:mrgreen:MORDuMan yazdı:öpseler gitmem ben forumdan bağımlılık yapdı xDPerfectmagician yazdı:Bu kavgayı böyle çözemessiniz herkesin önünde ws yapın bitsin kavga yenilen çekip gitsin buralardan :mrgreen:MORDuMan yazdı:tamirhaneye gel alım ordan seni xD
akalım alemlere xD
Dır Dır Dır
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Dır Dır Dır
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Allah ın maLı ne diim ben sna bnm çar ismim Fundaa ama oyunda hata olduğu için giremiorum girsem bu dedikelrini yanına bırakmasdım pis mahlukat çok yönlü strong gerkesiz sensin beni istemeyen kimse yoktur şu meranda ndn öünkü kimseye zararım yok seni istemeyen çoktur çünkü herkese bi zararın var nefes alman hata git öl tavsiyemStrongxsifa yazdı:FuNdaa yazdı:iide post aksmakla gerkesiz konualr açmak arasında kocaman bi fark var bu farkı düşünmeden karasise cevap yetiştirmeye kalkmaStrongxsifa yazdı:asl sen herşeye post kasıon sen konuş yavrum
SOR MERANA GEREKSİZ KONU KİMMİŞ GEREKSİZ SENİN BU FORUMDA OLMAN HAHA OYUNDAKİ ADINI VERSENE EZİK
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
funi yazdı:Allah ın maLı ne diim ben sna bnm çar ismim Fundaa ama oyunda hata olduğu için giremiorum girsem bu dedikelrini yanına bırakmasdım pis mahlukat çok yönlü strong gerkesiz sensin beni istemeyen kimse yoktur şu meranda ndn öünkü kimseye zararım yok seni istemeyen çoktur çünkü herkese bi zararın var nefes alman hata git öl tavsiyemStrongxsifa yazdı:FuNdaa yazdı:iide post aksmakla gerkesiz konualr açmak arasında kocaman bi fark var bu farkı düşünmeden karasise cevap yetiştirmeye kalkmaStrongxsifa yazdı:asl sen herşeye post kasıon sen konuş yavrum
SOR MERANA GEREKSİZ KONU KİMMİŞ GEREKSİZ SENİN BU FORUMDA OLMAN HAHA OYUNDAKİ ADINI VERSENE EZİK
haha sende çok amaçlı kızsın zaaa bir kişiyi herkes seviyorsa o işte bir iş vardır,sevenlerin yanında sevmeyenlerde varsa ve sevenler çoksa(bendeki gibi) başarmış demektir.
2günlük oyuncusun çok konuşuyon hindi
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
ABOOOOO BİTTİNİZ SİZ MORDUMAN ŞİKAYET NEDENLERİNDE KONUYLA ALAKSIZ BÖLÜMÜ VAR VALLAHİ BANLANCAN 
aman banlasın ya bizde üyelik bitermi xDStrongxsifa yazdı:ABOOOOO BİTTİNİZ SİZ MORDUMAN ŞİKAYET NEDENLERİNDE KONUYLA ALAKSIZ BÖLÜMÜ VAR VALLAHİ BANLANCAN

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
FuNdaa yazdı:iide post aksmakla gerkesiz konualr açmak arasında kocaman bi fark var bu farkı düşünmeden karasise cevap yetiştirmeye kalkmaStrongxsifa yazdı:asl sen herşeye post kasıon sen konuş yavrum
hiç bir sitede gereksz konulara ceza verildini görmedim ayrıca konularım sen ve senin gibilerden daha değerli ve gururludur.
ama post kasmaya uyarı verilir..
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
MORDuMan yazdı:aman banlasın ya bizde üyelik bitermi xDStrongxsifa yazdı:ABOOOOO BİTTİNİZ SİZ MORDUMAN ŞİKAYET NEDENLERİNDE KONUYLA ALAKSIZ BÖLÜMÜ VAR VALLAHİ BANLANCAN
ip den deil standart ip den banlarsa kafeciler zengin olur özellikle bende kafe açarım hazır işsizlik kapıda
ay dalacam şimdi kafa göz xDStrongxsifa yazdı:FuNdaa yazdı:iide post aksmakla gerkesiz konualr açmak arasında kocaman bi fark var bu farkı düşünmeden karasise cevap yetiştirmeye kalkmaStrongxsifa yazdı:asl sen herşeye post kasıon sen konuş yavrum
hiç bir sitede gereksz konulara ceza verildini görmedim ayrıca konularım sen ve senin gibilerden daha değerli ve gururludur.
ama post kasmaya uyarı verilir..
polemiğe girmen ben girersem bida çıkmam valla xD
konumu kirletmen funda yürü git kız sende strong sağdan sağdan hadi canım xD