çalışman çok güzel
öncelikle düşüncelerime tercüman olduğunu söyleyeyim ve ekleyeyim
büyücü zihinler durdurur
savaşçı durdurma atar durdurur
şifaca durur durduramaz
sürekli düşündüğüm birşeydir zehirli sarmaşık
yerden çıkarak seçtiğin hedefi belli bir süre (10-15 sn olabilr) sarmalayıp hareket ettirmeyen bir sarmaşık
hatta şifacıların son güncellemelerle ws lerde ezilen sınf olduğunuda göz önüne alırsak tuttuğu süre boyunca bir miktar hasar da verebilir
blgisayardan pek anlamam ama okuyup beğenen bir arkadaş görsele dökerse sevinirim
eyvallah
Yeni Yetenek [ Şifacı ] Dev Yapraklar - Dev Sarmaşık
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Yeni Yetenek [ Şifacı ] Dev Yapraklar - Dev Sarmaşık
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
kardesım bastan assagıya okudum ınanamadım gercekten cok mantıklı bır dusunce ellerıne emegıne fıkrıne saglık eger bu dusunce faalıyete gecerse gercekten cok ıyı olurTAKVA yazdı:Selamlar .
Tüm karakterler arası dizayn edilmiş dengelik sanırım yeni bölgelerin gelişi ve nadidelerin artı basılmasıyla bu denge bozuldu. Bende güzel bir önerimi sizle paylaşmak istedim .
Bazı bölgelerde bazı bosslar :
Düşünen Adam : Ezerim ,
Semiha= Kömür olacaksın ,
Centriun = Karkumlar ,
Yol savaşçısı = Bu Mermi senin için
Stuart = Erg enerjisini sana yönlendiriyorum
Gibi bosslarda kutup veya sarsılmaz açmazsak eğer ölüyoruz.Haliyle bu bölgelerde bu hareketlerde şifacıların Can kurtaran denilen tabir ortadan kalkıyor. Can kurtaran Can kurtarmaz hale geliyor.İsminin anlamı kalmıyor.
Savaşçıların = Sarsılmaz , Büyücülerin = Kutup rüzgarı Ama Şifacıların = Dev Yapraklar neden olmasın . Yoğun emek vererek hazırladığım ve Şifacılar için düşündüğüm öneri - fikri sizlerler paylaşmak istedim . Umarım yürürlüğe girer.Tabi İkv Ekibinin yapacağı muhteşem grafik ve görsellikler ile . Desteğe gönderildi
Teşekkürler KUKLACI / TAKVA
Yeteneğin skilii 0 konsolunda.
Dev yeşil Sarmaşık , Yaprak [ Önden]
Dev yeşil Sarmaşık , Yaprak [Arka ]
Resmin ve fikrin uygulanışı
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
guzel dusunce elıne saglık
auril & DoubleLift
TAKVA
İyi dileklerde bulunan arkadaşlar bir mukabele çok tşkler. His ve düşündüklerinize tercüman olduğum için çok şükür müsterihim. Çok değişik ve çok anlamlı önerilerim ve ikv çok faydalı olucak hikaye , roman tarzı hikaye ve düşüncelerim var . Elbetteki devamı gelecektir. Tarihte buna şahit olucaktır Vesselam ...
Tasarım konusuna gelince anlatmak istediğimi anlatabildiysem sorun yok demektir. Ama üstünde baya uğraşırsam ,uğraşılırsa çok görsellik içeren şahene birşeyler çıkabilir. Şifacı sol kolunda bulunan Sarmaşığın Karakterin vücudunu sarıp Savunma - Koruma altına alması gibi . Sizlerden düşüncelerinizi istemekte ve yorumlarınızı beklemekteyim
Tasarım konusuna gelince anlatmak istediğimi anlatabildiysem sorun yok demektir. Ama üstünde baya uğraşırsam ,uğraşılırsa çok görsellik içeren şahene birşeyler çıkabilir. Şifacı sol kolunda bulunan Sarmaşığın Karakterin vücudunu sarıp Savunma - Koruma altına alması gibi . Sizlerden düşüncelerinizi istemekte ve yorumlarınızı beklemekteyim
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Eline saglık ahmet çalışmandan ötürü seni taktir ettim ama oyun bu kadar kötüye giderken böyle calısmalar yapmaya deymiyor ne yazıkki Türk oyunu die oynuyoruz maşşalah yolda yürürken akçe istemedikleri kaldı onuda getirirlerse 1995 akçe yani buna garanti verebilirim
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Kardeşim Gerçekten tebrik ederim nacizane bir fikir olmuş.
Benimde aklımda uzun süredir böyle bir fikir var Fakat photoshop bilmememin Acizliğine uğradım
Bi ara seninle msn, skype konuşalım aklımdaki düşünceleri söyleyeyim sende bir zahmet karar ver yapalım olmazmı ?
Gerçekten bu enfes fikrine tekrar saygı duyuyorum.
Başarılarının devamını dilerim.
Benimde aklımda uzun süredir böyle bir fikir var Fakat photoshop bilmememin Acizliğine uğradım
Bi ara seninle msn, skype konuşalım aklımdaki düşünceleri söyleyeyim sende bir zahmet karar ver yapalım olmazmı ?
Gerçekten bu enfes fikrine tekrar saygı duyuyorum.
Başarılarının devamını dilerim.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Gerçekten harikulade bir düşünce olduğu kanısındayım. Oyun içi dengeleri bozar mı orası muamma fakat, güzel bir fikir olduğu aşikar. Bu güzel düşüncelerinin devamını diliyorum kardeşim. İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Herkesin aklında olduğu birşeyi gerçekleştirmişsin tebrik ederim. Bence şifacıya gerekli olan ve çok fayda sağlayacak bir yetenek.
YalnızYolcu
Mkaloncabaskan yazdı:Tabii ki emeğe saygımız sonsuzdur. Her zaman böyle çalışmalarınızı bekleriz, taktir ettim çabanı! Ancak, şifacının " Can Kurtaran " adında hasarın müthiş bir kısmını engelleyen bir yeteneği var zaten, senin oluşturduğun yeteneği koymaları için can kurtaranı kaldırmaları gerekir. Anladığım kadarıyla, " Dev Sarmaşık " diye tabir ettiğimiz yetenek grubu etkileyecek bir yetenektir; şu açıdan düşünürsek bence ortada sorun kalmayacak, eğer böyle bir yetenek gelirse Gaffar Bey'in kesilmesi aşırı derecede kolaylaşır. Sadece 2 büyücünün grubun tamamını tek büyü ile koruduğu düşünüldüğünde, büyücünün " Kutup Rüzgarı " nı kaçırdığı noktada şifacı devreye girerek grubu koruyabilir. Biz biliyoruz ki şifacı grubun genelini zaten ' Direnç Alanı ' adındaki yetenekle koruyor bununla birlikte bir de ' Dev Sarmaşık ' gibi grubu koruyan bir yetenek gelirse dengeler alt üst olacaktır. Tabii ki yönetin her şeyin iyisini bilir düşünür, ben sadece düşüncemi açıkladım. Çalışmalarının devamını dilerim, hepsini de burda görmek isteriz.
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler....
Arkadaş Yeterince Güzel Açıklamış. Tabi ki Öneri Çok Güzel. Fakat Herşeyi Kolaylaştırırsak Sizce Oyundan Zevk Alırmıyız? Şahsen Ben ve Tanıdığım Kimse Almaz. Zorluklar Olacak ki Oyunun Zevki Çıkacak.
GANDALF
Eminönü