Yeni IKV Launcher!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: Yeni IKV Launcher!

Mesaj gönderen Ormes »

CharLanqe yazdı:Cok guzel bır guncelleme olmuş dıkkatımı çeken su bu kadar guzel bır guncellemenın ardından hala ısyan edenlerın olması bırısı tutmus 5 tane mynet hesabımı nasıl aktarıcam ne yapıcam guncelleme oldu senden aktarım parasımı ıstedı hayır elindeki, pluslu carındakı herseyı zerresıne kadar vermedımı verdı.Sadece sobee den oyuna gırıceksın Gelelım su konuya mynet çarını caldırıyorsun gıt hızlı desteqe yaz hızlı destek dıyor mynete destek veremıyoruz başla küfretmeye bu oyundan bırsey olmaz carımı caldırdım vermıyorlar. Ben sobee de çarımı caldırdım aktardılar farklı hesaplara gerı aldım çarımı ,ama mynet oyle ılgılenıyormu senınle şu oyunda kaç kişi mynet çaldırdığı çarı gerı aldı aldıysa bıle mynetten baska mynete aktardı karakter ıadesı oldumu hayır.su anda bu duruma ısyan eden kısıler çarları calınınca ortalıgı ayaqa kaldıran kısılerdır gercekten guzel bır guncelleme emeqeı qecen herkese teşekkürler.

Kime hitaben yazdın bilmiyorum ama sende galiba yöneticiliğe talipsin yada oyunda yenisin beş hesap diyen bendim bu yüzden yazma gereği duydum ne zaman ne şekilde biz kullanıcılara nasıl davranıldığını çok iyi biliyoruz defalarca fotolarla bile itirazlar ettiğimiz durumlarda bile kaale alınmadığımız anlar oldu. Şu veya bu hesap ayrı gayrımı olacak sorunum varsa ilgilenmek zorundalar bizler müşteriyiz. Gelelim çalınan hesaplardan bahsetmişsin çalınan hesaplarda ben hiç bir zaman ikv yi sorumlu bulmadım haksızlık yapamayız bu konuda defalarca her yerde uyarıyorlar vermeyin şifrelerinizi diye ikv (yöneticiler)şifre istemiyoruz diyorlarki çok doğru çalınan çarların ben çalındı kabul etmiyorum yüzde doksan dokuzuna hediye diyorum sen önüne gelene dost diye arkadaş diye verirsen şifreni uçururlar günü geldimi.
2007 den beri oyundayım bir tane hesabım değil çarıma dahi kimse ellememiştir çünkü şifre bana aittir bu gün dost arkadaş olanlar yarın çıkar davasına döndümü azılı düşmanın olur. Oyunu takip ettinizsede hep böyledir. Eleştirelerede
yönetimdeymişiniz gibi kızmanıza gerek yok eleştirileri iyi okuyup onlardanda yararlanabilirsek daha iyiye daha güzele
ulaşabiliriz her konuda hakaret olmadıkça eleştiri güzel bir şeydir yani korkmanıza gerek yok. Önemli olan ders almak.
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

ARZLODOS yazdı:
Cerfiss yazdı:Allah aşkına bir güncelleme yapıyorsunuz hatasız olmuyor ne zaman düzelecek şu lanucher.exe istanbul.exe sorunu oyuna giremiyoruz sayenizde

\\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\
istanbul.exe ve launcher.exe dosyalarını sil arkasından launch_helper.exe bu dosyayı çalıştır.

görüntü ayarlarınız sıfırlandı der ve istanbul.exe dosyasını yükler.
Kardeş dediğini 50 defa yaptım olmuyor bende biliyorum helper exe yi ama olmuyor işte ufak bir hata oluşmuş onun düzeltilmesini bekliyoruz
Kullanıcı avatarı
BoSNaSaNCaK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BoSNaSaNCaK »

McK1907 yazdı:İKV ye gelen her yeni şey neden ilk başta sorun çıkartır ki launcher i açıyorum donuyor :) İKV kusura bakma ama senden bi b*k olmaz.

Resim
senin yasadıgın sorunun neyden kaynaklandıgını biliyorum..

bu sorunu yasamadan once muhtemelen alt+F4 ile oyundan cıktın ve hemen arkasından oyuna girmeye calıstın. (dusuncede oluyor bazen)

peki bunu NASIL DUZELTİRİM ?

bu sorun senin bilgisayarında hala ikv nin calıstırılmaya calıstıgını (anlamanız için oyle yazdım) gosteriyor.
bu sorunla karsılasınca o pencereyi kapatıp CTRL+ALT+DEL e basıp acılan menuden işlemler sekmesine tıklayınız.
bu sekme altında listelenen bilgisayarınızda o anda calısan exe dosyalarıdır. listeden istanbul.exe ye sag tıklayıp işlemi sonlandır a basın. menuyu kapatıp ikv ye girebilirsiniz.
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]

GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

BoSNaSaNCaK yazdı:
McK1907 yazdı:İKV ye gelen her yeni şey neden ilk başta sorun çıkartır ki launcher i açıyorum donuyor :) İKV kusura bakma ama senden bi b*k olmaz.

Resim

bu sorunu yasamadan once muhtemelen alt+F4 ile oyundan cıktın ve hemen arkasından oyuna girmeye calıstın. (dusuncede oluyor bazen)

bu sorun senin bilgisayarında hala ikv nin calıstırılmaya calıstıgını (anlamanız için oyle yazdım) gosteriyor.
bu sorunla karsılasınca o pencereyi kapatıp CTRL+ALT+DEL e basıp acılan menuden işlemler sekmesine tıklayınız.
bu sekme altında listelenen bilgisayarınızda o anda calısan exe dosyalarıdır. listeden istanbul.exe ye sag tıklayıp işlemi sonlandır a basın. menuyu kapatıp ikv ye girebilirsiniz.
işletim istemin eminim windows 7
yama açıgı var onu yüklemen gerekiyor. bir arkadaşında o sorunu vardın uptate bilmem ne güvenlikk ile bişi yüklüyor düzeliyor.
Genellikle windows yedilerde oluyor arka planda başka bir ptogram ile çakıyor bunu önlemenin tek yolu dep açmak.
Windows 7 kullanmadıgımdan yerini bilmiyom
Bilgisyar özelliklerinden veri yürtmeden lauher.exe dosyasını ekleyecen.
yada çalıştırsan sorun yaz sorunları düzeşt dedimmi windows kendi içinde sorunları varsa düzeltiyor diye biliyoum.
Hiç bişi yapamıyorsan sistemi sorun cıktıgından 1 gün geriden geri yükleme yap bilmeden yanlış bir program indirmiş olablirsin. geri yükleme yap.

Win 7 lerde alt ALT+F4 sorunları var sadece ikvde olmuyor diger oyunlardanda çok sikayet var.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

bu launcher nedir oyuna girerken tıkladığımız simge değil mi ?
biri bana bunu yalın bi dilden anlatabilir mi?
bu güncelleştirme geldi de noldu ne değişti yöneticiler sadece geldi diyor acaba ne geldi bilen biri anlatabilir mi ?
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cerfiss »

BoSNaSaNCaK yazdı:

Resim

İşte burada yanılıyorsun bu sorun launcher ın yansımasının oyunda kalamsıyla alakalı değil

Bu sorun ikv ekibinin yayınladığı launcher içerisinde ki istanbul.exe güncellemesinin tam yüklenememesidir
Kullanıcı avatarı
McK1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen McK1907 »

ARZLODOS yazdı:

Resim

Oynama o zaman loo boğazını sıkanmı var sorun senin pcden kaynaklanıyor lauher dosyana trojen bulaşıyor açık açık gözüküyor windowsta onu kapatmaya kalkıyor.

Ha pcden güveniyorum virüs felan yok diyorsan dep aç .
oz aman o görüntü gelmez.

dep ten lauher.exe dosyasını göster o çalıştınmı kapanmaz.
Bilgisyar özelliklerinden gelismiş ayarlarından veri yürütmeye gir orda dep yazar orda ekle yerinden lauher dosyasını ekle bu sorun cıkmaz.
Bilgisayarımda trojen filan yok.Ayrıca benle beraber birkaç arkadaşımda daha aynı sorun oldu.Ne zaman yönetim saçmalasa bende buraya yazsam hemen bir kaç sivri zekalı arkadaş çıkıp "Oyunu bırak" "Zorlayan yok seni" gibisinden çok basite kaçan söylemlerde bulunuyor.Madem yönetimi bu kadar çok seviyorsunuz ve bu kadar çok savunuyorsunuz.Neden onların zararına çalışıyorsunuz.İnsanlar oyunu bırakırsa onlar paralarını nereden kazanacak hiç düşündün mü bunu?O yüzden uzaktan atıp tutacağına gel bir de benim açımdan düşün konuyu.İKV Camiası biraz "empati" kurmayı öğrenmeli bence.
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cerfiss »

McK1907 yazdı:
ARZLODOS yazdı:

Resim

Oynama o zaman loo boğazını sıkanmı var sorun senin pcden kaynaklanıyor lauher dosyana trojen bulaşıyor açık açık gözüküyor windowsta onu kapatmaya kalkıyor.

Ha pcden güveniyorum virüs felan yok diyorsan dep aç .
oz aman o görüntü gelmez.

dep ten lauher.exe dosyasını göster o çalıştınmı kapanmaz.
Bilgisyar özelliklerinden gelismiş ayarlarından veri yürütmeye gir orda dep yazar orda ekle yerinden lauher dosyasını ekle bu sorun cıkmaz.
Bilgisayarımda trojen filan yok.Ayrıca benle beraber birkaç arkadaşımda daha aynı sorun oldu.Ne zaman yönetim saçmalasa bende buraya yazsam hemen bir kaç sivri zekalı arkadaş çıkıp "Oyunu bırak" "Zorlayan yok seni" gibisinden çok basite kaçan söylemlerde bulunuyor.Madem yönetimi bu kadar çok seviyorsunuz ve bu kadar çok savunuyorsunuz.Neden onların zararına çalışıyorsunuz.İnsanlar oyunu bırakırsa onlar paralarını nereden kazanacak hiç düşündün mü bunu?O yüzden uzaktan atıp tutacağına gel bir de benim açımdan düşün konuyu.İKV Camiası biraz "empati" kurmayı öğrenmeli bence.
Kardeş ben kendimce bu soruna çözüm buldum

Arkadaşının birinden istanbul.exe al launcher ı çalıştır oynaya basma sonra ikvnin kurulduğu dosyayı aç ordaki istanbul exe yi arkadaşından aldığın exe ile değiştir oyanaya tıkla
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

oyunu sıl tamamen kaldır sonra ıkv dowloader den ındır ve kur en pratık yolu :D
auril & DoubleLift
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Launcher'ı ve oyunu çalıştırmak üzere sorun yaşayan oyuncularımıza yönelik güncelleme yapılmıştır.

Oyuncularımızın güncelleme aldıktan sonra OYNA butonuna basmaları yeterlidir. Launcher yeniden başlayacak ve güncellenecektir.

İyi eğlenceler dileriz.

“Eski Duyurular” sayfasına dön