Rizelimm

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rizelimm
İskele Babası
İskele Babası

Re: Rizelimm

Mesaj gönderen Rizelimm »

Reader yazdı:Merhaba;

Öncelikle Rizelimm çarının çalındığına gerçekten çok üzüldüm.Çünkü bu acıyı bende yaşamıştım ve ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.Çarını makinistsavaşçı çalmış ama hala geri vermemiş.KristalxLer o hırsızdan çarının şifresini almış diyorlar ama niye hala senin elinde değil onu merak ediyorum.

Son olarak eğer fax çektiysen o çar çoktan elinde olurdu.Lütfen yönetimi bilinçsizce suçlamayalım.Onlar gerekeni yaparlar.Bence sen bir şeyleri eksik yaptın.Bir daha fax çekmeni öneririm.

Saygılarımla .
Düşüncelerinden dolayı teşşekür ederim ama kimsenin avukatlığını bana yapmana gerek yok 10 yaşında çocuk veya cahil insan değilim tam 3 kere fax çektim ve hepside eksizdi telefon açtım ma geri dönüş olmadı artık önemide yok ama yaklaşık 3 yıllık emeğinin gözünün önünde erimesi insana koyuyo
Facex
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Facex »

Geçmiş olsun serdar abi... EqeR ben sana kaRdeşim diyosam meRaq etme biR qün qeLiR öLmeyede qeLiRim qömmeyede .. Kholpashalixface Face
** TAYFA KRAL TAYFA ** KİMİNE GÖRE KRALIZ KİMİNE GÖRE YALANIZ...RAHAT OLSUN HERKEZ ADAMINA GÖRE ADAMIZ..
Fac€ # KhoLpahalixFaCe
Kullanıcı avatarı
xukalax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xukalax »

Facex yazdı:Geçmiş olsun serdar abi... EqeR ben sana kaRdeşim diyosam meRaq etme biR qün qeLiR öLmeyede qeLiRim qömmeyede .. Kholpashalixface Face
LA FACE BAZEN GÜZEL SÖZ SÖYLÜYO :D AYRICA RİZELİM ÇALININCA ERSEN YANİ KETÇAP MEGAXREALE URBAN KOLYE MEGAŞİFA ' YA 3,5 M VERMİŞTİ . . .
ResimResim
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön