya veled klavyeden dövüşmüyorsun reelde. ve Allah'ı kelimesini ağzına alma bir daha onursuz grursuz inacsız bir fırlamasın ama gün gelecek hepsi icin hesap sorulacak emin ol it eniği .
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
[İçerik Silinmiştir]
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Forum üyeliğiniz 14 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
Esvedibihak
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Forum üyeliğiniz 14 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
Esvedibihak
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
lafla hiç bir gemi yürümez konusuyordun gel bekliyorum burda ettiğin küfürlerin 10/1 ini yüzüme de bende seni su fani dünyadan göcertmezsem ozaman konusun 

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Merhabalar ;
Yenilmez Senle Bir Sorunum Yok.Ancak Birdaha Arkadaşlarıma Küfür İçerikli veya Onları Rencide Edici , Küçük Düşürücü Yorumlar Yazarsan Senin İçin Hiçde İyi Olmaz.Senin Sorunun Ahmetle Ahmetle Hallet Burası Yeri Değil.Ahmet Onu Yaptı bunu Yaptı Diyorsun.Kanıtın Var İse Koy Bizde Görelim Kanıtın Varsa Desteğe Yolla Kanıtın Yok İse BOş Yere Bu Konuyu bu Forumu Meşgul Etme.
İyi Forumlar...
Yenilmez Senle Bir Sorunum Yok.Ancak Birdaha Arkadaşlarıma Küfür İçerikli veya Onları Rencide Edici , Küçük Düşürücü Yorumlar Yazarsan Senin İçin Hiçde İyi Olmaz.Senin Sorunun Ahmetle Ahmetle Hallet Burası Yeri Değil.Ahmet Onu Yaptı bunu Yaptı Diyorsun.Kanıtın Var İse Koy Bizde Görelim Kanıtın Varsa Desteğe Yolla Kanıtın Yok İse BOş Yere Bu Konuyu bu Forumu Meşgul Etme.
İyi Forumlar...
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
tokyo2drift yazdı:Merhabalar ;
İyi Forumlar...
çok korktum benim için cidden kötümü olucakmış
Arkadaşın velet sı çan ahmet kanıtsız iftira atarken bana destek veriyordun, hiç ahmet kanıtın yoksa adama iftira atma demiyordun ? Şimdi ne olduda benim 'doğrularım' ama sana göre kanıtsız iftira (olsun) atıyosun diyorsun ? Ne oldu arkadasın serefsiz olsada hain hırsız olsada koruyacakmısın onu ? eğer böyle bir insansan bilelim..
İstediğim konuya yazarım,meşgüliyeti muhattabım olmayan sen veriyosun.. seninle sorunum yok!
YeNiLMeZzZ
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
Gm Ler bızı ıncellemeye aLsın Ergenokona varabıLır bu olayların sonu
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
ZAAAAAAAAAA :lol: :lol:LeoNaRR yazdı:Gm Ler bızı ıncellemeye aLsın Ergenokona varabıLır bu olayların sonu![]()
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Tamam Beni İlgilendirmez Ama Ulu Orta Millete Sövmekte Erkekliğe Sığmaz Git Özelde Söz Telefondan Ara Söv Bu Konu Ahmeti Eleştimek Amaçlı Açılmadı Lonca İle İlgili Bilgileri Paylaşmak İçin Açıldı.YeNiLMeYeNAdaM yazdı:tokyo2drift yazdı:Merhabalar ;
İyi Forumlar...
çok korktum benim için cidden kötümü olucakmış:lol: bak aslanım seninle derdim yok oyunda sohbetimde yok, sana laf atanda yok zaten ,bence hiç girme bu muhabbete.. dediğin gibi arkadaşlarınla derdim var,o yüzden sen hiç karışma onlarla tartışıyorum zaten..
Arkadaşın velet sı çan ahmet kanıtsız iftira atarken bana destek veriyordun, hiç ahmet kanıtın yoksa adama iftira atma demiyordun ? Şimdi ne olduda benim 'doğrularım' ama sana göre kanıtsız iftira (olsun) atıyosun diyorsun ? Ne oldu arkadasın serefsiz olsada hain hırsız olsada koruyacakmısın onu ? eğer böyle bir insansan bilelim..
İstediğim konuya yazarım,meşgüliyeti muhattabım olmayan sen veriyosun.. seninle sorunum yok!
Git Derdini Başka Biryerde Hallet.Burası Doğru Adres Değil.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
:lol: :lol: :lol:LeoNaRR yazdı:Gm Ler bızı ıncellemeye aLsın Ergenokona varabıLır bu olayların sonu![]()
Tartısmaya gerek bile yok lafla icraat olmuyor adres belli yer belli . forumdan erkeklik yapılması kolay istir lakın reel e tasıyamaz bu erkek ayaklarını .

- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
YenıLmezı forumdan banLayan Forum denetmenı sonsuz teşekkürler
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]