Düşüncelerinden dolayı teşşekür ederim ama kimsenin avukatlığını bana yapmana gerek yok 10 yaşında çocuk veya cahil insan değilim tam 3 kere fax çektim ve hepside eksizdi telefon açtım ma geri dönüş olmadı artık önemide yok ama yaklaşık 3 yıllık emeğinin gözünün önünde erimesi insana koyuyoReader yazdı:Merhaba;
Öncelikle Rizelimm çarının çalındığına gerçekten çok üzüldüm.Çünkü bu acıyı bende yaşamıştım ve ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.Çarını makinistsavaşçı çalmış ama hala geri vermemiş.KristalxLer o hırsızdan çarının şifresini almış diyorlar ama niye hala senin elinde değil onu merak ediyorum.
Son olarak eğer fax çektiysen o çar çoktan elinde olurdu.Lütfen yönetimi bilinçsizce suçlamayalım.Onlar gerekeni yaparlar.Bence sen bir şeyleri eksik yaptın.Bir daha fax çekmeni öneririm.
Saygılarımla .
Rizelimm
Re: Rizelimm
Geçmiş olsun serdar abi... EqeR ben sana kaRdeşim diyosam meRaq etme biR qün qeLiR öLmeyede qeLiRim qömmeyede .. Kholpashalixface Face
** TAYFA KRAL TAYFA ** KİMİNE GÖRE KRALIZ KİMİNE GÖRE YALANIZ...RAHAT OLSUN HERKEZ ADAMINA GÖRE ADAMIZ..
Fac€ # KhoLpahalixFaCe
Fac€ # KhoLpahalixFaCe
LA FACE BAZEN GÜZEL SÖZ SÖYLÜYOFacex yazdı:Geçmiş olsun serdar abi... EqeR ben sana kaRdeşim diyosam meRaq etme biR qün qeLiR öLmeyede qeLiRim qömmeyede .. Kholpashalixface Face