Türkler Sokağı - Pazar Bölgesi
Re: Türkler Sokağı - Pazar Bölgesi
FaTiHaRaBoGLu yazdı:Theanswer3 yazdı:Kemalizm yazdı:qwertoy yazdı:Theanswer3 yazdı:senin nickin yeter kardeşim
YAŞASIN KEMALİZM
Eee ne var bunda kemalist olmayan adam zaten devlete karşıdır devlete karşı olanlarda ya dağda yada toprağın altında amacını anlamadım adam yaşasın kemalizm demiş ne var bunda geçmişini bilmeyen bilmem ne bilmem ne.Osmanlıya söylenen herhangi bişeymı var
haklısın kardeşim fakat bunu bana değil yaşasın osmanlı diyen adama söyleyeceksin
yaşasın fatih sultan mehmed yaşasın kanunui ama
ONLARDAN DAHA ÖNEMLİSİ
YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK :!: :!: :!:
Şunları bi yanımda söylesenız bi söyle bi bağırsanız sokakta ''atatürk masondur'' diye bi yakalasam sizi o an yüce rabbim böyle bi şans verir inş elime.Bak kardeşim konuyu taşıyorusunuz konuyla ilgili yorum atın tamam mı?
Fatihler kununiler kemaller hep bizdendi hep bizim kanımızdan bizim içimizdendi damarlarındakı akan kan bizdendi kardeşim sen onları birbiriyle köpek gibi yarıştıramazsın kimse yarıştıramaz destur çek önce sonra benim yaptığımı yap düşün hepsi bizim kanımızdandı sen bunları birbiriyle yarıştırıcağına onlar gibi işler yapmaya çalış bak bugun şeker günümdeyım sosyal mesaj bile veriyorum
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
FaTiHaRaBoGLu yazdı:Theanswer3 yazdı:Kemalizm yazdı:qwertoy yazdı:Theanswer3 yazdı:senin nickin yeter kardeşim
YAŞASIN KEMALİZM
Eee ne var bunda kemalist olmayan adam zaten devlete karşıdır devlete karşı olanlarda ya dağda yada toprağın altında amacını anlamadım adam yaşasın kemalizm demiş ne var bunda geçmişini bilmeyen bilmem ne bilmem ne.Osmanlıya söylenen herhangi bişeymı var
haklısın kardeşim fakat bunu bana değil yaşasın osmanlı diyen adama söyleyeceksin
ONLARDAN DAHA ÖNEMLİSİ
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
YAŞASIN KEMALİZM
ONLARDAN DAHA ÖNEMLİSİ

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kimin yüzünden acabaKelvin yazdı:Merak etme konu kitlencek... :arrow:
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Konu Amacı dışına saptığı için kilitlenmiştir. [Şahcihan]
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..