Oyleyse bile sanane? Su buyuk havaları taslayıp bir halttan anlamayan ukala sivrilerden nefret ediyorum.sonilahi yazdı:max 12Alucard yazdı:Cizmelikedi yazdı:BU SÖZLERİ YUTTURACAĞIM SİZE.
Yaş küçük
OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!
Re: OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!

kendine bakta konuş laleAsiRuh yazdı:Oyleyse bile sanane? Su buyuk havaları taslayıp bir halttan anlamayan ukala sivrilerden nefret ediyorum.sonilahi yazdı:max 12Alucard yazdı:Cizmelikedi yazdı:BU SÖZLERİ YUTTURACAĞIM SİZE.
Yaş küçük

- Cizmelikedi
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
YAŞ KÜÇÜN en fazla 12 hımmmm ZEKANIZ bu eğer prafilimden bakmış olsaydınız 16 yaşında ERGEN SEFİLİ olduğumu bilirdiniz...
YAŞ 20 26 29 30 35 de olsa FARKETMEZ KAFAYI KULLANMAYI BİLMEDİKTEN SONRA. ZEKİ(!) herifler...
BU DEDİKLERİNİ UNUTMAYIZIN GERÇEK ADIMI YASSAM ZATEN YUHHHH DERSİNİZ AMA BUNU YAPMAYACAĞIM DEDİĞİM GİBİ BEN 6.sınıfta ARA VERDİM HESAPLAYIN LisE 1 e fidiyorum GEÇMİŞİ DÜŞÜNÜN ben çok iyi bir ARZ dım.
adımı ilerde yazacağım. ZAMANI GELİNCE.. Yaş OLARAK bÜYÜK SÜNÜZ ama KAFATASINIZIN İÇİNDE NE VARSA O BÜYÜMEMİŞ..
SAYGISIZLIKLA
KÖtÜ FORUMLAR..
YAŞ 20 26 29 30 35 de olsa FARKETMEZ KAFAYI KULLANMAYI BİLMEDİKTEN SONRA. ZEKİ(!) herifler...
BU DEDİKLERİNİ UNUTMAYIZIN GERÇEK ADIMI YASSAM ZATEN YUHHHH DERSİNİZ AMA BUNU YAPMAYACAĞIM DEDİĞİM GİBİ BEN 6.sınıfta ARA VERDİM HESAPLAYIN LisE 1 e fidiyorum GEÇMİŞİ DÜŞÜNÜN ben çok iyi bir ARZ dım.
adımı ilerde yazacağım. ZAMANI GELİNCE.. Yaş OLARAK bÜYÜK SÜNÜZ ama KAFATASINIZIN İÇİNDE NE VARSA O BÜYÜMEMİŞ..
SAYGISIZLIKLA
KÖtÜ FORUMLAR..
- Cizmelikedi
- İskele Babası
YAŞ KÜÇÜN en fazla 12 hımmmm ZEKANIZ bu eğer prafilimden bakmış olsaydınız 16 yaşında ERGEN SEFİLİ olduğumu bilirdiniz...
SAYGISIZLIKLA
KÖtÜ FORUMLAR..
SAYGISIZLIKLA
KÖtÜ FORUMLAR..
Sivri cevaba baksonilahi yazdı:kendine bakta konuş laleAsiRuh yazdı:Oyleyse bile sanane? Su buyuk havaları taslayıp bir halttan anlamayan ukala sivrilerden nefret ediyorum.sonilahi yazdı:max 12Alucard yazdı:Cizmelikedi yazdı:BU SÖZLERİ YUTTURACAĞIM SİZE.
Yaş küçük

- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yemişler senin gerçek adını , ne nann bu havalar , yok öyleymişte böyleymişte , yuh dermişde millet , kim olursan ol şu tarz konuşan birinden ne beklenir zaten , çocuk diyeceğim ama senin yaşından çocuklar bile etmez böyle saçma laflar , elinden şekeri alınmış 5 yaşındaki çocuktan beter ağlayıp sızlanıyosun , bi emziğin eksik.Cizmelikedi yazdı:YAŞ KÜÇÜN en fazla 12 hımmmm ZEKANIZ bu eğer prafilimden bakmış olsaydınız 16 yaşında ERGEN SEFİLİ olduğumu bilirdiniz...
SAYGISIZLIKLA
KÖtÜ FORUMLAR..
- Cizmelikedi
- İskele Babası
EMSİĞİDE SEN YOLLARMISIN ? BEN KARARIMI DEĞİŞTİRDİM 3 YAŞINDAYIM BİRİSİ BANA EMZİK YOLLAYA BİLİRMI ? şekeri unutmayın.
Konu tartışmaya dönmüş bi kilit atan bile yok e tabi konuda yönetimi savunan var nasıl kapatırlar.. -,~
- SahAlihanBEY
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Evet tartışmaya dönüşmüş ama bence her iki tarafta haklı sayılır çünkü:
Cizmelikedi oyunun 49 lwl seviyesini sevmiş onun düşüncesi onun kararı ve 39 lvl kolaydı diyor bunu bilemeyiz ona kolay gelmiş olabilir.
Bir çok kişide 39 lvl zor ama eğlenceli diyor.
Bana kalırsa hep 39 lvl bağlı kalmamalıyız. ONLİNE bir oyun devamlı gelişmesi lazım. İlerde göre bileceğimiz bir durum 59 lwl süper olacak belkide bunu bilemeyiz.
39lvl savunan arkadaşlar 49 lwl sevmemiş bunu değiştire bilmek için oyunda her şeyi tamamlayıp yapılacak bir iş kalmaması gerekmektedir. ancak o zaman 59 lvl çıkar. Çok sabırlı ve gayret gösterip herşeyi yaparsak 59 lvl gelebilir.
Benim yönetimi savunduğumu düşüne bilirisiniz ama onların yapabileceği bir şey değil oyun sürekli gelişmek zorunda ama biraz şans faktörünü artırabilirlerse daha iyi olurbilir.
Ben kimseyi kötülemiyorum. ama insanların düşüncelerine saygı duymanızı rica ediyorum.
İyi eğlenceler.
Cizmelikedi oyunun 49 lwl seviyesini sevmiş onun düşüncesi onun kararı ve 39 lvl kolaydı diyor bunu bilemeyiz ona kolay gelmiş olabilir.
Bir çok kişide 39 lvl zor ama eğlenceli diyor.
Bana kalırsa hep 39 lvl bağlı kalmamalıyız. ONLİNE bir oyun devamlı gelişmesi lazım. İlerde göre bileceğimiz bir durum 59 lwl süper olacak belkide bunu bilemeyiz.
39lvl savunan arkadaşlar 49 lwl sevmemiş bunu değiştire bilmek için oyunda her şeyi tamamlayıp yapılacak bir iş kalmaması gerekmektedir. ancak o zaman 59 lvl çıkar. Çok sabırlı ve gayret gösterip herşeyi yaparsak 59 lvl gelebilir.
Benim yönetimi savunduğumu düşüne bilirisiniz ama onların yapabileceği bir şey değil oyun sürekli gelişmek zorunda ama biraz şans faktörünü artırabilirlerse daha iyi olurbilir.
Ben kimseyi kötülemiyorum. ama insanların düşüncelerine saygı duymanızı rica ediyorum.
İyi eğlenceler.
- Cizmelikedi
- İskele Babası
EVET yönetimi savunuyorum çünkü GÖREVLERİNİ TAM ve MÜKEMMEL bir şekilde yapıyorlar.Sonuna kadarda savunacağım.
Sahalihanbey herkesin düşüncesine saygı duyuyor biraz onu örnek alın adam kötü söz söylemiyor ve alay etmiyor.
Sahalihanbey'e TEŞEKKÜREDİYORUM. SAYGILI BİRİ HERKES gibi değil.
İYİ FORUMLAR.
Sahalihanbey herkesin düşüncesine saygı duyuyor biraz onu örnek alın adam kötü söz söylemiyor ve alay etmiyor.
Sahalihanbey'e TEŞEKKÜREDİYORUM. SAYGILI BİRİ HERKES gibi değil.
İYİ FORUMLAR.