Selami?
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
Bence Selami bir sanrıdan ibaret Barış. Var gibi gözüküyor ama yok. Ha olur da yanılırsam ve bir gün oyunda karşıma çıkarsa, yüzünü net bir şekilde ekranda sabitleyip tüküreceğim. Onca yıldır onun için ne badireler atlattık.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
O zaman desene Selami aslında bir Japon balığı... Ayrıca elindeki o asa bu asaya benzemiyor mu?Retaliation yazdı: ↑01 Oca 2018 21:34Bence Selami bir sanrıdan ibaret Barış. Var gibi gözüküyor ama yok. Ha olur da yanılırsam ve bir gün oyunda karşıma çıkarsa, yüzünü net bir şekilde ekranda sabitleyip tüküreceğim. Onca yıldır onun için ne badireler atlattık.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Benziyor.CHAPPIE yazdı: ↑01 Oca 2018 21:50O zaman desene Selami aslında bir Japon balığı... Ayrıca elindeki o asa bu asaya benzemiyor mu?Retaliation yazdı: ↑01 Oca 2018 21:34Bence Selami bir sanrıdan ibaret Barış. Var gibi gözüküyor ama yok. Ha olur da yanılırsam ve bir gün oyunda karşıma çıkarsa, yüzünü net bir şekilde ekranda sabitleyip tüküreceğim. Onca yıldır onun için ne badireler atlattık.
![]()
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
O zaman Karaköy'ün tasarımı Grup Bölgelerine dayanıyor.

oyunun http://www.istanbuloyun.com/ConceptArt.aspx adresindeki konsept çizimlerde oyunda olmayan asalar mevcut.
Bunları yeni eklenti paketiyle görmemiz mümkün 2-3-4-7-8 numaralı silahları bekliyoruz.8 Numaralı asa videodaki şifacının asasına benzemekle beraber biraz daha üstünde oynanmış olabilir konsepte göre
Yalnızca işaretli olan3 tanesi erge hükmedecek yazısı da dikkat çekici
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Selami isim değilde teşkilattaki bağlantıyı sağlayan gizli şifreyse? Neden hep bir karakter olarak
algılıyoruz ha bir karaktersede o selami buraya gelecek yetti canımıza tak etti
algılıyoruz ha bir karaktersede o selami buraya gelecek yetti canımıza tak etti
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Tarihçeye göre: Kuklacı Beyaz Köşk'ün başındayken ortalık güllük gülüstanlıktı. Fareadamların baş kaldırmayı düşünmeyecekleri tek kişi Kuklacı. Azat, Gaffar ve beyaz büyücüler onun emrinde. Sadece Beyaz Köşk diktasına ve celp büyüsüne karşı olan bir grup vardı.
Onlarında kuklacıya baş kaldıracak güçleri yoktu. Bu koşullarda yönetimi bırakıp Eminönü'nden ayrılan Kuklacı'nın Agah olarak geri dönmesi ve Teşkilat'ın başına geçmesi mantıksız. Cevriye Sultan'ın karşısında gözlerini kaybeden Agah'ın Kuklacı olduğunu düşünmek sahildeki kertenkeleyi gösterip kadim hidra bu mu diye sormak gibi.
Agah'ında Babıali'den geldiğini biliyoruz zaten ama Kuklacı ayrılmadan önce mi yoksa sonra mı geldi bilmiyorum oyun tarihçesine bakmak lazım.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Kuklacı'nın her şeyi bilmesi, olacaklara taa yıllar önce hakim olması ve hazırlık yapmasını zaman yolculuğuna bağlasalar efsane olurdu. Mesela Selami Kelaynak bildiğimiz kadarıyla bir büyücü yahut savaşçı değil. Kendi haline bir şair. Fakat bir şeyin izinden gidiyor. Selami aslında gelecekte ergi kullanıp geçmişe gidecek ve Erg'e hükmeden biri olarak geçmişi değiştirecek olsa? Yani şuan aradığımız Selami aslında zaman dilimi olarak kendi zaman diliminde. Ama kuklacı Selami'nin gelecekte geçmişe gideceği kişi olsa. Düşünsenize Selami aslında gelecekte geçmişe gidip yaptığı şeyleri takip ediyor ve gerçeğe hakim oluyor. Ufkabakan Kuklacı'nın ürettiği taş kanatların toplandığı yer. Ya aslında kendisini takip ediyorsa?
Gaffar'ın bahsettiği erge hükmetme ve ruh taşlarının çalışma mekanizmasını algılayamama mevzusu kuantum fiziğine bağlanabilir. Yani 3 boyutlu gerçeklikte hızsız bir şekilde yer değiştirebilmek bunu 4 boyutlu uzay-zaman gerçekliğinde de yapabilmek anlamına gelir.
Gaffar'ın bahsettiği erge hükmetme ve ruh taşlarının çalışma mekanizmasını algılayamama mevzusu kuantum fiziğine bağlanabilir. Yani 3 boyutlu gerçeklikte hızsız bir şekilde yer değiştirebilmek bunu 4 boyutlu uzay-zaman gerçekliğinde de yapabilmek anlamına gelir.
Bu teori Selami'yi değil Gaffar'ı Kuklacı yapar. Elimizde hızsız yer değiştiren/ışınlanan Gaffar var.turkoxHAMSTER yazdı: ↑02 Oca 2018 02:36 Gaffar'ın bahsettiği erge hükmetme ve ruh taşlarının çalışma mekanizmasını algılayamama mevzusu kuantum fiziğine bağlanabilir. Yani 3 boyutlu gerçeklikte hızsız bir şekilde yer değiştirebilmek bunu 4 boyutlu uzay-zaman gerçekliğinde de yapabilmek anlamına gelir.
Gerçi onu da öldürdük. Gaffar'ı da hiç çözemedim zaten. Erge hükmedemiyonuz, ruh taşı görseniz fasülye sırığı zannedersiniz dediği adamlar tarafından malup edildi sonuçta. Her neyse, diyelimki Selami de ışınlanarak zaman yolculuğu yaptı. Bildiğim kadarıyla ışık hızına yaklaşıldığında, zaman dünya saatine göre daha yavaş aktığından geleceğe yolculuk gerçekleşiyor. Bunun geçmişe yolculuk boyutunun mantıksal bir açıklaması varsa bilmiyorum.