Ashab-ı Kehf in eksikleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Ashab-ı Kehf in eksikleri

Mesaj gönderen Lestrange »

ozaerdenn yazdı:Ashab-ı Kehf bu haliyle ve bu oyun sistemi ile para kaybı. Çünkü büyü şifanı yükseltsen bile Cevriye'si yüksek olan kişi düz olarak bile sizinle aynı basıyor. Herşeyi tekdüze oynamayın, biraz görün. Sadece 5 Menekşeye vereceğim para, bana iksir için yeter de artar bile. Böylece bana lazım olan kudreti temin ederim Saffetciğim :D
Peki ya konu ws olursa ozancığım ? ;)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen streetart34 »

Hasar Zehir yerine Büyü Kritik Şansı'nı koysalar daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama öyle olunca da şifacılar kimseye doğru düzgün hasar veremezdi
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Tek tip Element (örneğin Sahra) + Plevne üst dizsem yeter. Bu kaba tabir. Çok ayrıntısı var aslında Saffet'im :)
PIRASASAPI
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen eLeaNoR »

ozaerdenn yazdı:Ashab-ı Kehf bu haliyle ve bu oyun sistemi ile para kaybı. Çünkü büyü şifanı yükseltsen bile Cevriye'si yüksek olan kişi düz olarak bile sizinle aynı basıyor. Herşeyi tekdüze oynamayın, biraz görün. Sadece 5 Menekşeye vereceğim para, bana iksir için yeter de artar bile. Böylece bana lazım olan kudreti temin ederim Saffetciğim :D

Ben şunu anlamakta zorluk çekiyorum neden herkes tek efsun İbni eşya diziyorda kritiğe ihtiyaç duyuyor ? Yazdığınız mesajlarda herşey full ibni cevriye.Kritik kullanın diyipte İbni(^) Cevriye asa basmanda ilginç bir durum.Herşeyiyle İbni Cevriye dizen bir şifacı için Ashab gayet iş görür.Kritik dizip işimi şansa bırakacağıma İyileştirme+Kritik yapar sağlama alırım.Kritik dizen şifacılar herzaman kritik basıyor diye bir kaide yok.Kritik gelmediğinde 2000 şifa basana kim güvenebilir ki ?
YalnızYolcu
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

eLeaNoR yazdı:

Ben şunu anlamakta zorluk çekiyorum neden herkes tek efsun İbni eşya diziyorda kritiğe ihtiyaç duyuyor ? Yazdığınız mesajlarda herşey full ibni cevriye.Kritik kullanın diyipte İbni(^) Cevriye asa basmanda ilginç bir durum.Herşeyiyle İbni Cevriye dizen bir şifacı için Ashab gayet iş görür.Kritik dizip işimi şansa bırakacağıma İyileştirme+Kritik yapar sağlama alırım.Kritik dizen şifacılar herzaman kritik basıyor diye bir kaide yok.Kritik gelmediğinde 2000 şifa basana kim güvenebilir ki ?
İşte sorun orda ki kritik gelmediği zaman 2000 basmıyor. Neredeyse İbn-i dizen birisi kadar basıyor.

Sanırım dikkatli okuyup cevap verirsen senin için faydalı olacaktır. Neden? (^)İbn-i Cevriye yazmadım İbni (^)Cevriye yazdım ve ikisi çok farklı. ;)
PIRASASAPI
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen eLeaNoR »

ozaerdenn yazdı:
eLeaNoR yazdı:

İşte sorun orda ki kritik gelmediği zaman 2000 basmıyor. Neredeyse İbn-i dizen birisi kadar basıyor.

Sanırım dikkatli okuyup cevap verirsen senin için faydalı olacaktır. Neden? (^)İbn-i Cevriye yazmadım İbni (^)Cevriye yazdım ve ikisi çok farklı. ;)
Okumadan çok doğru yazarsak daha iyi anlaşabiliriz.

Konuyu uzatmaya gerek yok fakat şunu düzeltmek istiyorum ;

İbn-i Sina Modeli(^) Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)
İyileştirme Büyüleri: 168 + 168
Büyü Kritik Şansı: 3.265

İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)
İyileştirme Büyüleri: 168
Büyü Kritik Şansı: 3.265 + 3.265

Kritik gelmediğinde büyücüye %50 can basamayan şifacılar var :)
YalnızYolcu
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

ozaerdenn yazdı:Tek tip Element (örneğin Sahra) + Plevne üst dizsem yeter. Bu kaba tabir. Çok ayrıntısı var aslında Saffet'im :)
Peki o zaman ozanım gel tek tip element diz ws atalım...
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

IIxDRaCuLaxII yazdı:
ozaerdenn yazdı:Tek tip Element (örneğin Sahra) + Plevne üst dizsem yeter. Bu kaba tabir. Çok ayrıntısı var aslında Saffet'im :)
Peki o zaman ozanım gel tek tip element diz ws atalım...
Sorun şu ki lazım olan eşyalar bende yok Saffet :D Yenmen muhtemel ama makine paramı verirsen atarız en son 500 bin vardı :D
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

ya enzor ashab basılıyo ama dediğiniz gibi onlardan daha eksik geliyor , bide ashab basınca artı 3000 4000 can basmıo gene artıo ama fazla deil dediği gibi ibni cewo asaya kritik wersek %30 falan olyuo kritik ama ashabında kudret faydası war , büyü iyileştirmenin daha iyi olmasını isterdim yani 1300 lükle 1800 lük adam nerdeyse aynı basıyo değişmesi daha iyi olur :|
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
Meaninqless
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Meaninqless »

Usta Bir Şifacı Olarakdan. :)

Ashap-ı Keyf İ Çöp Olarak Görmüyorum Fakat Hasar Zehir Olması Çok kötü Çünki Şifacılar İyileştirme Yeteneği Üzerine Kurulmuş . He Şöyle Bişide Var Hasar Şifacı Olarakda Hasar Zehir Çok İyidir Centin Zehirini Takımı Tak Büyülere Daldığında Zehirin Etkisini Anlayacaksın ve 15 Puan Zehire Verip Daldığında Seri Kesim Çıkıyor. :) Büyü Kritik Olsa Daha İyi Olurdu Bana Göre. :)

Fordehseat ŞİFACI

Eminönü

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön