Karakterler Arası Dengesizlik !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Re: Karakterler Arası Dengesizlik !

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

HeilHitler yazdı:
TeknoBYraM yazdı:Oyunun karakterler arası dengesi şuanda uygun durumda. Eğer kabadayı modunda değilseniz ve birisi sizi kesebiliyorsa bu demektirki bir klana mensupsunuz. Bir klan mensubu hangi tür karakterde olursa olsun heran kesilmeye ve düşman klanla karşılaşmaya hazırlıklı olmalıdır. Bundan dolayıdırki siz ileriye tıklayıp sağa sola bakmıyorsanız veya kamerayı arkaya çevirmiyorsanız bu oyunun dengesizliği değil sizin oyunu yanlış oynamanızdan kaynaklanmaktadır. Normal hayatı düşünün eğer size silahla saldırabilecek düşmanlarınız olsaydı öyle rahat rahat gezermiydiniz yoksa sürekli temkinlimi olurdunuz?

Yani burda yetenekler konusunda birşeyler söylemem gerekmiyor sanırım çünkü birçok kişi bu konuda bilgi vermiş.

Siz şaka mısınız? Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ya! Nerede var böyle bir saçmalık ne olursa olsun bir karakter başka bir karakteri 2 vuruşta öldüremez! Hiç bir oyunda böyle bir saçmalık yoktur bunu hala anlayamadınız sanırım? Eğer bir klan üyesine mensup san kesilmeye filan mahkumsun gibi laflar boş laflar ben ondan bahsetmiyorum bir karakter sınıfının başka bir karakter sınıfını 2 vuruşta saçma ve anlamsızca öldürmesinden bahsediyorum gir diğer oyunlara böyle bir saçmalık bulabilecek misin? Boş boş yorumlar atmayın şu konuya.
Arkadaşım sen kendi kafanda kurduğun şeylerin değişmesini istemediğin için böyle tepki veriyosun. Sana soruyorum. Bir savaşçı ile VS yaparsan onu yanına yaklaştırırmısın? Başka oyunlarda bu saçmalık yok demişsinde BÜYÜCÜ sınıfının özelliği bellidir. Uzaktan hasar verir. Savaşçı sınıfının asıl özelliği düşmanın yanına gidip yüksek hasar vermekken sen savaşçının yanında büyü atmaya çalışıyosan bu senin büyücü sınıfının özelliklerini ve nasıl kullanılacağını bilmediğini gösterir. Ayrıca Üstü full yücelen olan ve elinde yücelen mavi bir balyoz olan savaşçı en az 4 veya 5 vuruşta büyücülerin canını 0 a indirebilmektedir. Oyuna suç atmak yerine bence büyücünün özelliklerini öğrenin ve nasıl kullanacağınız konusunda kendinizi geliştirin.

İyi oyunlar.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
mmtozgr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mmtozgr »

TeknoBYraM yazdı:Oyunun karakterler arası dengesi şuanda uygun durumda. Eğer kabadayı modunda değilseniz ve birisi sizi kesebiliyorsa bu demektirki bir klana mensupsunuz. Bir klan mensubu hangi tür karakterde olursa olsun heran kesilmeye ve düşman klanla karşılaşmaya hazırlıklı olmalıdır. Bundan dolayıdırki siz ileriye tıklayıp sağa sola bakmıyorsanız veya kamerayı arkaya çevirmiyorsanız bu oyunun dengesizliği değil sizin oyunu yanlış oynamanızdan kaynaklanmaktadır. Normal hayatı düşünün eğer size silahla saldırabilecek düşmanlarınız olsaydı öyle rahat rahat gezermiydiniz yoksa sürekli temkinlimi olurdunuz?

Yani burda yetenekler konusunda birşeyler söylemem gerekmiyor sanırım çünkü birçok kişi bu konuda bilgi vermiş.
Lütfen forum yetkilisi bana şaka yaptığını söyle!!! saçmalığa bakın ya! Olayın çok ayrıntısına girmeyecem sadece şunu diyorum bir savaşçı 3/1 şansla büyücüye zihin atıyor ve o anda ne karşıdakinin üstü önemli ne senin üstün ne yıllarını haycayarak öğrendiğin taktikler hiç bir işe yaramıyor başka şekilde yazmak gerekirse 3'te biter ws atsanız büyüyle savaşçı arasında savaşçı 1-0 önde başlıyor (Ki bana atılan 3 durdurmadan 2'si zihin gibi geliyorda neyse ) bu konuda açılan kaçıncı başlık sayamadım oyunda bu durumu savaşçı oynayan arkadaşlarımız bile adil bulmuyor arkadaşlar arasında ws attığımızda eğer zihin tutarsa o ws sayılmıyor o dereceye geldik artık bir düzenleme yapmalı ikv yönetimi...
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Tekrar merhabalar;
Büyücü sınıfı eskisine göre daha ön planda ve savaşçıyı daha çok kesme şansı var dedik ve "Senin yaşın kaç kardeşim!?" cevabını aldık.Gerçekten bu tür cevapları üzüntüyle okumaktayım.

Herkesin kendi kafasında birtakım düşünceler var ve herkes bunların gerçekleşmesini istiyor.Sıklıkla büyücü sınıfını oynayan birisi savaşçının Durdurma yeteneğinden kaynaklanan Zihin tutması özelliğinden şikayetçi, diğer taraftan sıklıkla Savaşçı sınıfını oynayan birisi ise büyücünün kritik buz oklarının ardından savaşçıyı anlık durdurmasından şikayetçi.Bakın arkadaşlar tekrar söylüyorum.Her sınıfın kendine göre avantaj ve dezavantajları vardır.Bunları bulup çıkarmak, savaşlarda yeni yeni taktikler geliştirmek biz oyunculara kalmıştır.

Burada konuşulanlar öyle bir noktaya gelmiş ki dışarıdan okuyan ve oyunu hiç oynamayan birisi şu ana kadar hiçbir büyücünün bir savaşçıyı kesemediğini zanneder.Şu ana kadar bütün büyücüler en az bir adet savaşçı kesmiştir dimi?

Savaşçı zihin tuttuktan sonra elimiz kolumuz bağlı duruyoruz demişsiniz.Bu durumda yapılabilecek 2 seçenek var.Birincisi büyü bozmak, bozamadıysak bir adet can iksiri içmek.Kusura bakmayın ama kimse ÇT ve ya da diğer grup bölgelerine girerken oluşturduğu yetenek kombinasyonları ile bir savaşçı kesebileceğini zannetmesin.He kesilmesi imkansız mı tabi ki de değil.1 puan büyü bozma ile zihin tutması bozulamaz ve bu sizi daha çok zorlar.Can iksiri içildikten sonra tekrar savaşçıdan uzaklaşılır.Direnç kırılır buz okları ile yavaşlatılır ve kesilir.Eğer depar atarsa kitlenilir ve yada kutup açılır, depar yeteneğinin boşa gitmesi sağlanılır.Bu ve buna benzer herkesin kendine göre taktikleri vardır.Bunu karakter okullarındaki konulardan araştırıp bulabilirsiniz.

Umarım iyi niyetle verdiğimiz cevaplara kaba saba yorumlar atan arkadaşlar bu konuda biraz daha hassas olabilirler.

Büyünüz Kritik Olsun.Bol şanslar.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Oynamayı bilen bir büyücüye savaşçı durdurma bile atamaz çünkü o kadar yaklaşamaz. Tesla küresi sersemletir. Buz oku yavaşalatır kritik gelirse anlık durdurur. bu arada fizik veya elektirik diğer büyü hasarını kullanarak zaten yüksek miktarda hasar vermiş olursun. Durdurma yeteneğininde belli bir menzili olduğunu unutmayınız. Kendi oyun stilinizi sorgulamak yerine sürekli oyuna yönetime suç atmak kimseye birşey kazandırmaz. Üstü full sarı olan bir büyücü eğer nasıl oynayacağını biliyorsa full bıçak sırtı seti olan bir savaşçıyı çok rahat kesebilir. Benim size tavsiyem büyücü sınıfının nasıl oynanabileceğini Ego yapmadan öğrenmenizdir.

İyi oyunlar dilerim.

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Neyse kapatalım konuyu hala demek istediğimi anlamıyorsunuz , bana vs den bahsediyorsunuz boş verin,teşekkürler yorumlarınız için konuyu kilitler misiniz lütfen.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

TeknoBYraM yazdı:Oynamayı bilen bir büyücüye savaşçı durdurma bile atamaz çünkü o kadar yaklaşamaz. Tesla küresi sersemletir. Buz oku yavaşalatır kritik gelirse anlık durdurur. bu arada fizik veya elektirik diğer büyü hasarını kullanarak zaten yüksek miktarda hasar vermiş olursun. Durdurma yeteneğininde belli bir menzili olduğunu unutmayınız. Kendi oyun stilinizi sorgulamak yerine sürekli oyuna yönetime suç atmak kimseye birşey kazandırmaz. Üstü full sarı olan bir büyücü eğer nasıl oynayacağını biliyorsa full bıçak sırtı seti olan bir savaşçıyı çok rahat kesebilir. Benim size tavsiyem büyücü sınıfının nasıl oynanabileceğini Ego yapmadan öğrenmenizdir.

İyi oyunlar dilerim.
Merhaba bir kısımda size hak veriyorum ama şöyle bir durumda var ben tesla açıp adamı sersemletiyorum sonra o bana dikkat atıyor zırh düşüyor yavaşlıorum iyice zihin tutuyor hadi onuda kutubla atlattık tesla attık gidiyoruz ee bidaha dikkat artı deparla gelior ben ona zihin atsamda o kurtuldudğunda durdurma yenileniyor bidaha zihin hobaa gittik yani demek istedeğim şu bizimde onlara eş değer yetenklerimiz var onları 30 sn 45 sn falan yneilenirken bizim 60 sn olay zaten burda zaten dikkat i 15 se bide maraton varsa adamda kaçış yok
Kullanıcı avatarı
Mchqeen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mchqeen »

dk ila 6bin buz yedigimi bilirim siz neyin kafasini yapiyosunuz büyücü oynamayi biliyorsa savasciyi keser /savascida oynamayi biliyorsa büyücüyü keser 2200 buz hasar ne demek 6 bin 7bin buz yersin azmi saten ciritk vuruslarda anlik duruyorsun savsci gelene kadar saten 50 canini alman lazım ilk vuran alir
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

iSpAnYoL2834 yazdı:
TeknoBYraM yazdı:Oynamayı bilen bir büyücüye savaşçı durdurma bile atamaz çünkü o kadar yaklaşamaz. Tesla küresi sersemletir. Buz oku yavaşalatır kritik gelirse anlık durdurur. bu arada fizik veya elektirik diğer büyü hasarını kullanarak zaten yüksek miktarda hasar vermiş olursun. Durdurma yeteneğininde belli bir menzili olduğunu unutmayınız. Kendi oyun stilinizi sorgulamak yerine sürekli oyuna yönetime suç atmak kimseye birşey kazandırmaz. Üstü full sarı olan bir büyücü eğer nasıl oynayacağını biliyorsa full bıçak sırtı seti olan bir savaşçıyı çok rahat kesebilir. Benim size tavsiyem büyücü sınıfının nasıl oynanabileceğini Ego yapmadan öğrenmenizdir.

İyi oyunlar dilerim.
Merhaba bir kısımda size hak veriyorum ama şöyle bir durumda var ben tesla açıp adamı sersemletiyorum sonra o bana dikkat atıyor zırh düşüyor yavaşlıorum iyice zihin tutuyor hadi onuda kutubla atlattık tesla attık gidiyoruz ee bidaha dikkat artı deparla gelior ben ona zihin atsamda o kurtuldudğunda durdurma yenileniyor bidaha zihin hobaa gittik yani demek istedeğim şu bizimde onlara eş değer yetenklerimiz var onları 30 sn 45 sn falan yneilenirken bizim 60 sn olay zaten burda zaten dikkat i 15 se bide maraton varsa adamda kaçış yok
Buz oku yeteneğini hiç dikkate almamışsın. Buz okunun yavaşlatma ve kritik gelirse 1 sn durdurma özelliği var. Adamda maraton varsa kaçış yok demissin. Bakın Büyülü eşya olarak sadece hasar veren eşyaları kabul ediyorsunuz. Solucan set taşıyabilirsiniz yanınızda. Maraton ayakkabı gözlük takabilirsiniz. Hatta en iyisi m2.5 MAraton mor gözlük çekebilirsiniz.

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Mchqeen yazdı:dk ila 6bin buz yedigimi bilirim siz neyin kafasini yapiyosunuz büyücü oynamayi biliyorsa savasciyi keser /savascida oynamayi biliyorsa büyücüyü keser 2200 buz hasar ne demek 6 bin 7bin buz yersin azmi saten ciritk vuruslarda anlik duruyorsun savsci gelene kadar saten 50 canini alman lazım ilk vuran alir

Direnc kirmanin menziline girdiysen eger herturlu yakalarsin o buyuhu ve zihin tutulmasi attigin anda buyucu sana 20 bun vursa bile.birseyi degistiremez
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
mmtozgr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mmtozgr »

xFahrenheitx yazdı:Tekrar merhabalar;
Büyücü sınıfı eskisine göre daha ön planda ve savaşçıyı daha çok kesme şansı var dedik ve "Senin yaşın kaç kardeşim!?" cevabını aldık.Gerçekten bu tür cevapları üzüntüyle okumaktayım.

Herkesin kendi kafasında birtakım düşünceler var ve herkes bunların gerçekleşmesini istiyor.Sıklıkla büyücü sınıfını oynayan birisi savaşçının Durdurma yeteneğinden kaynaklanan Zihin tutması özelliğinden şikayetçi, diğer taraftan sıklıkla Savaşçı sınıfını oynayan birisi ise büyücünün kritik buz oklarının ardından savaşçıyı anlık durdurmasından şikayetçi.Bakın arkadaşlar tekrar söylüyorum.Her sınıfın kendine göre avantaj ve dezavantajları vardır.Bunları bulup çıkarmak, savaşlarda yeni yeni taktikler geliştirmek biz oyunculara kalmıştır.

Burada konuşulanlar öyle bir noktaya gelmiş ki dışarıdan okuyan ve oyunu hiç oynamayan birisi şu ana kadar hiçbir büyücünün bir savaşçıyı kesemediğini zanneder.Şu ana kadar bütün büyücüler en az bir adet savaşçı kesmiştir dimi?

Savaşçı zihin tuttuktan sonra elimiz kolumuz bağlı duruyoruz demişsiniz.Bu durumda yapılabilecek 2 seçenek var.Birincisi büyü bozmak, bozamadıysak bir adet can iksiri içmek.Kusura bakmayın ama kimse ÇT ve ya da diğer grup bölgelerine girerken oluşturduğu yetenek kombinasyonları ile bir savaşçı kesebileceğini zannetmesin.He kesilmesi imkansız mı tabi ki de değil.1 puan büyü bozma ile zihin tutması bozulamaz ve bu sizi daha çok zorlar.Can iksiri içildikten sonra tekrar savaşçıdan uzaklaşılır.Direnç kırılır buz okları ile yavaşlatılır ve kesilir.Eğer depar atarsa kitlenilir ve yada kutup açılır, depar yeteneğinin boşa gitmesi sağlanılır.Bu ve buna benzer herkesin kendine göre taktikleri vardır.Bunu karakter okullarındaki konulardan araştırıp bulabilirsiniz.

Umarım iyi niyetle verdiğimiz cevaplara kaba saba yorumlar atan arkadaşlar bu konuda biraz daha hassas olabilirler.

Büyünüz Kritik Olsun.Bol şanslar.

İyi Forumlar...
Hocam buyrun beyazköşkte full bir büyücü bulun benim full bıçak savaşçımla ws atalım zihin tutupta beni keserseniz haklı olduğunuz kesinleşir bunu 10 kerede denesek sonuç değişmeyecek ama buyrun ikna etmek için bir fırsat.Hatta full kıyamet sıfır asa^ büyüm var onu hizmetinize verebilirim yeterki haklılğımız ispatlansın.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön