Bir Çemberlitaş Masalı :)
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: ENDERUN
Re: Bir Çemberlitaş Masalı :)
Morduman ve Hicret saolun arkadaşlar darısı başınıza.. Çalışan kazanır Hicret

Emre DEMİR
CİHANDAR - ByTiger
Zor gibi görünüyor ama Allahdan umut kesilmez inşallahReDsTiger yazdı:Morduman ve Hicret saolun arkadaşlar darısı başınıza.. Çalışan kazanır Hicret![]()

-
- FareAdam Düşmanı
Düşer elbet zor diye bişey yokMORDuMan yazdı:Zor gibi görünüyor ama Allahdan umut kesilmez inşallahReDsTiger yazdı:Morduman ve Hicret saolun arkadaşlar darısı başınıza.. Çalışan kazanır Hicret![]()
Emre DEMİR
CİHANDAR - ByTiger
Melodrama yazdı:blackswan yazdı:Küfürlü yazımınızdan ötürü forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.Abidix yazdı:Oo H.o Emre Başka zırh'lar ,ın düşmesi dilegiyle
PitbuLL
İnsanların hataları senin onlara küfür etmeni gerektirmiyor ... :!:
Blackswan sen bu kadar karaktersiz aciz bi insanısn işte. o adamın yanlış yazıp doğru yazması seni neden bukadar rahatsız ettide küfür ettin? sözde 36 yaşındaki adamsın ama beynin büyümemiş senin. yazıkar olsun böyle gerizekalılar yüzünden Türkiye bu hale düşüyor işte.

-
- FareAdam Düşmanı
Reverence yazdı:Melodrama yazdı:blackswan yazdı:Abidix yazdı:Oo H.o Emre Başka zırh'lar ,ın düşmesi dilegiyle
Küfürlü yazımınızdan ötürü forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
PitbuLL/quote]
İnsanların hataları senin onlara küfür etmeni gerektirmiyor ... :!:
Blackswan sen bu kadar karaktersiz aciz bi insanısn işte. o adamın yanlış yazıp doğru yazması seni neden bukadar rahatsız ettide küfür ettin? sözde 36 yaşındaki adamsın ama beynin büyümemiş senin. yazıkar olsun böyle gerizekalılar yüzünden Türkiye bu hale düşüyor işte.
:!: :!:
Emre DEMİR
CİHANDAR - ByTiger
Emre şansından ötürü büyük şaşkınlık ve hayranlık içerisinde olduğumu söyleyebilirim kardeşim.
Hayırlı olmasını dilerken, şansının devam etmesini ve daha da iyilerine sahip olmanı diliyorum. İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
-
- FareAdam Düşmanı
Saolasın Ünal,darısı başına inşAllahCuRe yazdı:Emre şansından ötürü büyük şaşkınlık ve hayranlık içerisinde olduğumu söyleyebilirim kardeşim.Hayırlı olmasını dilerken, şansının devam etmesini ve daha da iyilerine sahip olmanı diliyorum. İyi forumlar.
Emre DEMİR
CİHANDAR - ByTiger
Oyuna nokta koydum kardeşim, siz istediklerinize ulaşırsınız umarım. Bunu yaparken dostlarınıza sahip çıkın aman diyim. İtem uğruna gözünüz dönmesin.ReDsTiger yazdı:Saolasın Ünal,darısı başına inşAllahCuRe yazdı:Emre şansından ötürü büyük şaşkınlık ve hayranlık içerisinde olduğumu söyleyebilirim kardeşim.Hayırlı olmasını dilerken, şansının devam etmesini ve daha da iyilerine sahip olmanı diliyorum. İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
BeoWulfxWRESTLR BeoWulfxWreStLeR BeoWulfxWreStLeRR
Geri sar hayatımın filmini
Silinsin yaşanmışlıklarımın izleri
Sahiden unutayım her şeyimi bedeli neyse peki
Geri sar hayatımın filmini
Silinsin yaşanmışlıklarımın izleri
Sahiden unutayım her şeyimi bedeli neyse peki
-
- FareAdam Düşmanı