Başlıkta GB Otomat yazıyor Makinede GBM Otomat yazıyor başlığında GBM olması gerekmezmi ?Lathander yazdı:
GB Otomat hizmete açılıyor
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: GB Otomat hizmete açılıyor
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Burak çok dikkatlisin bugüninciSOZLUK yazdı:Başlıkta GB Otomat yazıyor Makinede GBM Otomat yazıyor başlığında GBM olması gerekmezmi ?Lathander yazdı:
1 Ağaçtan 1.000.000 Kibrit Çıkar, 1 Kibrit 1.000.000 Ağacı YAKAR!!
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Kayzer yazdı:Toplu ölümlerde ayakta kalan ve stuartın hiddeti kimdeyse o kişinin canı otamatik olarak fulleniyordu her vurduğunda şahsen başıma geldi 13 canda tek kesmiştim büyücüyle
Bunu bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler
Lathander yazdı:
07.07.2011(Yarın) sabah güncellemesi ile Aktar Şevket'in satmış olduğu Dinozor İyileştiren ve Ejderha Kudretlendiren iksirler GB Otomat aracılığı ile de İstanbul'un farklı noktalarında satılacaktır. GB Otomat Eminönü, Bab-ı Ali ve Çemberlitaş bölgelerine yerleştirelerek oyuncularımızın hizmetine sunulacaktır.
Değişiklikler:
[/color]
- Stuart Efendi'nin yeteneğinde tespit edilen hata düzeltilmiştir.
- Oyun içinde Akçe ile yapacağınız alımlarda "Satın almak istediğinizden emin misiniz?" sorusuyla ek onayınız istenecektir.
xHeLPeR yazdı:Sayın Lathander.CuRe yazdı:Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.
İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.
Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.
Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
İyi birşeyler yapmaya çalıştığınız aşikar .Ancak şunu belirtmeliyim ki bu oyunu oynayan insanların çoğu öğrenci kesimi ,yani anlatmak istediğim para sıkıntısı yaşayan kesim. Akçeyle iksir satışı . . . Tabi bu da bir yöntem ancak akçe fiyatı iksir için çok fazla . kudretimizi tamamen bile dolduramayan 1 iksir 60 kuruş . Çemberlitaş girdiğimizde sadece bir şifacıya düşen iksir sayısı 40 ı geçiyor . Bir çemberlitaşa girmek gruba 30 lira gibi bir paraya denk gelmekte. Oyunu kolaylaştırın demeye getirmiyorum . Aksine zor olması gayet güzel olmuş, ancak iksir için istenen akçe rakamları oldukça fazla .İksirler için akçe miktarları düşürülmeli .
İyi Forumlar ...

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Genc bılgınler.. oturmus.. nasıl john benjamin toshack gecerız onu dusunuyor anlasılan bu oyuncularla dıyor :mrgreen: super.. bence ıyı yolda gıdıyorsunuz dahıyane fıkırlerde eklıyelım seyyar ors koyun gezıcı dolasan.. onuda akceye baglayın ama usenen cok calısan arkadaslarımız taa orse gıdıp gelmesın orda akce ıle yenıleme yapsın... Olmazmıııı ...........Bal gıbıde olur............ Hayaldı gercek oldu son ayların muthıs sloganı bızde neden olmasın ...
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
O fiyattan iksir alan enayi varsa bizzat tanışmak isterim :lol:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Çok güldüm tam bir komedi, elinize sağlık ya çok lazımdı 
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
kendi sonunu kendi eliyle hazırlayan ikv ne diyilebilir başka ?
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Selam arkadaşlar bakıyorum ikv kendini baya geliştiriyor milleti nasıl soyarız mantığıyla çıkılan bu yolda çemberliye gbm koydularki millet iksir bittiği zaman alma zorunlulugu doğsun diye ne oldu arif abi dediğim anketleri yaptınmı yapamadın değilmi çünkü sizde biliyorsunuz ters tepki yiyeceğinizi yazık bu oyuna harcadıgım 4.5 yılıma yazık bir tek ona yanıyorum bu yönetimde bizde yer aldık ama böyle soygun ilk defa görüyorum neyse sizlere hayırlı işler alanlar varsa ki aldıklarına ihtimal vermiyorum ama bir ihtimal yazık diyorum paralarınıza siz tepkisiz kaldıkca bunlar daha çok abartıcak uyumaya devam ikv uyumaya devam....
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z