Peki ya konu ws olursa ozancığım ?ozaerdenn yazdı:Ashab-ı Kehf bu haliyle ve bu oyun sistemi ile para kaybı. Çünkü büyü şifanı yükseltsen bile Cevriye'si yüksek olan kişi düz olarak bile sizinle aynı basıyor. Herşeyi tekdüze oynamayın, biraz görün. Sadece 5 Menekşeye vereceğim para, bana iksir için yeter de artar bile. Böylece bana lazım olan kudreti temin ederim Saffetciğim
Ashab-ı Kehf in eksikleri
Re: Ashab-ı Kehf in eksikleri
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Hasar Zehir yerine Büyü Kritik Şansı'nı koysalar daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama öyle olunca da şifacılar kimseye doğru düzgün hasar veremezdi
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tek tip Element (örneğin Sahra) + Plevne üst dizsem yeter. Bu kaba tabir. Çok ayrıntısı var aslında Saffet'im 
PIRASASAPI
ozaerdenn yazdı:Ashab-ı Kehf bu haliyle ve bu oyun sistemi ile para kaybı. Çünkü büyü şifanı yükseltsen bile Cevriye'si yüksek olan kişi düz olarak bile sizinle aynı basıyor. Herşeyi tekdüze oynamayın, biraz görün. Sadece 5 Menekşeye vereceğim para, bana iksir için yeter de artar bile. Böylece bana lazım olan kudreti temin ederim Saffetciğim
Ben şunu anlamakta zorluk çekiyorum neden herkes tek efsun İbni eşya diziyorda kritiğe ihtiyaç duyuyor ? Yazdığınız mesajlarda herşey full ibni cevriye.Kritik kullanın diyipte İbni(^) Cevriye asa basmanda ilginç bir durum.Herşeyiyle İbni Cevriye dizen bir şifacı için Ashab gayet iş görür.Kritik dizip işimi şansa bırakacağıma İyileştirme+Kritik yapar sağlama alırım.Kritik dizen şifacılar herzaman kritik basıyor diye bir kaide yok.Kritik gelmediğinde 2000 şifa basana kim güvenebilir ki ?
YalnızYolcu
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
İşte sorun orda ki kritik gelmediği zaman 2000 basmıyor. Neredeyse İbn-i dizen birisi kadar basıyor.eLeaNoR yazdı:ozaerdenn yazdı:Ashab-ı Kehf bu haliyle ve bu oyun sistemi ile para kaybı. Çünkü büyü şifanı yükseltsen bile Cevriye'si yüksek olan kişi düz olarak bile sizinle aynı basıyor. Herşeyi tekdüze oynamayın, biraz görün. Sadece 5 Menekşeye vereceğim para, bana iksir için yeter de artar bile. Böylece bana lazım olan kudreti temin ederim Saffetciğim
Ben şunu anlamakta zorluk çekiyorum neden herkes tek efsun İbni eşya diziyorda kritiğe ihtiyaç duyuyor ? Yazdığınız mesajlarda herşey full ibni cevriye.Kritik kullanın diyipte İbni(^) Cevriye asa basmanda ilginç bir durum.Herşeyiyle İbni Cevriye dizen bir şifacı için Ashab gayet iş görür.Kritik dizip işimi şansa bırakacağıma İyileştirme+Kritik yapar sağlama alırım.Kritik dizen şifacılar herzaman kritik basıyor diye bir kaide yok.Kritik gelmediğinde 2000 şifa basana kim güvenebilir ki ?
Sanırım dikkatli okuyup cevap verirsen senin için faydalı olacaktır. Neden? (^)İbn-i Cevriye yazmadım İbni (^)Cevriye yazdım ve ikisi çok farklı.
PIRASASAPI
Okumadan çok doğru yazarsak daha iyi anlaşabiliriz.ozaerdenn yazdı:İşte sorun orda ki kritik gelmediği zaman 2000 basmıyor. Neredeyse İbn-i dizen birisi kadar basıyor.eLeaNoR yazdı:ozaerdenn yazdı:Ashab-ı Kehf bu haliyle ve bu oyun sistemi ile para kaybı. Çünkü büyü şifanı yükseltsen bile Cevriye'si yüksek olan kişi düz olarak bile sizinle aynı basıyor. Herşeyi tekdüze oynamayın, biraz görün. Sadece 5 Menekşeye vereceğim para, bana iksir için yeter de artar bile. Böylece bana lazım olan kudreti temin ederim Saffetciğim
Sanırım dikkatli okuyup cevap verirsen senin için faydalı olacaktır. Neden? (^)İbn-i Cevriye yazmadım İbni (^)Cevriye yazdım ve ikisi çok farklı.
Konuyu uzatmaya gerek yok fakat şunu düzeltmek istiyorum ;
İbn-i Sina Modeli(^) Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)
İyileştirme Büyüleri: 168 + 168
Büyü Kritik Şansı: 3.265
İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)
İyileştirme Büyüleri: 168
Büyü Kritik Şansı: 3.265 + 3.265
Kritik gelmediğinde büyücüye %50 can basamayan şifacılar var
YalnızYolcu
Peki o zaman ozanım gel tek tip element diz ws atalım...ozaerdenn yazdı:Tek tip Element (örneğin Sahra) + Plevne üst dizsem yeter. Bu kaba tabir. Çok ayrıntısı var aslında Saffet'im
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Sorun şu ki lazım olan eşyalar bende yok SaffetIIxDRaCuLaxII yazdı:Peki o zaman ozanım gel tek tip element diz ws atalım...ozaerdenn yazdı:Tek tip Element (örneğin Sahra) + Plevne üst dizsem yeter. Bu kaba tabir. Çok ayrıntısı var aslında Saffet'im
PIRASASAPI
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Pardonn
ya enzor ashab basılıyo ama dediğiniz gibi onlardan daha eksik geliyor , bide ashab basınca artı 3000 4000 can basmıo gene artıo ama fazla deil dediği gibi ibni cewo asaya kritik wersek %30 falan olyuo kritik ama ashabında kudret faydası war , büyü iyileştirmenin daha iyi olmasını isterdim yani 1300 lükle 1800 lük adam nerdeyse aynı basıyo değişmesi daha iyi olur :|
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Usta Bir Şifacı Olarakdan. 
Ashap-ı Keyf İ Çöp Olarak Görmüyorum Fakat Hasar Zehir Olması Çok kötü Çünki Şifacılar İyileştirme Yeteneği Üzerine Kurulmuş . He Şöyle Bişide Var Hasar Şifacı Olarakda Hasar Zehir Çok İyidir Centin Zehirini Takımı Tak Büyülere Daldığında Zehirin Etkisini Anlayacaksın ve 15 Puan Zehire Verip Daldığında Seri Kesim Çıkıyor.
Büyü Kritik Olsa Daha İyi Olurdu Bana Göre. 
Ashap-ı Keyf İ Çöp Olarak Görmüyorum Fakat Hasar Zehir Olması Çok kötü Çünki Şifacılar İyileştirme Yeteneği Üzerine Kurulmuş . He Şöyle Bişide Var Hasar Şifacı Olarakda Hasar Zehir Çok İyidir Centin Zehirini Takımı Tak Büyülere Daldığında Zehirin Etkisini Anlayacaksın ve 15 Puan Zehire Verip Daldığında Seri Kesim Çıkıyor.
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü