**Ecel in Latif in Gücü (Kötüleyenler bir bakın)**

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ecele Kötü Diyenler Birdaha Baksın...

Mesaj gönderen fenomen »

cynsure09 yazdı:Neyse ben gene bir şey yazmayayım bunun sonu iyi olmayacak.

Sadece önyargılı olmayın.Onun hasarı 99 sa bi bildikleri var.Çok sövüp savuruyoruz ama belki sonra teşekkür edeceksiniz?
ecel urert ve test et ve sonucları buraya yaz :D
pısman olucaksın uretttıgıne
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cynsure09 »

Hep aynı cevabı alıyorum.Yeter!.

Alın işte benim düşündüğüm %99 olacak şeyler:

Neden 99 hasarı var?

Heratera sürümüyle gelecek olan canavarlar çok güçlü olacak ve bu canavarlara sadece 100- hasarı olan silahlar vurabilecek.Şaheseri olmayan çöp olacak.Ws bakımından veya yeraltı bakımından değil de heratera bölümünden çok avantajlı olacak.

Benim düşündüğüm bunlar.Akla çok da yakın.Elbet yönetimin bir bildiği vardır.Değil mi?Bu kadar mantıklı bölgeler,hikayeler,canavarlar,herşeyi gerçek yaşamdan yerlere bağlayan bir yönetimin böyle bir hatayı yapabileceğini mi düşünüyorsunuz?
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

cynsure09 yazdı:Hep aynı cevabı alıyorum.Yeter!.

Neden 99 hasarı var?

Heratera sürümüyle gelecek olan canavarlar çok güçlü olacak ve bu canavarlara sadece 100- hasarı olan silahlar vurabilecek.Şaheseri olmayan çöp olacak.Ws bakımından veya yeraltı bakımından değil de heratera bölümünden çok avantajlı olacak.

Benim düşündüğüm bunlar.Akla çok da yakın.Elbet yönetimin bir bildiği vardır.Değil mi?Bu kadar mantıklı bölgeler,hikayeler,canavarlar,herşeyi gerçek yaşamdan yerlere bağlayan bir yönetimin böyle bir hatayı yapabileceğini mi düşünüyorsunuz?
1- ÖYLE BİRŞEY OLMAYACAK.
2- OLSA BİLE MİLLET ECEL GETİRENE ONCA PARA VERECEĞİNE YÜCELEN BATTAL YATAĞANI KULLANIR
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Petcarar yazdı:
cynsure09 yazdı:Hep aynı cevabı alıyorum.Yeter!.

Neden 99 hasarı var?

1- ÖYLE BİRŞEY OLMAYACAK.
2- OLSA BİLE MİLLET ECEL GETİRENE ONCA PARA VERECEĞİNE YÜCELEN BATTAL YATAĞANI KULLANIR
/Alkış

Oyunda yücelen tek item yatağan 500bin ama yücelen tek item kafa koparan 30m yani demek istediğim kafa koparan seri değil ama yatağan seri . Demek ki neymiş seri olmasının bir önemi yokmuş. Yönetici bir yorumunda yakında kafa koparanı kullanmayacak kimse eminim diyordu. Eğer serilik önemli olsaydı 8 ay dan fazla oldu yeraltı açılalı, oyuncular kafa koparan değilde yatağan kullanırdı.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Re: **Ecel in Latif in Gücü (Kötüleyenler bir bakın)**

Mesaj gönderen complex »

En Kesin Cevap:
1)Ecel Getiren, Max.Hasar olduğu için üreten kişiler canavar kesmede üretti.
2)
complex yazdı:
complex yazdı:Asıl sorun Ecel Getiren'in yüksek vurması değildir. Asıl sorun Kafa koparan ile (mesela) 5 saniyede kesilen a yaratığının Ecel Getiren'le 4 saniyede kesilip kesilememesidir. Kaldı ki;
"Ecel Getiren: Saldırı Hızı: 2.00 Ortalama Verdiği Hasar: 2000 yani Bir Birim Saldırı Oranlaması'nda 1000 vuruyor."
"Kafa Koparan: Saldırı Hızı: 3.00 Ortalama Verdiği Hasar: 3500 yani bir birim Saldırı Ortalaması'nda 1160 vuruyor."

GM'nin "Test edildi." demesi birşeyi değiştirmez işi matematiğe dökersek sonuç ortada.
3)Hiç yetenek kullanmazsak Kafa Koparan'ın daha seri yaratık keseceği de ispatlandığına göre birde yetenek kullanırsak Kafa Koparan saldırısının avantajıyla daha çok daha güçlenir.
4)Ecel Getiren'in sürekli sektiğini iddia edenler var.

Ben bu koşullarla ecel üretmem.
:idea:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
redsxkbdlz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen redsxkbdlz »

arkadaşlar bir silaha ole kafalarına gore yetenek vermezler bir sebebi illaki vardır. ben kafa koparanla itfaiye baltasını latiflede ıslık calanı benzetiyorum çunku ben eskiden ful alman+ok ucu diziliydi baltayla ortalama1700 1900 gibi rakamları tam hatırlamıyorum yanlışta ola bilir arada bide krııtk atıyodu balta ama aynı yaratıgı ıslık calanla keserken hasarım 450 600 arasıydı ama her 3 vurştan biir tritikgelirdi ve her krııtk ortalama 1500 aşa fuşmuyodu ve blatayla 1 vurana kadar ıslıkla 3 sefer vurudum ve baltanın 2 katı hsar veririidm bence deigşien bişey yok adam usut yucelen+krıktık diziliyse kafa koparandan hatta balyozdan daha cabuk keserim bi diger sorunda bu silahları test eden arkdaşlara denerken ustunuz yucelen+krıtıkmıydi ????
*REDSXKBDZL*

***REDSXTEAM***
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Önemli olan güçlü vurmak değil. Yaratığı hangi silahla daha çabuk kestiğin. Ama yine de Kafa Koparan iyi çıkıyor:

Bende İtfaye Baltası'yla Kafa Koparan'ı ve Islık Çalan'la da Gümüş Diş'i örnek vereyim:

"49 Seviye Kafa Koparan'la Karacin'e Ağır ve Sert Vuruş atıyorum %30 enerji kalıyor. 2 kere vuruyorum 1'i ıska çekiyor ama 2. vuruşta ölüyor."
"49 Seviye Gümüş Diş'le Karacin'e ağır ve sert vuruş yapıyorum. Canı %45 kalıyor. Kalanında da 4 kere vurunca 1'i ıska çekiyor. %10 enerji kalıyor. O sırada Sert Vuruş'un süresi doluyor ve onu kullanarak öldürüyorum."

"Sonuçta Kafa Koparan'la 2x3=6 birim saniyede yatırıyorum."
"Gümüş Diş'te ise gerçek saniye olarak 6 saniyede öldürüyorum yani 2 kere Sert Vuruş kullanarak."
Oyun Birim Saniyesi normal seniyeden daha kısa bir süre.

:arrow: Kafa Koparan Kudret tüketiminde de hesaplı :D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

complex yazdı:Önemli olan güçlü vurmak değil. Yaratığı hangi silahla daha çabuk kestiğin. Ama yine de Kafa Koparan iyi çıkıyor:

Bende İtfaye Baltası'yla Kafa Koparan'ı ve Islık Çalan'la da Gümüş Diş'i örnek vereyim:

"49 Seviye Kafa Koparan'la Karacin'e Ağır ve Sert Vuruş atıyorum %30 enerji kalıyor. 2 kere vuruyorum 1'i ıska çekiyor ama 2. vuruşta ölüyor."
"49 Seviye Gümüş Diş'le Karacin'e ağır ve sert vuruş yapıyorum. Canı %45 kalıyor. Kalanında da 4 kere vurunca 1'i ıska çekiyor. %10 enerji kalıyor. O sırada Sert Vuruş'un süresi doluyor ve onu kullanarak öldürüyorum."

"Sonuçta Kafa Koparan'la 2x3=6 birim saniyede yatırıyorum."
"Gümüş Diş'te ise gerçek saniye olarak 6 saniyede öldürüyorum yani 2 kere Sert Vuruş kullanarak."
Oyun Birim Saniyesi normal seniyeden daha kısa bir süre.

:arrow: Kafa Koparan Kudret tüketiminde de hesaplı :D

EMİN OL LATİF İLE DAHA HIZLI KESERSİN canı az olan yaratıklar ile bakma genel olarak bak:

latif yaratık keserken hep şu şekilde düşnüyoruz ben balyoz ile 4000 vuruyorum cin 2 vuruşta gidiyor ama birde canı çok olan yaratıkları düşünün

latif full max ile 1500 falan vuruyor.kritik 3000 vuruyor sert ağır 2000-2500 civarı vuruyor.
latif 10 vuruşta 4-5 kritik çakıyor. sn de 1 kere vuruyor ve hiç sekmiyor gibi

balyoz full max ile 4000-4500 vuruyor.kritik 5000 sert ağır 4000 civarı vuruyor.
balyoz 20 vuruşta 1 kritik çakıyor. 3 sn de 1 vuruyor ve 5 vuruştan 2-3 ü işliyor.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Ama Latif 1500 vuruyorsa millet niye Ecel Getiren üretsin ki. Aralarında yarı yarıya süre farkı var yine de Latif, Ecel Getiren'e yakın vuruyor. Vs'de de yaratı keserken de daha etkili olur Latif.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

complex yazdı:Ama Latif 1500 vuruyorsa millet niye Ecel Getiren üretsin ki. Aralarında yarı yarıya süre farkı var yine de Latif, Ecel Getiren'e yakın vuruyor. Vs'de de yaratı keserken de daha etkili olur Latif.

latif yaratık keserken karşısında hiçbir silah vuramaz. ben oyüzden ecel üretmeyeceğim letif üreteceğim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön