zaten savaşçın yokmu olm snnozifb yazdı:yok yine kurtlarlı bi kadın savaş açam bna bi isim önerinozifb yazdı:reiis bnde fedaili char açabilirmym canım sıkıldıda kasam izin wrsa lonca charım 49![]()
![]()
![]()
<> Kurt Loncası <>
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: <> Kurt Loncası <>
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
-
- Çınaraltı Müdavimi
ben geldimmmm...
Halil az sonra oyunua giricem... bizden birini görürsem ona itemleri vereyim sana vermesini söyleyim itemler kasada değil... dahala çarda
çok çalışkanım yaa o bakımdan hala çarı kasamadım
sizi çok özledim eve telefon bağlandı inş internetimde gelicek o zaman çok daha sık oyunda olurum inş.. evim çok güzel görmenizi isterdim... biraz şehirden uzak ama olsun.. evimi seviyorum
işime yakın çünkü
hadi bash bash oyunda görüşürüs....
Halil az sonra oyunua giricem... bizden birini görürsem ona itemleri vereyim sana vermesini söyleyim itemler kasada değil... dahala çarda

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Sariyerli
- Zincir Bozan
Hayırlı Teskereler Asker EfendiKurtx yazdı:S.a cümleten iyi akşamlar arkadaşlar beyler oyuna giremiyorum pek işlerim yogun kusruma bakmayın. İnş görüşmeyeli iyisinizdir bir sıkıntı yoktur . Allaha Emanet olun . Görüşmek üzere size iyi geceler.
..............................................................................................................................................
Emrah..!
90/4 Şafak 460... :arrow:
..............................................................................................................................................
Sarıyorum sen diye şimdi boş şişeleri
Adresimi sorarsan meyhane köşeleri
Öylesine dertliyim, öylesine kederli
Sayende yuvam oldu, meyhane köşeleri
Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Çocuklarına İmaj olmuş
DAĞLARA ÇİZMİŞLER RESMİMİ KOMANDO KOYMUŞLAR İSMİMİ BELKİ BİR GÜN GERİ DÖNMEM DİYE GÖNDERMİŞLER SANA RESMİMİ DAĞLARDA ÇİÇEKLER SOLDUĞU ZAMAN GÖKLER BULUT SOLDUĞU ZAMAN YAĞMURLAR SEL OLUP AKTIĞI ZAMAN İNANKİ BİR TANEM BEN AĞLIYORUM O ZAMAN {emrah)90/4 :arrow:
TILSIM - KURT LONCASI
- Sariyerli
- Zincir Bozan
Kurtlarxkadriye yazdı:ben geldimmmm...
Halil az sonra oyunua giricem... bizden birini görürsem ona itemleri vereyim sana vermesini söyleyim itemler kasada değil... dahala çardaçok çalışkanım yaa o bakımdan hala çarı kasamadım
sizi çok özledim eve telefon bağlandı inş internetimde gelicek o zaman çok daha sık oyunda olurum inş.. evim çok güzel görmenizi isterdim... biraz şehirden uzak ama olsun.. evimi seviyorum
işime yakın çünkü
Hg abla
TILSIM - KURT LONCASI
-
- Çınaraltı Müdavimi
:?Sariyerli yazdı:Kurtlarxkadriye yazdı:ben geldimmmm...
Halil az sonra oyunua giricem... bizden birini görürsem ona itemleri vereyim sana vermesini söyleyim itemler kasada değil... dahala çardaçok çalışkanım yaa o bakımdan hala çarı kasamadım
işime yakın çünkü
Hg ablaAma ben yokum artık nalet olsun

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
S.a Dostlarım kardeşlerim nasılsınız bu ara forumu baya boşladık gibi sanki
11-14 Kasım arası İstanbulda Compex Fuarı olucak arkadaşlar bir Kurtlar zirvesi yapalım diyoruz bizler gelicez gelmesi mümkün tüm arkadaşlar katılırsa güzel bir gün geiririz hep birlikte
Gökçen nerelerdesin bea ne taşınmaz evmiş özlettin kendini
bu arada Hayırlı Olsun evin oyuna tamamen dönde sana çok iş çıkartıcam kasa işlerini saldınız iyice bende size biraz iş çıkartımda görün 
Gökçen nerelerdesin bea ne taşınmaz evmiş özlettin kendini
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Sariyerli
- Zincir Bozan
As abi. Ohhh be sayfa şenleniyokurtreis yazdı:S.a Dostlarım kardeşlerim nasılsınız bu ara forumu baya boşladık gibi sanki11-14 Kasım arası İstanbulda Compex Fuarı olucak arkadaşlar bir Kurtlar zirvesi yapalım diyoruz bizler gelicez gelmesi mümkün tüm arkadaşlar katılırsa güzel bir gün geiririz hep birlikte
Gökçen nerelerdesin bea ne taşınmaz evmiş özlettin kendinibu arada Hayırlı Olsun evin oyuna tamamen dönde sana çok iş çıkartıcam kasa işlerini saldınız iyice bende size biraz iş çıkartımda görün
2. Geleneksel Kurtlar zirvesine kesinlikle katılıcam
TILSIM - KURT LONCASI
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Sariyerli yazdı:As abi. Ohhh be sayfa şenleniyokurtreis yazdı:S.a Dostlarım kardeşlerim nasılsınız bu ara forumu baya boşladık gibi sanki11-14 Kasım arası İstanbulda Compex Fuarı olucak arkadaşlar bir Kurtlar zirvesi yapalım diyoruz bizler gelicez gelmesi mümkün tüm arkadaşlar katılırsa güzel bir gün geiririz hep birlikte
Gökçen nerelerdesin bea ne taşınmaz evmiş özlettin kendinibu arada Hayırlı Olsun evin oyuna tamamen dönde sana çok iş çıkartıcam kasa işlerini saldınız iyice bende size biraz iş çıkartımda görün
![]()
![]()
2. Geleneksel Kurtlar zirvesine kesinlikle katılıcamzaten bensiz tadı tuzu olmaz
:mrgreen:
2. Deil Hasanım 3. geleneksel Ws Turnuvası oluyor o
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
Selamun Aleyküm Tüm Kurtlarx Loncası Üyelerine Selamlar.. Allaha Emanetsiniz..!
Azat Kolye 500bin
Azat Yüzük 500bin
Azat Ayakkabı 4m
Azat *li Ceket 6m
Azat asa 3m 'den acil olarak alınacaktır..!
Oyundan /f Nasihat
Azat Kolye 500bin
Azat Yüzük 500bin
Azat Ayakkabı 4m
Azat *li Ceket 6m
Azat asa 3m 'den acil olarak alınacaktır..!
Oyundan /f Nasihat
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !