Yükseltme yaptığımız silahlar ÇÖP oldu diyenler baksın. ;)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Yükseltme yaptığımız silahlar ÇÖP oldu diyenler baksın.

Mesaj gönderen Forumkral »

FATOSTYLE yazdı: Erkek karaktere kadın mor gözlük cekenide ilk defa görüyorum :D
Zevkler ve renkler tartışİlmaz :D
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

mert1 yazdı:
Cloutier yazdı:Bu kadar dert etmenize gerek yok sakin olun.
Asalar parlatılınca doğal olarak hasarlar artacak ve Gaffar kesimi kolaylaşacak.
Kenan keser gibi Gaffar kesilecek. Dolayısıyla Hidrojen fiyatları düşecek.
Asa üretmek isteyen arkadaşlar madenlere yumulun :shock:

Benim de Büyücümde Ejder var ama sizin kadar dert etmiyorum.
Yeterki Hidrojen ucuzlasın üretimden kolay ne var 8-)
böyle konuştuğuna göre para #@!? sende kardeş 2 tanemi ne kadim istiyor onlar havadan gelmiyor ??

Ayıptır söylemesi madenden yana hiç sıkıntım olmadı. Benim kasam heran 2 3 şaheser çıkartacak şekilde durur.
Şu an yeterli Hidrojenim olsun anında 3-4 şaheser üretebilirim.

Kadim dediğin şey nedir arkadaş bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
1 günde 49 lvl çar kasabiliyorum. Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir. Ben doğa üstü güçlere sahip biri değilim.
Kadim kesmek de zor birşey değil lonca olarak 8 kişi gittik 5dk da kestik. Kadimi zorlaştıran kalabalık kesim olması.
Gözünüzde büyütüp kendinizi korkutmayın.

Güncelleme güzel oyuna yeni renk, tat ve heyecan katacak.
POLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen POLO »

Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...

Yönetim sizin gibi çocukları söğüşlemekte haklı vallahi helal olsun SOBEE'nin kazandığı bütün paralar !
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Bahtsiz »

POLO yazdı:Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...

Yönetim sizin gibi çocukları söğüşlemekte haklı vallahi helal olsun SOBEE'nin kazandığı bütün paralar !

Bu bir zevk meselesi. Sizene adamların yatırdığı paralardan. Wolfteam ' a tek karakter için 400TL yatıranlara istediğimiz hakareti edelim o zaman. Ne kadar bedavacılığa alıştınız. 11TL ile bu oyun yürümez.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hummer »

Bahtsiz yazdı:
POLO yazdı:Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...

Bu bir zevk meselesi. Sizene adamların yatırdığı paralardan. Wolfteam ' a tek karakter için 400TL yatıranlara istediğimiz hakareti edelim o zaman. Ne kadar bedavacılığa alıştınız. 11TL ile bu oyun yürümez.
Sorun sadece para değil adam 10 tane savaşçı 10 tane büyücü yapıp şaheser yapmış hepsine bunu yapacağına dışarı çıksa ders çalışsa arkadaşlarıyla takılsa daha yararlı bütün yıl evde oturup maden toplamanın, bilgisayar başında o kadar vakit geçirmenin anlamı nedir?
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Bahtsiz »

Hummer yazdı:
Bahtsiz yazdı:

Sorun sadece para değil adam 10 tane savaşçı 10 tane büyücü yapıp şaheser yapmış hepsine bunu yapacağına dışarı çıksa ders çalışsa arkadaşlarıyla takılsa daha yararlı bütün yıl evde oturup maden toplamanın, bilgisayar başında o kadar vakit geçirmenin anlamı nedir?
Onun kafasına silah dayayıp maden çek mi dediler. Suç sizlerde oynamayın sizi zorla oynatan yok.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen SNOOKER »

AyvayiYedikKacin yazdı:Siz o Ejder Asa'ya ,Ashab-ı Kehf'e, Latif'e , Ecel Getiren'e Yükseltme yapmasanız bu kadar hızlı çemberlitaş itemlerine sahip olabilcek miydiniz ;)

Nankör olmayında yükselttiklerinize ÇÖP oldu demeyin bari !!

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Ama 1 tesellim var o da aşağıda eklediğim fotoğrafımdaki karakter :) Ne silah yükseltme yaptım nede Mevlana Asa ürettim :)

Resim

Daha sırada bekleyen 1 karakterim daha var onada mecbur olarak Yükseltme yapacağım Çemberlitaş'a sokabilmek için..
Resim

Bence Yeni gelen Silah Yükseltme'ye fazla dil uzatmayın.. O silahları yükseltmeseniz buralara çoğu kişi gelemezdi...

Örneğin Çemberlitaş'ta büyücülerin her 1 itemi 150 hasar veriyor, Ejder asa yükseltildğinde 224 ekstra veriyor. Düşünmeden saçma sapan konular açmayın..

Ama tahminimce yine silah yükseltmek zorunda kalacağız. Yoksa Topkapı Sarayı zorlayacak bir yer hissi uyandırıyor bende..

Sanki biz bunun böyle olduğunu anlamamıştık.Buram buram artistlik kokuyor, tüm loncanın çarlarınında fotoğrafını koysaydın keşke.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Gulyabani »

SNOOKER yazdı:
AyvayiYedikKacin yazdı:Siz o Ejder Asa'ya ,Ashab-ı Kehf'e, Latif'e , Ecel Getiren'e Yükseltme yapmasanız bu kadar hızlı çemberlitaş itemlerine sahip olabilcek miydiniz ;)

Nankör olmayında yükselttiklerinize ÇÖP oldu demeyin bari !!

Ama 1 tesellim var o da aşağıda eklediğim fotoğrafımdaki karakter :) Ne silah yükseltme yaptım nede Mevlana Asa ürettim :)

Daha sırada bekleyen 1 karakterim daha var onada mecbur olarak Yükseltme yapacağım Çemberlitaş'a sokabilmek için..

Bence Yeni gelen Silah Yükseltme'ye fazla dil uzatmayın.. O silahları yükseltmeseniz buralara çoğu kişi gelemezdi...

Örneğin Çemberlitaş'ta büyücülerin her 1 itemi 150 hasar veriyor, Ejder asa yükseltildğinde 224 ekstra veriyor. Düşünmeden saçma sapan konular açmayın..

Ama tahminimce yine silah yükseltmek zorunda kalacağız. Yoksa Topkapı Sarayı zorlayacak bir yer hissi uyandırıyor bende..

Sanki biz bunun böyle olduğunu anlamamıştık.Buram buram artistlik kokuyor, tüm loncanın çarlarınında fotoğrafını koysaydın keşke.
Hahahhah aynen; zaten ejder asanın çöp olmadığını bu ekran görüntüleriyle nasıl belirtecek onu anlamadım :)
...
Ayın 25'ine kadar bekleyeceğim. Hatta düzenli aldığım plus kutuda bitti. Yenisini satın almadım. Oyunun tam anlamıyla saçmalayacağını düşünüyorum.
Oyunda adam kalmadı. Başka kullanıcı çekecek yenilikler gelmezse ayın 25'inde iyice bir eleştirip karakterimi silerim her halde :)
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aaasd »

KONUDAN ÇOK YÖNETİMİN ŞUANKİ TUTUMU DİKKATİMİ ÇEKTİ BAŞKA BİR KONU OLSA ( KENDİ ALEHLERİNE ) GÖRDÜKLERİ İLK TARTIŞMAYA YÖNELİK SÖZCÜKTE KONUYU KİLİTLERDİ AMA BU KONUDA KENDİ LEHLERİNE BİR ŞEYLER OLDUĞU İÇİN KONUYU AÇAN ARKADAŞA EDİLEN HAKARETLER VIZ GELMİŞ TIRIS GİTMİŞ KONU HALA AÇIK SAYFALARCA HAKARET :D

OHA YÖNETİM ;)

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

Cloutier yazdı:
mert1 yazdı:
Cloutier yazdı:Bu kadar dert etmenize gerek yok sakin olun.
Asalar parlatılınca doğal olarak hasarlar artacak ve Gaffar kesimi kolaylaşacak.
Kenan keser gibi Gaffar kesilecek. Dolayısıyla Hidrojen fiyatları düşecek.
Asa üretmek isteyen arkadaşlar madenlere yumulun :shock:

Benim de Büyücümde Ejder var ama sizin kadar dert etmiyorum.
Yeterki Hidrojen ucuzlasın üretimden kolay ne var 8-)
böyle konuştuğuna göre para #@!? sende kardeş 2 tanemi ne kadim istiyor onlar havadan gelmiyor ??

Ayıptır söylemesi madenden yana hiç sıkıntım olmadı. Benim kasam heran 2 3 şaheser çıkartacak şekilde durur.
Şu an yeterli Hidrojenim olsun anında 3-4 şaheser üretebilirim.

Kadim dediğin şey nedir arkadaş bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
1 günde 49 lvl çar kasabiliyorum. Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir. Ben doğa üstü güçlere sahip biri değilim.
Kadim kesmek de zor birşey değil lonca olarak 8 kişi gittik 5dk da kestik. Kadimi zorlaştıran kalabalık kesim olması.
Gözünüzde büyütüp kendinizi korkutmayın.

Güncelleme güzel oyuna yeni renk, tat ve heyecan katacak.
öyle diyorsunda parası olmayan ne yapcak senin kasan full onu anladık zatn
IIALTAİRII
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön