arkadaşım ben dediigmin arkasındayım zamanla gorucez nasıl odlugnu ha bu arada ben kimseyi savunmuyorum ozelliklede şahaserleri dedigin gibi ıslık bedavadır ve itemleri şu anki şahaserler kadarda iyi degildir ben gene diyorum şahaserler eski sılahlarla bi farkı yokk.eskiden hangi silahı kullandıysan şimdiden sadece şekli ve adı degişik yani herşey eskisiyle aynıLASTDRAGON yazdı:Birdefa ıslık çalanı görev veriyor yani bedava. Ecel Getiren Şaheser diye sunuldu oyunculura ve oyundaki herhangi bir efsunlu silah tan üstün bir sülah diyor gm. AYrıca ulaşılması zor bir silah ve senin ecel getirenin yoksa bir zahmet iyi olduğunda ısrar etme. Islık çalanın efsununa bir bak istersen birde ecel getireninkine bak. yüceln halit ile deneyen bir arkadaşımız vardı kendisi oyunu bıraktı o sonuçları foruma koymuştu sanırım silinen konunun içindeydi ve sonuç hüsrandı. Ayrıca ben yücelen tek item setle deniyorum sadece kafa ile yer değiştiriyorum Ecel getiren üstün değil(zaten üstün değil birde yaratık seçiyor kimine 2500 vuruyor kimine 1400 vuruyor). Dediğim gibi yücelen halit set ile deneyen arkadaşımıza göre de üstün değil.redsxkbdlz yazdı:arkadaşlar bu ornegi daha once vermiştim ama gene verim şimdi diyoruzki şahaser sillahlar işe yaramıyor tamam ole diyelim ben size başka bişey anlatıcam .. yer altı eklentisi acılmadan once alman.+okucu ful item kullanan biriydim bildiigniz giib islıkta 3 itemlidir yani bir nevi şahaser silah oda herkes elementle o silahla 600 800 arası vuruken ben 450 550 arası vurudum hep ama benim vurdugum krıtıgı hesep edersek o zamnki o meşhur itfaiye baltası krııtk hasarı 2400 geçmezken ben islıkla 4000 6000 arası vuruyodum be bu krııtkler her 3 veya 4 vuruşta bazende her vuurşta geliridi yani o zamnki silahla itfaye baltası şunaki kafa koparanla eş degerdir bence onun vuruşunu 3 hatta 4 katlardım bunu deneyen arkadaşlara gene soruyorum şahaseri denerken ustunuz yucelen+halit miydi ..??????
**Ecel Getiren** Genel
- redsxkbdlz
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **Ecel Getiren** Genel
*REDSXKBDZL*
***REDSXTEAM***
***REDSXTEAM***
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Bakınız Ecel getiren kafa koparanı 3e 4e katlayamaz. şu anki oyun sisteminde bırakın 3e 4e katlamayı hiç katlayamıyor.20 günü aşkın süredir deniyorum lütfen rica ediyorum sizce o kadar emek verilip elde edilen ve adı Şaheser olan bir silah bu durumda mı olmalıydı.Ecel getireni kadim görevi verseydi amenna ıslık çalanla karşılaştırırdık. Lütfen deneyip öyle yorum yapınız.redsxkbdlz yazdı:arkadaşım ben dediigmin arkasındayım zamanla gorucez nasıl odlugnu ha bu arada ben kimseyi savunmuyorum ozelliklede şahaserleri dedigin gibi ıslık bedavadır ve itemleri şu anki şahaserler kadarda iyi degildir ben gene diyorum şahaserler eski sılahlarla bi farkı yokk.eskiden hangi silahı kullandıysan şimdiden sadece şekli ve adı degişik yani herşey eskisiyle aynıLASTDRAGON yazdı:Birdefa ıslık çalanı görev veriyor yani bedava. Ecel Getiren Şaheser diye sunuldu oyunculura ve oyundaki herhangi bir efsunlu silah tan üstün bir sülah diyor gm. AYrıca ulaşılması zor bir silah ve senin ecel getirenin yoksa bir zahmet iyi olduğunda ısrar etme. Islık çalanın efsununa bir bak istersen birde ecel getireninkine bak. yüceln halit ile deneyen bir arkadaşımız vardı kendisi oyunu bıraktı o sonuçları foruma koymuştu sanırım silinen konunun içindeydi ve sonuç hüsrandı. Ayrıca ben yücelen tek item setle deniyorum sadece kafa ile yer değiştiriyorum Ecel getiren üstün değil(zaten üstün değil birde yaratık seçiyor kimine 2500 vuruyor kimine 1400 vuruyor). Dediğim gibi yücelen halit set ile deneyen arkadaşımıza göre de üstün değil.redsxkbdlz yazdı:arkadaşlar bu ornegi daha once vermiştim ama gene verim şimdi diyoruzki şahaser sillahlar işe yaramıyor tamam ole diyelim ben size başka bişey anlatıcam .. yer altı eklentisi acılmadan once alman.+okucu ful item kullanan biriydim bildiigniz giib islıkta 3 itemlidir yani bir nevi şahaser silah oda herkes elementle o silahla 600 800 arası vuruken ben 450 550 arası vurudum hep ama benim vurdugum krıtıgı hesep edersek o zamnki o meşhur itfaiye baltası krııtk hasarı 2400 geçmezken ben islıkla 4000 6000 arası vuruyodum be bu krııtkler her 3 veya 4 vuruşta bazende her vuurşta geliridi yani o zamnki silahla itfaye baltası şunaki kafa koparanla eş degerdir bence onun vuruşunu 3 hatta 4 katlardım bunu deneyen arkadaşlara gene soruyorum şahaseri denerken ustunuz yucelen+halit miydi ..??????
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
LASTDRAGON yazdı:Bakınız Ecel getiren kafa koparanı 3e 4e katlayamaz. şu anki oyun sisteminde bırakın 3e 4e katlamayı hiç katlayamıyor.20 günü aşkın süredir deniyorum lütfen rica ediyorum sizce o kadar emek verilip elde edilen ve adı Şaheser olan bir silah bu durumda mı olmalıydı.Ecel getireni kadim görevi verseydi amenna ıslık çalanla karşılaştırırdık. Lütfen deneyip öyle yorum yapınız.redsxkbdlz yazdı:arkadaşım ben dediigmin arkasındayım zamanla gorucez nasıl odlugnu ha bu arada ben kimseyi savunmuyorum ozelliklede şahaserleri dedigin gibi ıslık bedavadır ve itemleri şu anki şahaserler kadarda iyi degildir ben gene diyorum şahaserler eski sılahlarla bi farkı yokk.eskiden hangi silahı kullandıysan şimdiden sadece şekli ve adı degişik yani herşey eskisiyle aynıLASTDRAGON yazdı:Birdefa ıslık çalanı görev veriyor yani bedava. Ecel Getiren Şaheser diye sunuldu oyunculura ve oyundaki herhangi bir efsunlu silah tan üstün bir sülah diyor gm. AYrıca ulaşılması zor bir silah ve senin ecel getirenin yoksa bir zahmet iyi olduğunda ısrar etme. Islık çalanın efsununa bir bak istersen birde ecel getireninkine bak. yüceln halit ile deneyen bir arkadaşımız vardı kendisi oyunu bıraktı o sonuçları foruma koymuştu sanırım silinen konunun içindeydi ve sonuç hüsrandı. Ayrıca ben yücelen tek item setle deniyorum sadece kafa ile yer değiştiriyorum Ecel getiren üstün değil(zaten üstün değil birde yaratık seçiyor kimine 2500 vuruyor kimine 1400 vuruyor). Dediğim gibi yücelen halit set ile deneyen arkadaşımıza göre de üstün değil.redsxkbdlz yazdı:arkadaşlar bu ornegi daha once vermiştim ama gene verim şimdi diyoruzki şahaser sillahlar işe yaramıyor tamam ole diyelim ben size başka bişey anlatıcam .. yer altı eklentisi acılmadan once alman.+okucu ful item kullanan biriydim bildiigniz giib islıkta 3 itemlidir yani bir nevi şahaser silah oda herkes elementle o silahla 600 800 arası vuruken ben 450 550 arası vurudum hep ama benim vurdugum krıtıgı hesep edersek o zamnki o meşhur itfaiye baltası krııtk hasarı 2400 geçmezken ben islıkla 4000 6000 arası vuruyodum be bu krııtkler her 3 veya 4 vuruşta bazende her vuurşta geliridi yani o zamnki silahla itfaye baltası şunaki kafa koparanla eş degerdir bence onun vuruşunu 3 hatta 4 katlardım bunu deneyen arkadaşlara gene soruyorum şahaseri denerken ustunuz yucelen+halit miydi ..??????
vs de karşılaştırdın mı?
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
gördün mü bugün max hasarlar ne hale geldi ecel getiren de öyle işte sen hala vs deyip duruyorsun!!!! Max hasarın öcelikli işlevi yaratıktır vs değil.turkoxHAMSTER yazdı:LASTDRAGON yazdı:Bakınız Ecel getiren kafa koparanı 3e 4e katlayamaz. şu anki oyun sisteminde bırakın 3e 4e katlamayı hiç katlayamıyor.20 günü aşkın süredir deniyorum lütfen rica ediyorum sizce o kadar emek verilip elde edilen ve adı Şaheser olan bir silah bu durumda mı olmalıydı.Ecel getireni kadim görevi verseydi amenna ıslık çalanla karşılaştırırdık. Lütfen deneyip öyle yorum yapınız.redsxkbdlz yazdı:arkadaşım ben dediigmin arkasındayım zamanla gorucez nasıl odlugnu ha bu arada ben kimseyi savunmuyorum ozelliklede şahaserleri dedigin gibi ıslık bedavadır ve itemleri şu anki şahaserler kadarda iyi degildir ben gene diyorum şahaserler eski sılahlarla bi farkı yokk.eskiden hangi silahı kullandıysan şimdiden sadece şekli ve adı degişik yani herşey eskisiyle aynıLASTDRAGON yazdı:Birdefa ıslık çalanı görev veriyor yani bedava. Ecel Getiren Şaheser diye sunuldu oyunculura ve oyundaki herhangi bir efsunlu silah tan üstün bir sülah diyor gm. AYrıca ulaşılması zor bir silah ve senin ecel getirenin yoksa bir zahmet iyi olduğunda ısrar etme. Islık çalanın efsununa bir bak istersen birde ecel getireninkine bak. yüceln halit ile deneyen bir arkadaşımız vardı kendisi oyunu bıraktı o sonuçları foruma koymuştu sanırım silinen konunun içindeydi ve sonuç hüsrandı. Ayrıca ben yücelen tek item setle deniyorum sadece kafa ile yer değiştiriyorum Ecel getiren üstün değil(zaten üstün değil birde yaratık seçiyor kimine 2500 vuruyor kimine 1400 vuruyor). Dediğim gibi yücelen halit set ile deneyen arkadaşımıza göre de üstün değil.redsxkbdlz yazdı:arkadaşlar bu ornegi daha once vermiştim ama gene verim şimdi diyoruzki şahaser sillahlar işe yaramıyor tamam ole diyelim ben size başka bişey anlatıcam .. yer altı eklentisi acılmadan once alman.+okucu ful item kullanan biriydim bildiigniz giib islıkta 3 itemlidir yani bir nevi şahaser silah oda herkes elementle o silahla 600 800 arası vuruken ben 450 550 arası vurudum hep ama benim vurdugum krıtıgı hesep edersek o zamnki o meşhur itfaiye baltası krııtk hasarı 2400 geçmezken ben islıkla 4000 6000 arası vuruyodum be bu krııtkler her 3 veya 4 vuruşta bazende her vuurşta geliridi yani o zamnki silahla itfaye baltası şunaki kafa koparanla eş degerdir bence onun vuruşunu 3 hatta 4 katlardım bunu deneyen arkadaşlara gene soruyorum şahaseri denerken ustunuz yucelen+halit miydi ..??????
vs de karşılaştırdın mı?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
YALNIZALPEREN yazdı: gördün mü bugün max hasarlar ne hale geldi ecel getiren de öyle işte sen hala vs deyip duruyorsun!!!! Max hasarın öcelikli işlevi yaratıktır vs değil.
max hasarın ne için olduğunu biliyorum kim demiş vs de max işe yaramaz max sadece zırhı yüksek olanda yaramaz.sakınmasız bir savaşçıyı maxla çok rahat kesersin.büyücü şifacı vslarono söylemiyorum bile.ecel getirenin özelliklerine bakarsan latif çok daha iyi yaratık kesici.ecel sadece vs de işe yarıyor.bugn gelen güncellemeden haberim var.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
başlarım senin vs ne adamı hasta etme sen git üret vs de kullan biz burda Ecel getirende olan bir sorunu düzelmeleri için çalışıyoruız sen saçma sapan konuşuyorsun . ecel getiren vs için ise element yapsalardı. Max hasarın öncelikli görevi yaratıktır vs değil.turkoxHAMSTER yazdı:YALNIZALPEREN yazdı: gördün mü bugün max hasarlar ne hale geldi ecel getiren de öyle işte sen hala vs deyip duruyorsun!!!! Max hasarın öcelikli işlevi yaratıktır vs değil.
max hasarın ne için olduğunu biliyorum kim demiş vs de max işe yaramaz max sadece zırhı yüksek olanda yaramaz.sakınmasız bir savaşçıyı maxla çok rahat kesersin.büyücü şifacı vslarono söylemiyorum bile.ecel getirenin özelliklerine bakarsan latif çok daha iyi yaratık kesici.ecel sadece vs de işe yarıyor.bugn gelen güncellemeden haberim var.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
YALNIZALPEREN yazdı:başlarım senin vs ne adamı hasta etme sen git üret vs de kullan biz burda Ecel getirende olan bir sorunu düzelmeleri için çalışıyoruız sen saçma sapan konuşuyorsun . ecel getiren vs için ise element yapsalardı. Max hasarın öncelikli görevi yaratıktır vs değil.turkoxHAMSTER yazdı:YALNIZALPEREN yazdı: gördün mü bugün max hasarlar ne hale geldi ecel getiren de öyle işte sen hala vs deyip duruyorsun!!!! Max hasarın öcelikli işlevi yaratıktır vs değil.
ben silah özelliklerinden anladığım için latif üreteceğim hidra kesildiği zaman(ki kesilemeyecek gibi).max hasar vs için değildir diyen yalan söylemiş sana git elemntle buyucu kesmeye çalın kesebilecekmisin.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Güzel kardeşim sen git max hasarınla vs yap ama ben istersem yaparım anlıyormusun. Max hasarın asıl görevi yaratıktır vs 2. plandadır anlıyormusun? Yapılan güncelleme de max hasarlar nasıl düştü nasıl vuruyordu fark ettin mi ? İşte ecel getirende öyle vuruyor . Bunun düzeltilmesini istiyoruz sende gölge etme bi zahmet!!!turkoxHAMSTER yazdı:YALNIZALPEREN yazdı:başlarım senin vs ne adamı hasta etme sen git üret vs de kullan biz burda Ecel getirende olan bir sorunu düzelmeleri için çalışıyoruız sen saçma sapan konuşuyorsun . ecel getiren vs için ise element yapsalardı. Max hasarın öncelikli görevi yaratıktır vs değil.turkoxHAMSTER yazdı:YALNIZALPEREN yazdı: gördün mü bugün max hasarlar ne hale geldi ecel getiren de öyle işte sen hala vs deyip duruyorsun!!!! Max hasarın öcelikli işlevi yaratıktır vs değil.
ben silah özelliklerinden anladığım için latif üreteceğim hidra kesildiği zaman(ki kesilemeyecek gibi).max hasar vs için değildir diyen yalan söylemiş sana git elemntle buyucu kesmeye çalın kesebilecekmisin.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
YALNIZALPEREN yazdı:Ecel getireni olan pek az olduğu için kimse Şaheseri olanlar ile ilgilenmedi ve bizlerin tepkiside Üreten az olduğu için dolayısı ile pek az oldu. Genel bir Güncelleme yapılınca max hasarlar az vurmaya başlayınca kafa koparan yaratıkların zırhından etkilenince bu herkesi ilgilendirdi ve aşırı bir tepki meydana geldi ve hata düzeltildi.ECEL GETİREN PEK AZ VURDUĞU HALDE BİRDE YARATIKLARIN ZIRHINDAN ETKİLENİP DAHA DA AZ VURUYOR BU HATA DEĞİLDİR DE NEDİR.Bizler az tepki koyunca çünkü az kişiyiz tepkimiz haksız oluyor hata bizde oluyor.
Umarım bunu da düzeltirsiniz.
Yeni bölgelere kadar sabret Alperen.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________