İKV NİN ASİL VE HEYECAN ARAYAN SAVAŞCILARINA.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: İKV NİN ASİL VE HEYECAN ARAYAN SAVAŞCILARINA.

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Öncelikle Selamün Aleyküm " ReLaxEfendy" Namı Diğer Adıyla Ferhat Süsen Bu Arkadaş Kendini Oyunun En İyi Büyücüsü Sanan Bir Bakırköy Kaçkınından Ziyade Birisi Değildir. :idea:
Bana Meydan Okudu Tılsım Sunucusuna Geldi Parasına Wsler Attık ve Sonuç Olarak Bana Yenildiğinde 50 Tane Cıban Çiçegi Verdi ve Tanesi 4M'den Sayarsın dedi. İyi Eyvallah Dedik Geçtik . Son Olarak Ws Atışımızda Sunucudan Yenilen Gider Diye Bir İdda Koyduk İsterseniz Attığımız Wslerin Tektek Forumda Yayınlarım ve Sonuç Olarak Yine Sözünde Durmadı .
Bu Arkadaş İle Ws Atarken Dikkat Et Derim Meran Sunucusu Belki Kimileri İçin Güzeldir Fakat Ws Yeri Değildir Görmüş Geçirmiş Bir İnsanım Meran Sunucusunu ve Bir Çok Adam Bunun Gibi ( Hepsi Demiyorum Bir Çok Diyorum Altını Çizerim Yanlışlık Olmasın).

Bu Adamı Kestim Fake Forum Hesaplarıyla Paramı Vermedi Tarzında Konular Açtı O Yüzden Dikkatli Ol Derim.

Meydan Okuma Konusuna Gelince Tılsım Sunucusuna Yolun Düşerse Beklerım Kardeşim Mebla Vs. Önemli Değil Ws Atarız
TILSIMDA - KEMALIZM - KRONOS Çarlarından Beni Bulursun Esen Kal ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
ucanessek
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Efendiler

Mesaj gönderen ucanessek »

ASHABBISUFFA:''Feroyu yanı yosungozlumu tanıdımadıgınız bellı :twisted: :twisted: bilseydınız böyle konusmazdınız :) elınden ne uçan kurtulur ne kaçan :d''
Ben Uçaneşşek yosunun elinden kac kere kurtuldum yani abartmayın bi adamı bukadar :D
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Defalarca uyarılara rağmen aynı konu/konuları tekrarınca yayınlamaktan forum hesabın 30Gün kapatılmıştır.

BlackParadise
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Ah Be Ferhat :)
Yenildiğin Ws'lerde Para Tamamlansın Diye 'Çiban Çiceği'ni 2M Den Sayan Adamsın :D
Elalemin Kasa Fotoğrafını Kendi Kasa Fotoğrafınmış Gibi Kullanan , Sonrasında Kuzenimdir Diyen Adamsın :D
Kendi Kendine Konular Açıp Kendi Kendine Cevap Veren Adamsın :D
Adamsın Ama Kardan Adamsın :mrgreen: :mrgreen:
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Viceroy »

Masterlid yazdı:
Ah Be Ferhat :)
Yenildiğin Ws'lerde Para Tamamlansın Diye 'Çiban Çiceği'ni 2M Den Sayan Adamsın :D
Elalemin Kasa Fotoğrafını Kendi Kasa Fotoğrafınmış Gibi Kullanan , Sonrasında Kuzenimdir Diyen Adamsın :D
Kendi Kendine Konular Açıp Kendi Kendine Cevap Veren Adamsın :D
Adamsın Ama Kardan Adamsın :mrgreen: :mrgreen:

noldu attığım fotoğraflara cevap veremedin ? eski loncadaki ORÇun (xJUN) ' un çektiği fotoğraflar bunlar..
ulan ben yine çıban çiceği şu bu bişeler vermişim senin adıyla alakası olmayan mert arkadaşın hiç bişe vermeden tüydü..

+ bir 39 bir 49 vs si atacaz dedi..hiç 49 atamadı

..sen git rebels loncasını kur..adın neydi senin tılsımda kaç çeşit adla gezdin ? gökhan mıydı furkan mıydı murtaza mıydı ?

.. tılsım sen ve mertten İllAllah etmiş hala utanmadan yazı yazıyorsunuz oyuna girebiliyorsunuz gökhan furkan murtaza hakkı :D
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Banin acilmis.İnsallah İP Ban alirsinda tamamen kurtuluruz .
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Viceroy »

var mı daha tılsımdan çağıracağınızz adam furkan :) merte sor bir gün sizi skype a alayım adam gör burdan bütün tılsımı toplayıp yazı yazdırarak adam olacağınızı sanıyorsunuz.daha ben bu kableyi görmedim bile ? çok cins adamsınız.. ;)

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

İmza Toplasak IP Ban Atarlarmı ki ?
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Masterlid yazdı:
İmza Toplasak IP Ban Atarlarmı ki ?
Adam yerine koymasanız cevap vermeseniz yeter ona.
IP banı daha yeni yedi zaten. Yüzsüzlükte rekorlar kırıyor hala buralarda :shock:
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Beyler lütfen kendi aranızda olan tartısmayı Kendi aranızda yapın Bu konuda deil Gereksiz iletileriniz raporlanmıştır.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön