<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Sariyerli »

ozifb yazdı:
ozifb yazdı:reiis bnde fedaili char açabilirmym canım sıkıldıda kasam izin wrsa lonca charım 49
yok yine kurtlarlı bi kadın savaş açam bna bi isim önerin :D :D :D :D
zaten savaşçın yokmu olm snn :D şifacı kassana bi tanede faydan olur arkadaşlara :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

ben geldimmmm...

Halil az sonra oyunua giricem... bizden birini görürsem ona itemleri vereyim sana vermesini söyleyim itemler kasada değil... dahala çarda =D çok çalışkanım yaa o bakımdan hala çarı kasamadım =D sizi çok özledim eve telefon bağlandı inş internetimde gelicek o zaman çok daha sık oyunda olurum inş.. evim çok güzel görmenizi isterdim... biraz şehirden uzak ama olsun.. evimi seviyorum =D işime yakın çünkü =D hadi bash bash oyunda görüşürüs....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Kurtx yazdı:S.a cümleten iyi akşamlar arkadaşlar beyler oyuna giremiyorum pek işlerim yogun kusruma bakmayın. İnş görüşmeyeli iyisinizdir bir sıkıntı yoktur . Allaha Emanet olun . Görüşmek üzere size iyi geceler.

..............................................................................................................................................

Emrah..!

90/4 Şafak 460... :arrow:
..............................................................................................................................................

Sarıyorum sen diye şimdi boş şişeleri
Adresimi sorarsan meyhane köşeleri
Öylesine dertliyim, öylesine kederli
Sayende yuvam oldu, meyhane köşeleri

Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Çocuklarına İmaj olmuş

DAĞLARA ÇİZMİŞLER RESMİMİ KOMANDO KOYMUŞLAR İSMİMİ BELKİ BİR GÜN GERİ DÖNMEM DİYE GÖNDERMİŞLER SANA RESMİMİ DAĞLARDA ÇİÇEKLER SOLDUĞU ZAMAN GÖKLER BULUT SOLDUĞU ZAMAN YAĞMURLAR SEL OLUP AKTIĞI ZAMAN İNANKİ BİR TANEM BEN AĞLIYORUM O ZAMAN {emrah)90/4 :arrow:
Hayırlı Teskereler Asker Efendi :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Kurtlarxkadriye yazdı:ben geldimmmm...

Halil az sonra oyunua giricem... bizden birini görürsem ona itemleri vereyim sana vermesini söyleyim itemler kasada değil... dahala çarda =D çok çalışkanım yaa o bakımdan hala çarı kasamadım =D sizi çok özledim eve telefon bağlandı inş internetimde gelicek o zaman çok daha sık oyunda olurum inş.. evim çok güzel görmenizi isterdim... biraz şehirden uzak ama olsun.. evimi seviyorum =D işime yakın çünkü =D hadi bash bash oyunda görüşürüs....

Hg abla :D Ama ben yokum artık nalet olsun :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Sariyerli yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:ben geldimmmm...

Hg abla :D Ama ben yokum artık nalet olsun :D
:?
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

http://ressim.net/a/upload/08d82792.gif

Deneme yapıyorm kusura bakmayın :=)
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

S.a Dostlarım kardeşlerim nasılsınız bu ara forumu baya boşladık gibi sanki :) 11-14 Kasım arası İstanbulda Compex Fuarı olucak arkadaşlar bir Kurtlar zirvesi yapalım diyoruz bizler gelicez gelmesi mümkün tüm arkadaşlar katılırsa güzel bir gün geiririz hep birlikte

Gökçen nerelerdesin bea ne taşınmaz evmiş özlettin kendini :) bu arada Hayırlı Olsun evin oyuna tamamen dönde sana çok iş çıkartıcam kasa işlerini saldınız iyice bende size biraz iş çıkartımda görün :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

kurtreis yazdı:S.a Dostlarım kardeşlerim nasılsınız bu ara forumu baya boşladık gibi sanki :) 11-14 Kasım arası İstanbulda Compex Fuarı olucak arkadaşlar bir Kurtlar zirvesi yapalım diyoruz bizler gelicez gelmesi mümkün tüm arkadaşlar katılırsa güzel bir gün geiririz hep birlikte

Gökçen nerelerdesin bea ne taşınmaz evmiş özlettin kendini :) bu arada Hayırlı Olsun evin oyuna tamamen dönde sana çok iş çıkartıcam kasa işlerini saldınız iyice bende size biraz iş çıkartımda görün :)
As abi. Ohhh be sayfa şenleniyo :D :D
2. Geleneksel Kurtlar zirvesine kesinlikle katılıcam :D zaten bensiz tadı tuzu olmaz :D :mrgreen:
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Sariyerli yazdı:
kurtreis yazdı:S.a Dostlarım kardeşlerim nasılsınız bu ara forumu baya boşladık gibi sanki :) 11-14 Kasım arası İstanbulda Compex Fuarı olucak arkadaşlar bir Kurtlar zirvesi yapalım diyoruz bizler gelicez gelmesi mümkün tüm arkadaşlar katılırsa güzel bir gün geiririz hep birlikte

As abi. Ohhh be sayfa şenleniyo :D :D
2. Geleneksel Kurtlar zirvesine kesinlikle katılıcam :D zaten bensiz tadı tuzu olmaz :D :mrgreen:

2. Deil Hasanım 3. geleneksel Ws Turnuvası oluyor o :D şaşkın :D
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Selamun Aleyküm Tüm Kurtlarx Loncası Üyelerine Selamlar.. Allaha Emanetsiniz..!

Azat Kolye 500bin
Azat Yüzük 500bin
Azat Ayakkabı 4m
Azat *li Ceket 6m
Azat asa 3m 'den acil olarak alınacaktır..!

Oyundan /f Nasihat
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !

“Lonca İletişim” sayfasına dön