Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !
Zaten bu ve bunun benzeri konularda yetkili ve görevli kişilerin cevabını göremezsiniz.. En büyük eksiklik LoNCa SiSTeMiDiR...
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Merhaba arkadaşlar;
Bu konuya destek olan herkese çok teşekkür ederim.Konumun yararlı olması beni sevindirdi.Ancak o kadar yoruma rağmen yetkili şahıslardan bir açıklama gelmemiş.Sizlerin huzurunda ben bir kez daha yetkili şahıslardan bu konuya açıklama yaplarını istiyorum.Hadi tamam lonca sistemi zor ise arkadaş listesi kapasiteside mi zor ! Bankayı 2 bölümlü yaptınız.Alısverislerde rakamlar arasına nokta koydunuz.Bunları yaptıysanız arkadas listeside o kadar zor olmasa gerek.Yetkililere duyurulur !
Bu konuya destek olan herkese çok teşekkür ederim.Konumun yararlı olması beni sevindirdi.Ancak o kadar yoruma rağmen yetkili şahıslardan bir açıklama gelmemiş.Sizlerin huzurunda ben bir kez daha yetkili şahıslardan bu konuya açıklama yaplarını istiyorum.Hadi tamam lonca sistemi zor ise arkadaş listesi kapasiteside mi zor ! Bankayı 2 bölümlü yaptınız.Alısverislerde rakamlar arasına nokta koydunuz.Bunları yaptıysanız arkadas listeside o kadar zor olmasa gerek.Yetkililere duyurulur !
EXCELLENCE
-
- Kadim Hidra Avcısı
Arkadaşlar Listesi 25 olsa fena olmzdı
Sora beni nie eklemedin die kavga oluo küfürleşme fln sora oyunun huzuru kaçıo buna el atmanızı öneririm=)
- Excellence
- Teşkilat Neferi
GÜNCEL ! Desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar.
EXCELLENCE
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Tekrar merhaba arkadaşlar.Hala bir açıklama yok görüyorum ki.Gm lerimizde bu konu hakkında yeterli bilgi yok mu acaba ? Çalışmalar başlamadı mı ? Şuan için böyle bir eklenti fikri yok mu ? Yeni bölgelerin geleceği söyleniyor.Acaba onlar gelmeden bu eklenti gelemez mi ? Lütfen bu tarz soruları Yönetimin cevaplamasını istiyorum.Teşekkürler.
EXCELLENCE
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Merhaba;
Yönetim tarafından hala bir açıklama yok.İnşallah ilerleyen zamanlarda bir açıklama gelir.Konu kilitlenmeden , düzgün destek yorumlarıyla devam edelim arkadaşlar.Desteklerinizi bekliyoruz.
Yönetim tarafından hala bir açıklama yok.İnşallah ilerleyen zamanlarda bir açıklama gelir.Konu kilitlenmeden , düzgün destek yorumlarıyla devam edelim arkadaşlar.Desteklerinizi bekliyoruz.
EXCELLENCE
bu oyunun diğer oyunlardan farkı kardeşlik ve arkadaşlık ortamının daha gelişmiş olması ve lonca sistemiyle bunun pekişeceğini düşünüyorum...lonca sistemi oyuna büyük renk getirir...
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Güncel ! Zahmet olmassa destek olacak arkadaslar yorum bıraksınlar
EXCELLENCE
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Arkadaşlar buraya bu konu hakkında destek yorumlarınızı bekliyoruz.Aynı şekilde ikv destek öneri bölümünede yorumlarınızı bırakırsanız.Gerçekleşme şansı çok artar.
EXCELLENCE