Gaffar'ın bunu kullanıyor olması onu kuklacı yapmaz. Senaryoya da ters zaten. Gaffar tılsım koruyucusuydu ve öldü. Zamanda yolculuk da izafiyet teorisinin zamanın göreleliğiyle açıklanan bir durum değil. Yine Einstein'ın uzay-zaman teorisini ve Heisenberg'un belirsizlik ilkesini biraz incelersen konuya biraz daha anlam yükleyebilirsin. Tabi ki zamanda yolculuk şuan teoriden ibaret. Fakat oyun evreninde bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok. Benim teorime göre Selami geçmişe(felaketin olduğu yıllara) gidip Kuklacı olduktansonra aslında geçmişi olan Selami'ye yani kendine izler bırakmış olabilir. Tabi ki bu sadece benim aklımdan geçen ütopik bir teori. Fakat güzel olurdu.mizan yazdı: ↑02 Oca 2018 03:51Bu teori Selami'yi değil Gaffar'ı Kuklacı yapar. Elimizde hızsız yer değiştiren/ışınlanan Gaffar var.turkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Oca 2018 02:36 Gaffar'ın bahsettiği erge hükmetme ve ruh taşlarının çalışma mekanizmasını algılayamama mevzusu kuantum fiziğine bağlanabilir. Yani 3 boyutlu gerçeklikte hızsız bir şekilde yer değiştirebilmek bunu 4 boyutlu uzay-zaman gerçekliğinde de yapabilmek anlamına gelir.
Gerçi onu da öldürdük. Gaffar'ı da hiç çözemedim zaten. Erge hükmedemiyonuz, ruh taşı görseniz fasülye sırığı zannedersiniz dediği adamlar tarafından malup edildi sonuçta. Her neyse, diyelimki Selami de ışınlanarak zaman yolculuğu yaptı. Bildiğim kadarıyla ışık hızına yaklaşıldığında, zaman dünya saatine göre daha yavaş aktığından geleceğe yolculuk gerçekleşiyor. Bunun geçmişe yolculuk boyutunun mantıksal bir açıklaması varsa bilmiyorum.
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
(Devam)Kısaca şöyle özetleyebiliriz. Selami 2004 yılında bir iz bulur ve bunu takip etmeye başlar. 2006 yılında konuya anlam yüklemeye başlar.(Ufkabakan) Günümüze kadar konuyu tamamen idrak eder ve Kuklacı'nın aslında kendisinin gelecekteki hali (Gelecekte geçmişe gideceği kişi) olduğunu ve geçmişe gittiğini farkeder. Ve günümüzden bir vakit sonra Erg'i tamamen çözer ve felaketin ilk yıllarına geri döner. Yani şuan ki gerçeklik tekerrür etmiş olur.turkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Oca 2018 04:49Gaffar'ın bunu kullanıyor olması onu kuklacı yapmaz. Senaryoya da ters zaten. Gaffar tılsım koruyucusuydu ve öldü. Zamanda yolculuk da izafiyet teorisinin zamanın göreleliğiyle açıklanan bir durum değil. Yine Einstein'ın uzay-zaman teorisini ve Heisenberg'un belirsizlik ilkesini biraz incelersen konuya biraz daha anlam yükleyebilirsin. Tabi ki zamanda yolculuk şuan teoriden ibaret. Fakat oyun evreninde bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok. Benim teorime göre Selami geçmişe(felaketin olduğu yıllara) gidip Kuklacı olduktansonra aslında geçmişi olan Selami'ye yani kendine izler bırakmış olabilir. Tabi ki bu sadece benim aklımdan geçen ütopik bir teori. Fakat güzel olurdu.mizan yazdı: ↑02 Oca 2018 03:51Bu teori Selami'yi değil Gaffar'ı Kuklacı yapar. Elimizde hızsız yer değiştiren/ışınlanan Gaffar var.turkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Oca 2018 02:36 Gaffar'ın bahsettiği erge hükmetme ve ruh taşlarının çalışma mekanizmasını algılayamama mevzusu kuantum fiziğine bağlanabilir. Yani 3 boyutlu gerçeklikte hızsız bir şekilde yer değiştirebilmek bunu 4 boyutlu uzay-zaman gerçekliğinde de yapabilmek anlamına gelir.
Gerçi onu da öldürdük. Gaffar'ı da hiç çözemedim zaten. Erge hükmedemiyonuz, ruh taşı görseniz fasülye sırığı zannedersiniz dediği adamlar tarafından malup edildi sonuçta. Her neyse, diyelimki Selami de ışınlanarak zaman yolculuğu yaptı. Bildiğim kadarıyla ışık hızına yaklaşıldığında, zaman dünya saatine göre daha yavaş aktığından geleceğe yolculuk gerçekleşiyor. Bunun geçmişe yolculuk boyutunun mantıksal bir açıklaması varsa bilmiyorum.
İşin içine zaman yolculuğu katarlarsa ... batırırlar hiç gerek yok.turkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Oca 2018 04:53(Devam)Kısaca şöyle özetleyebiliriz. Selami 2004 yılında bir iz bulur ve bunu takip etmeye başlar. 2006 yılında konuya anlam yüklemeye başlar.(Ufkabakan) Günümüze kadar konuyu tamamen idrak eder ve Kuklacı'nın aslında kendisinin gelecekteki hali (Gelecekte geçmişe gideceği kişi) olduğunu ve geçmişe gittiğini farkeder. Ve günümüzden bir vakit sonra Erg'i tamamen çözer ve felaketin ilk yıllarına geri döner. Yani şuan ki gerçeklik tekerrür etmiş olur.turkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Oca 2018 04:49Gaffar'ın bunu kullanıyor olması onu kuklacı yapmaz. Senaryoya da ters zaten. Gaffar tılsım koruyucusuydu ve öldü. Zamanda yolculuk da izafiyet teorisinin zamanın göreleliğiyle açıklanan bir durum değil. Yine Einstein'ın uzay-zaman teorisini ve Heisenberg'un belirsizlik ilkesini biraz incelersen konuya biraz daha anlam yükleyebilirsin. Tabi ki zamanda yolculuk şuan teoriden ibaret. Fakat oyun evreninde bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok. Benim teorime göre Selami geçmişe(felaketin olduğu yıllara) gidip Kuklacı olduktansonra aslında geçmişi olan Selami'ye yani kendine izler bırakmış olabilir. Tabi ki bu sadece benim aklımdan geçen ütopik bir teori. Fakat güzel olurdu.mizan yazdı: ↑02 Oca 2018 03:51Bu teori Selami'yi değil Gaffar'ı Kuklacı yapar. Elimizde hızsız yer değiştiren/ışınlanan Gaffar var.turkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Oca 2018 02:36 Gaffar'ın bahsettiği erge hükmetme ve ruh taşlarının çalışma mekanizmasını algılayamama mevzusu kuantum fiziğine bağlanabilir. Yani 3 boyutlu gerçeklikte hızsız bir şekilde yer değiştirebilmek bunu 4 boyutlu uzay-zaman gerçekliğinde de yapabilmek anlamına gelir.
Everything is about math just math
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
İşin içine zaman yolculugu katıp da batirmayan yapım görmedim zaten. Paradoksun içinden çıkamıyor kimse 
videoyu sindirdik artık yeni bilgiler umarım bu hafta gelir.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Ben tam olarak sindiremedim. Bence biraz daha bekleyelim.
Paketi getirsinler istemiyorum sadece bilgi vs. Bu ne zaman geleceği de olabilir başka şeylerde. Proje lideri bu kadar senaryo üretmiyor bu gidişle bağırsaklar iltihap kapmasın kardeşim
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
-
- Sahaf Yardımcısı
Bögenin adı neden KARAKÖY ? itici bir isim
merak ettim
ayrıca yeni bölge inşallah hayırlı olması dilegiyle
ayrıca yeni bölge inşallah hayırlı olması dilegiyle