CharLanqe yazdı:Cok guzel bır guncelleme olmuş dıkkatımı çeken su bu kadar guzel bır guncellemenın ardından hala ısyan edenlerın olması bırısı tutmus 5 tane mynet hesabımı nasıl aktarıcam ne yapıcam guncelleme oldu senden aktarım parasımı ıstedı hayır elindeki, pluslu carındakı herseyı zerresıne kadar vermedımı verdı.Sadece sobee den oyuna gırıceksın Gelelım su konuya mynet çarını caldırıyorsun gıt hızlı desteqe yaz hızlı destek dıyor mynete destek veremıyoruz başla küfretmeye bu oyundan bırsey olmaz carımı caldırdım vermıyorlar. Ben sobee de çarımı caldırdım aktardılar farklı hesaplara gerı aldım çarımı ,ama mynet oyle ılgılenıyormu senınle şu oyunda kaç kişi mynet çaldırdığı çarı gerı aldı aldıysa bıle mynetten baska mynete aktardı karakter ıadesı oldumu hayır.su anda bu duruma ısyan eden kısıler çarları calınınca ortalıgı ayaqa kaldıran kısılerdır gercekten guzel bır guncelleme emeqeı qecen herkese teşekkürler.
Kime hitaben yazdın bilmiyorum ama sende galiba yöneticiliğe talipsin yada oyunda yenisin beş hesap diyen bendim bu yüzden yazma gereği duydum ne zaman ne şekilde biz kullanıcılara nasıl davranıldığını çok iyi biliyoruz defalarca fotolarla bile itirazlar ettiğimiz durumlarda bile kaale alınmadığımız anlar oldu. Şu veya bu hesap ayrı gayrımı olacak sorunum varsa ilgilenmek zorundalar bizler müşteriyiz. Gelelim çalınan hesaplardan bahsetmişsin çalınan hesaplarda ben hiç bir zaman ikv yi sorumlu bulmadım haksızlık yapamayız bu konuda defalarca her yerde uyarıyorlar vermeyin şifrelerinizi diye ikv (yöneticiler)şifre istemiyoruz diyorlarki çok doğru çalınan çarların ben çalındı kabul etmiyorum yüzde doksan dokuzuna hediye diyorum sen önüne gelene dost diye arkadaş diye verirsen şifreni uçururlar günü geldimi.
2007 den beri oyundayım bir tane hesabım değil çarıma dahi kimse ellememiştir çünkü şifre bana aittir bu gün dost arkadaş olanlar yarın çıkar davasına döndümü azılı düşmanın olur. Oyunu takip ettinizsede hep böyledir. Eleştirelerede
yönetimdeymişiniz gibi kızmanıza gerek yok eleştirileri iyi okuyup onlardanda yararlanabilirsek daha iyiye daha güzele
ulaşabiliriz her konuda hakaret olmadıkça eleştiri güzel bir şeydir yani korkmanıza gerek yok. Önemli olan ders almak.