OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: OYUNA ZOR DİYORSUNUZ !! ASIL EĞLENCE BU!!

Mesaj gönderen AsiRuh »

sonilahi yazdı:
Alucard yazdı:
Cizmelikedi yazdı:BU SÖZLERİ YUTTURACAĞIM SİZE.

Yaş küçük
max 12
Oyleyse bile sanane? Su buyuk havaları taslayıp bir halttan anlamayan ukala sivrilerden nefret ediyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

AsiRuh yazdı:
sonilahi yazdı:
Alucard yazdı:

Yaş küçük
max 12
Oyleyse bile sanane? Su buyuk havaları taslayıp bir halttan anlamayan ukala sivrilerden nefret ediyorum.
kendine bakta konuş lale
Resim
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Cizmelikedi »

YAŞ KÜÇÜN en fazla 12 hımmmm ZEKANIZ bu eğer prafilimden bakmış olsaydınız 16 yaşında ERGEN SEFİLİ olduğumu bilirdiniz...

YAŞ 20 26 29 30 35 de olsa FARKETMEZ KAFAYI KULLANMAYI BİLMEDİKTEN SONRA. ZEKİ(!) herifler...

BU DEDİKLERİNİ UNUTMAYIZIN GERÇEK ADIMI YASSAM ZATEN YUHHHH DERSİNİZ AMA BUNU YAPMAYACAĞIM DEDİĞİM GİBİ BEN 6.sınıfta ARA VERDİM HESAPLAYIN LisE 1 e fidiyorum GEÇMİŞİ DÜŞÜNÜN ben çok iyi bir ARZ dım.

adımı ilerde yazacağım. ZAMANI GELİNCE.. Yaş OLARAK bÜYÜK SÜNÜZ ama KAFATASINIZIN İÇİNDE NE VARSA O BÜYÜMEMİŞ..

SAYGISIZLIKLA

KÖtÜ FORUMLAR..
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası

YAŞ KÜÇÜN en fazla 12 hımmmm ZEKANIZ bu eğer prafilimden bakmış olsaydınız 16 yaşında ERGEN SEFİLİ olduğumu bilirdiniz...

YAŞ 20 26 29 30 35 de olsa FARKETMEZ KAFAYI KULLANMAYI BİLMEDİKTEN SONRA. ZEKİ(!) herifler...

BU DEDİKLERİNİ UNUTMAYIZIN GERÇEK ADIMI YASSAM ZATEN YUHHHH DERSİNİZ AMA BUNU YAPMAYACAĞIM DEDİĞİM GİBİ BEN 6.sınıfta ARA VERDİM HESAPLAYIN LisE 1 e fidiyorum GEÇMİŞİ DÜŞÜNÜN ben çok iyi bir ARZ dım.

adımı ilerde yazacağım. ZAMANI GELİNCE.. Yaş OLARAK bÜYÜK SÜNÜZ ama KAFATASINIZIN İÇİNDE NE VARSA O BÜYÜMEMİŞ..

SAYGISIZLIKLA

KÖtÜ FORUMLAR..
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

sonilahi yazdı:
AsiRuh yazdı:
sonilahi yazdı:
Alucard yazdı:

Yaş küçük
max 12
kendine bakta konuş lale
Sivri cevaba bak
Resim
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

Cizmelikedi yazdı:YAŞ KÜÇÜN en fazla 12 hımmmm ZEKANIZ bu eğer prafilimden bakmış olsaydınız 16 yaşında ERGEN SEFİLİ olduğumu bilirdiniz...

SAYGISIZLIKLA

KÖtÜ FORUMLAR..
Yemişler senin gerçek adını , ne nann bu havalar , yok öyleymişte böyleymişte , yuh dermişde millet , kim olursan ol şu tarz konuşan birinden ne beklenir zaten , çocuk diyeceğim ama senin yaşından çocuklar bile etmez böyle saçma laflar , elinden şekeri alınmış 5 yaşındaki çocuktan beter ağlayıp sızlanıyosun , bi emziğin eksik.
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası

EMSİĞİDE SEN YOLLARMISIN ? BEN KARARIMI DEĞİŞTİRDİM 3 YAŞINDAYIM BİRİSİ BANA EMZİK YOLLAYA BİLİRMI ? şekeri unutmayın.
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VeNGaT »

Konu tartışmaya dönmüş bi kilit atan bile yok e tabi konuda yönetimi savunan var nasıl kapatırlar.. -,~
Kullanıcı avatarı
SahAlihanBEY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SahAlihanBEY »

Evet tartışmaya dönüşmüş ama bence her iki tarafta haklı sayılır çünkü:

Cizmelikedi oyunun 49 lwl seviyesini sevmiş onun düşüncesi onun kararı ve 39 lvl kolaydı diyor bunu bilemeyiz ona kolay gelmiş olabilir.

Bir çok kişide 39 lvl zor ama eğlenceli diyor.

Bana kalırsa hep 39 lvl bağlı kalmamalıyız. ONLİNE bir oyun devamlı gelişmesi lazım. İlerde göre bileceğimiz bir durum 59 lwl süper olacak belkide bunu bilemeyiz.

39lvl savunan arkadaşlar 49 lwl sevmemiş bunu değiştire bilmek için oyunda her şeyi tamamlayıp yapılacak bir iş kalmaması gerekmektedir. ancak o zaman 59 lvl çıkar. Çok sabırlı ve gayret gösterip herşeyi yaparsak 59 lvl gelebilir.

Benim yönetimi savunduğumu düşüne bilirisiniz ama onların yapabileceği bir şey değil oyun sürekli gelişmek zorunda ama biraz şans faktörünü artırabilirlerse daha iyi olurbilir.

Ben kimseyi kötülemiyorum. ama insanların düşüncelerine saygı duymanızı rica ediyorum.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Cizmelikedi
İskele Babası
İskele Babası

EVET yönetimi savunuyorum çünkü GÖREVLERİNİ TAM ve MÜKEMMEL bir şekilde yapıyorlar.Sonuna kadarda savunacağım.

Sahalihanbey herkesin düşüncesine saygı duyuyor biraz onu örnek alın adam kötü söz söylemiyor ve alay etmiyor.

Sahalihanbey'e TEŞEKKÜREDİYORUM. SAYGILI BİRİ HERKES gibi değil.

İYİ FORUMLAR.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön