RoA Lodos Sancak Gezisi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: RoA Lodos Sancak Gezisi

Mesaj gönderen atabey »

İyi dilekte bulunan herkese teşekkürler. Konu altında polemik olmaması dilekleri ile.

Bu arada heraklıyusun koyduğu fotolarla bizim video arasındaki farkı umarım herkes çözebiliyodur. Biz sancakta canlı hiç bir şey bırakmazken fotoğraflarda hiç muhafız ölüsü göremedim. İyileştirme çemberi açılıp sancakta kalmak her gün yapılan bir şey fotolara anlam veremedim. Ama bu da sizin anlayışınız saygıyla karşılarım
Kullanıcı avatarı
pAnicAtAcks
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen pAnicAtAcks »

Tbrkler RoA 'm , Herakliyus 15 yasında Bişey Zaten Onunla Polemik Veya Tartışmaya Girmek Suctur ;) Serkanın Dedigi Gibi Sancakta 1 Tane Arz muhafızı Yok yerde Olan At Cemberi Şifa Götürsün sen Orda Dur :D Neyse Size İyi Eglenceler
Ace Of SpadeS

-pAnicAttAcks -
Kullanıcı avatarı
HiTMaNiac34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaNiac34 »

Kardeş ilk şarkının adı ne ve nece duygulandım mk :cry: :cry: :cry: :oops:
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen jkmoco14 »

arslan sultanbekov-dombıra ymış
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Chat »

pAnicAtAcks yazdı:Tbrkler RoA 'm , Herakliyus 15 yasında Bişey Zaten Onunla Polemik Veya Tartışmaya Girmek Suctur ;) Serkanın Dedigi Gibi Sancakta 1 Tane Arz muhafızı Yok yerde Olan At Cemberi Şifa #@!? sen Orda Dur :D Neyse Size İyi Eglenceler

En son tartısmada buz gibi GT olup kalmıstın 15 yasında demeni bu konuya bağlıyorum gülüyorum.ayrıca bir cok muhafızıda kestik laptp oyuncusu olduğumdan görüntü ayarlarım '0' bi halttan anlasaydınız sadece 1 adım önümüzde ölü olanları görebildiğimizide ayıkırdınız.

Video arasındaki farka gelince 10 kişi en yoğun sancağı siz basın ? onlarca muhafız + okadar arz oyuncu vardı orda kafaları bassa keser cıkartırlardı sancaktan :)
Hotmail paraylamı mğ.

Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın. ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön