Zevkler ve renkler tartışİlmazFATOSTYLE yazdı: Erkek karaktere kadın mor gözlük cekenide ilk defa görüyorum![]()
Yükseltme yaptığımız silahlar ÇÖP oldu diyenler baksın. ;)
Re: Yükseltme yaptığımız silahlar ÇÖP oldu diyenler baksın.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
mert1 yazdı:böyle konuştuğuna göre para #@!? sende kardeş 2 tanemi ne kadim istiyor onlar havadan gelmiyor ??Cloutier yazdı:Bu kadar dert etmenize gerek yok sakin olun.
Asalar parlatılınca doğal olarak hasarlar artacak ve Gaffar kesimi kolaylaşacak.
Kenan keser gibi Gaffar kesilecek. Dolayısıyla Hidrojen fiyatları düşecek.
Asa üretmek isteyen arkadaşlar madenlere yumulun :shock:
Benim de Büyücümde Ejder var ama sizin kadar dert etmiyorum.
Yeterki Hidrojen ucuzlasın üretimden kolay ne var![]()
Ayıptır söylemesi madenden yana hiç sıkıntım olmadı. Benim kasam heran 2 3 şaheser çıkartacak şekilde durur.
Şu an yeterli Hidrojenim olsun anında 3-4 şaheser üretebilirim.
Kadim dediğin şey nedir arkadaş bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
1 günde 49 lvl çar kasabiliyorum. Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir. Ben doğa üstü güçlere sahip biri değilim.
Kadim kesmek de zor birşey değil lonca olarak 8 kişi gittik 5dk da kestik. Kadimi zorlaştıran kalabalık kesim olması.
Gözünüzde büyütüp kendinizi korkutmayın.
Güncelleme güzel oyuna yeni renk, tat ve heyecan katacak.
Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...
Yönetim sizin gibi çocukları söğüşlemekte haklı vallahi helal olsun SOBEE'nin kazandığı bütün paralar !
Yönetim sizin gibi çocukları söğüşlemekte haklı vallahi helal olsun SOBEE'nin kazandığı bütün paralar !
POLO yazdı:Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...
Bu bir zevk meselesi. Sizene adamların yatırdığı paralardan. Wolfteam ' a tek karakter için 400TL yatıranlara istediğimiz hakareti edelim o zaman. Ne kadar bedavacılığa alıştınız. 11TL ile bu oyun yürümez.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Sorun sadece para değil adam 10 tane savaşçı 10 tane büyücü yapıp şaheser yapmış hepsine bunu yapacağına dışarı çıksa ders çalışsa arkadaşlarıyla takılsa daha yararlı bütün yıl evde oturup maden toplamanın, bilgisayar başında o kadar vakit geçirmenin anlamı nedir?Bahtsiz yazdı:POLO yazdı:Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...
Bu bir zevk meselesi. Sizene adamların yatırdığı paralardan. Wolfteam ' a tek karakter için 400TL yatıranlara istediğimiz hakareti edelim o zaman. Ne kadar bedavacılığa alıştınız. 11TL ile bu oyun yürümez.

Jeova Sanctus Unus
Onun kafasına silah dayayıp maden çek mi dediler. Suç sizlerde oynamayın sizi zorla oynatan yok.Hummer yazdı:Sorun sadece para değil adam 10 tane savaşçı 10 tane büyücü yapıp şaheser yapmış hepsine bunu yapacağına dışarı çıksa ders çalışsa arkadaşlarıyla takılsa daha yararlı bütün yıl evde oturup maden toplamanın, bilgisayar başında o kadar vakit geçirmenin anlamı nedir?Bahtsiz yazdı:POLO yazdı:Hayattan kopuk, asosyal, tüm haftalığını oyuna yatıran, okulların tatil olmasıyla kim olduğunu unutan ve insanlara hakaretler yağdıran acınası bir arkadaşımız...
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
AyvayiYedikKacin yazdı:Siz o Ejder Asa'ya ,Ashab-ı Kehf'e, Latif'e , Ecel Getiren'e Yükseltme yapmasanız bu kadar hızlı çemberlitaş itemlerine sahip olabilcek miydiniz
Nankör olmayında yükselttiklerinize ÇÖP oldu demeyin bari !!
Ama 1 tesellim var o da aşağıda eklediğim fotoğrafımdaki karakterNe silah yükseltme yaptım nede Mevlana Asa ürettim
Daha sırada bekleyen 1 karakterim daha var onada mecbur olarak Yükseltme yapacağım Çemberlitaş'a sokabilmek için..
Bence Yeni gelen Silah Yükseltme'ye fazla dil uzatmayın.. O silahları yükseltmeseniz buralara çoğu kişi gelemezdi...
Örneğin Çemberlitaş'ta büyücülerin her 1 itemi 150 hasar veriyor, Ejder asa yükseltildğinde 224 ekstra veriyor. Düşünmeden saçma sapan konular açmayın..
Ama tahminimce yine silah yükseltmek zorunda kalacağız. Yoksa Topkapı Sarayı zorlayacak bir yer hissi uyandırıyor bende..
Sanki biz bunun böyle olduğunu anlamamıştık.Buram buram artistlik kokuyor, tüm loncanın çarlarınında fotoğrafını koysaydın keşke.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
Hahahhah aynen; zaten ejder asanın çöp olmadığını bu ekran görüntüleriyle nasıl belirtecek onu anlamadımSNOOKER yazdı:AyvayiYedikKacin yazdı:Siz o Ejder Asa'ya ,Ashab-ı Kehf'e, Latif'e , Ecel Getiren'e Yükseltme yapmasanız bu kadar hızlı çemberlitaş itemlerine sahip olabilcek miydiniz
Nankör olmayında yükselttiklerinize ÇÖP oldu demeyin bari !!
Ama 1 tesellim var o da aşağıda eklediğim fotoğrafımdaki karakterNe silah yükseltme yaptım nede Mevlana Asa ürettim
Daha sırada bekleyen 1 karakterim daha var onada mecbur olarak Yükseltme yapacağım Çemberlitaş'a sokabilmek için..
Bence Yeni gelen Silah Yükseltme'ye fazla dil uzatmayın.. O silahları yükseltmeseniz buralara çoğu kişi gelemezdi...
Örneğin Çemberlitaş'ta büyücülerin her 1 itemi 150 hasar veriyor, Ejder asa yükseltildğinde 224 ekstra veriyor. Düşünmeden saçma sapan konular açmayın..
Ama tahminimce yine silah yükseltmek zorunda kalacağız. Yoksa Topkapı Sarayı zorlayacak bir yer hissi uyandırıyor bende..
Sanki biz bunun böyle olduğunu anlamamıştık.Buram buram artistlik kokuyor, tüm loncanın çarlarınında fotoğrafını koysaydın keşke.
...
Ayın 25'ine kadar bekleyeceğim. Hatta düzenli aldığım plus kutuda bitti. Yenisini satın almadım. Oyunun tam anlamıyla saçmalayacağını düşünüyorum.
Oyunda adam kalmadı. Başka kullanıcı çekecek yenilikler gelmezse ayın 25'inde iyice bir eleştirip karakterimi silerim her halde
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
KONUDAN ÇOK YÖNETİMİN ŞUANKİ TUTUMU DİKKATİMİ ÇEKTİ BAŞKA BİR KONU OLSA ( KENDİ ALEHLERİNE ) GÖRDÜKLERİ İLK TARTIŞMAYA YÖNELİK SÖZCÜKTE KONUYU KİLİTLERDİ AMA BU KONUDA KENDİ LEHLERİNE BİR ŞEYLER OLDUĞU İÇİN KONUYU AÇAN ARKADAŞA EDİLEN HAKARETLER VIZ GELMİŞ TIRIS GİTMİŞ KONU HALA AÇIK SAYFALARCA HAKARET
OHA YÖNETİM
OHA YÖNETİM

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
öyle diyorsunda parası olmayan ne yapcak senin kasan full onu anladık zatnCloutier yazdı:mert1 yazdı:böyle konuştuğuna göre para #@!? sende kardeş 2 tanemi ne kadim istiyor onlar havadan gelmiyor ??Cloutier yazdı:Bu kadar dert etmenize gerek yok sakin olun.
Asalar parlatılınca doğal olarak hasarlar artacak ve Gaffar kesimi kolaylaşacak.
Kenan keser gibi Gaffar kesilecek. Dolayısıyla Hidrojen fiyatları düşecek.
Asa üretmek isteyen arkadaşlar madenlere yumulun :shock:
Benim de Büyücümde Ejder var ama sizin kadar dert etmiyorum.
Yeterki Hidrojen ucuzlasın üretimden kolay ne var![]()
Ayıptır söylemesi madenden yana hiç sıkıntım olmadı. Benim kasam heran 2 3 şaheser çıkartacak şekilde durur.
Şu an yeterli Hidrojenim olsun anında 3-4 şaheser üretebilirim.
Kadim dediğin şey nedir arkadaş bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
1 günde 49 lvl çar kasabiliyorum. Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir. Ben doğa üstü güçlere sahip biri değilim.
Kadim kesmek de zor birşey değil lonca olarak 8 kişi gittik 5dk da kestik. Kadimi zorlaştıran kalabalık kesim olması.
Gözünüzde büyütüp kendinizi korkutmayın.
Güncelleme güzel oyuna yeni renk, tat ve heyecan katacak.
IIALTAİRII