Hazır biri değinmişken bende fikrimi söyleyeyim bazıları sevmeyebilir ama bağlı eşyaların bağının akçe ile açılabilir şekilde olmasi benim için yeterli bir çözüm olacaktır.NesTinaS yazdı:
- Diğer bir konu ise ŞAHESER EŞYALAR SATILMAZ.. bu konuyu yönetim bakış açısından düşünürsek. oldukça mantıklı karar.. çünkü yukarıda anlattığım gibi emek ve çaba ile zar zor üretilen veya sahip olunan bu eşyaların çalınmasını engellemek.. bakın ben önerilerimin içinde bunlara çözüm buldum. benim düşünce yapımıa göre her şeyin bir değeri vardır. ve hiç bir oyunda satılmayan eşya diye bi şey yoktur. (%1 hariç) adamda işine yaramayan bir yığın şaheser var hemde aynısından.. Ne yapsın onları ? bana bunun mantıklı açıklamasını yapabilir mi biri.?
ÖNERİM: Artık şaheser ve mor olan tüm eşyaların satışa açılması kesinlikle istenilen bir ihtiyaçtır. yani oyuna 5-10 dk giripte vakit geçirmekle olmaz bu işler şekerim. oyuncuyu hisset. anladın mı sevgili yönetim. bak burda seni iğneliyorum ona göre.
İKV'ye Yeni Öneriler ve Olması Eklentiler(BENİM ANLATIMIMLA)
- Oneyman
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV'ye Yeni Öneriler ve Olması Eklentiler(BENİM ANLATIMIMLA)
Mantıklı öneriler umarım dikkate alınır
- Hunxkuheylan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV'ye Yeni Öneriler ve Olması Eklentiler(BENİM ANLATIMIMLA)
Kerevizle ofis basma fikrin hoşuma gitti
ne güldüm yaw eline koluna sağlık yazıyı okurken cem yılmaz izlermiş gibi keyif aldım yemin ediyorum önerilerinide canı gönülden destekliyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa