complex yazdı:Önemli olan güçlü vurmak değil. Yaratığı hangi silahla daha çabuk kestiğin. Ama yine de Kafa Koparan iyi çıkıyor:
Bende İtfaye Baltası'yla Kafa Koparan'ı ve Islık Çalan'la da Gümüş Diş'i örnek vereyim:
"49 Seviye Kafa Koparan'la Karacin'e Ağır ve Sert Vuruş atıyorum %30 enerji kalıyor. 2 kere vuruyorum 1'i ıska çekiyor ama 2. vuruşta ölüyor."
"49 Seviye Gümüş Diş'le Karacin'e ağır ve sert vuruş yapıyorum. Canı %45 kalıyor. Kalanında da 4 kere vurunca 1'i ıska çekiyor. %10 enerji kalıyor. O sırada Sert Vuruş'un süresi doluyor ve onu kullanarak öldürüyorum."
"Sonuçta Kafa Koparan'la 2x3=6 birim saniyede yatırıyorum."
"Gümüş Diş'te ise gerçek saniye olarak 6 saniyede öldürüyorum yani 2 kere Sert Vuruş kullanarak."
Oyun Birim Saniyesi normal seniyeden daha kısa bir süre.
:arrow: Kafa Koparan Kudret tüketiminde de hesaplı 
EMİN OL LATİF İLE DAHA HIZLI KESERSİN canı az olan yaratıklar ile bakma genel olarak bak:
latif yaratık keserken hep şu şekilde düşnüyoruz ben balyoz ile 4000 vuruyorum cin 2 vuruşta gidiyor ama birde canı çok olan yaratıkları düşünün
latif full max ile 1500 falan vuruyor.kritik 3000 vuruyor sert ağır 2000-2500 civarı vuruyor.
latif 10 vuruşta 4-5 kritik çakıyor. sn de 1 kere vuruyor ve hiç sekmiyor gibi
balyoz full max ile 4000-4500 vuruyor.kritik 5000 sert ağır 4000 civarı vuruyor.
balyoz 20 vuruşta 1 kritik çakıyor. 3 sn de 1 vuruyor ve 5 vuruştan 2-3 ü işliyor.