İyi dilekte bulunan herkese teşekkürler. Konu altında polemik olmaması dilekleri ile.
Bu arada heraklıyusun koyduğu fotolarla bizim video arasındaki farkı umarım herkes çözebiliyodur. Biz sancakta canlı hiç bir şey bırakmazken fotoğraflarda hiç muhafız ölüsü göremedim. İyileştirme çemberi açılıp sancakta kalmak her gün yapılan bir şey fotolara anlam veremedim. Ama bu da sizin anlayışınız saygıyla karşılarım
RoA Lodos Sancak Gezisi
- pAnicAtAcks
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: RoA Lodos Sancak Gezisi
Tbrkler RoA 'm , Herakliyus 15 yasında Bişey Zaten Onunla Polemik Veya Tartışmaya Girmek Suctur
Serkanın Dedigi Gibi Sancakta 1 Tane Arz muhafızı Yok yerde Olan At Cemberi Şifa Götürsün sen Orda Dur
Neyse Size İyi Eglenceler
Ace Of SpadeS
-pAnicAttAcks -
-pAnicAttAcks -
- HiTMaNiac34
- İri Fare Avcısı
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
arslan sultanbekov-dombıra ymış
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
pAnicAtAcks yazdı:Tbrkler RoA 'm , Herakliyus 15 yasında Bişey Zaten Onunla Polemik Veya Tartışmaya Girmek SucturSerkanın Dedigi Gibi Sancakta 1 Tane Arz muhafızı Yok yerde Olan At Cemberi Şifa #@!? sen Orda Dur
Neyse Size İyi Eglenceler
En son tartısmada buz gibi GT olup kalmıstın 15 yasında demeni bu konuya bağlıyorum gülüyorum.ayrıca bir cok muhafızıda kestik laptp oyuncusu olduğumdan görüntü ayarlarım '0' bi halttan anlasaydınız sadece 1 adım önümüzde ölü olanları görebildiğimizide ayıkırdınız.
Video arasındaki farka gelince 10 kişi en yoğun sancağı siz basın ? onlarca muhafız + okadar arz oyuncu vardı orda kafaları bassa keser cıkartırlardı sancaktan
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.