GB Otomat hizmete açılıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: GB Otomat hizmete açılıyor

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

Lathander yazdı:
Resim

Başlıkta GB Otomat yazıyor Makinede GBM Otomat yazıyor başlığında GBM olması gerekmezmi ?
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
xUTKUx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xUTKUx »

inciSOZLUK yazdı:
Lathander yazdı:
Resim

Başlıkta GB Otomat yazıyor Makinede GBM Otomat yazıyor başlığında GBM olması gerekmezmi ?
Burak çok dikkatlisin bugün :)
1 Ağaçtan 1.000.000 Kibrit Çıkar, 1 Kibrit 1.000.000 Ağacı YAKAR!!
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Kayzer yazdı:Toplu ölümlerde ayakta kalan ve stuartın hiddeti kimdeyse o kişinin canı otamatik olarak fulleniyordu her vurduğunda şahsen başıma geldi 13 canda tek kesmiştim büyücüyle

Bunu bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Lathander yazdı:
Resim

07.07.2011(Yarın) sabah güncellemesi ile Aktar Şevket'in satmış olduğu Dinozor İyileştiren ve Ejderha Kudretlendiren iksirler GB Otomat aracılığı ile de İstanbul'un farklı noktalarında satılacaktır. GB Otomat Eminönü, Bab-ı Ali ve Çemberlitaş bölgelerine yerleştirelerek oyuncularımızın hizmetine sunulacaktır.

Değişiklikler:
  • Stuart Efendi'nin yeteneğinde tespit edilen hata düzeltilmiştir.
  • Oyun içinde Akçe ile yapacağınız alımlarda "Satın almak istediğinizden emin misiniz?" sorusuyla ek onayınız istenecektir.
[/color]
xHeLPeR yazdı:
CuRe yazdı:
Lathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Yorumlarınızı soluksuz takip ediyoruz. Halen vurguladığımız bir konunun gözden kaçtığını görmekteyim.

İksir güncellememizin temel amacı mevcut iksir üretme/kazanma yollarını daha basit hala getirmek değil, mevcut sistemde iksir edinme yolları ile iksir sahibi olmayan ve genel ağırlığı işleri dolayısı ile oyuna kısıtlı süreler ile girebilen oyuncularımızdan oluşan kitlelere bir alternatif sunmaktır.

Sobee ekibi olarak forumda oyunda yada destek kanallarında sizlerden gelen öneri ve şikayetleri takip ediyoruz. Doğru anlarda sizlere kolaylık sağlayan imkanlar sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Örnek olarak Ruh Taşı görevi ile Yaşam Merkezi'ne geçişin kolaylaştırılması tüm oyuncularımız için yapılan bir kolaylıktır. Fakat iksir güncellemesi ise oyunda çok fazla kalamayan bu yüzden geri kalan oyuncularımız için yapılan bir güncellemedir.

Sobee ekibi olarak yine sizlerden gelen yorumları takip etmeye devam edeceğiz. Bu arada fikirlerinizi paylaşırken sizden farklı fikirlere de saygı göstermenizi rica ediyorum.
Sayın Lathander.
İyi birşeyler yapmaya çalıştığınız aşikar .Ancak şunu belirtmeliyim ki bu oyunu oynayan insanların çoğu öğrenci kesimi ,yani anlatmak istediğim para sıkıntısı yaşayan kesim. Akçeyle iksir satışı . . . Tabi bu da bir yöntem ancak akçe fiyatı iksir için çok fazla . kudretimizi tamamen bile dolduramayan 1 iksir 60 kuruş . Çemberlitaş girdiğimizde sadece bir şifacıya düşen iksir sayısı 40 ı geçiyor . Bir çemberlitaşa girmek gruba 30 lira gibi bir paraya denk gelmekte. Oyunu kolaylaştırın demeye getirmiyorum . Aksine zor olması gayet güzel olmuş, ancak iksir için istenen akçe rakamları oldukça fazla .İksirler için akçe miktarları düşürülmeli .
İyi Forumlar ...
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Genc bılgınler.. oturmus.. nasıl john benjamin toshack gecerız onu dusunuyor anlasılan bu oyuncularla dıyor :mrgreen: super.. bence ıyı yolda gıdıyorsunuz dahıyane fıkırlerde eklıyelım seyyar ors koyun gezıcı dolasan.. onuda akceye baglayın ama usenen cok calısan arkadaslarımız taa orse gıdıp gelmesın orda akce ıle yenıleme yapsın... Olmazmıııı ...........Bal gıbıde olur............ Hayaldı gercek oldu son ayların muthıs sloganı bızde neden olmasın ...
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

O fiyattan iksir alan enayi varsa bizzat tanışmak isterim :lol:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Zulkan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zulkan »

Çok güldüm tam bir komedi, elinize sağlık ya çok lazımdı :D
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

kendi sonunu kendi eliyle hazırlayan ikv ne diyilebilir başka ?
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
ToNYuKuK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ToNYuKuK »

Heryere Koyun Pek Bişey Değişmicek Alan Yoktur Zaten :)
Resim

TooNYuKuK
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Selam arkadaşlar bakıyorum ikv kendini baya geliştiriyor milleti nasıl soyarız mantığıyla çıkılan bu yolda çemberliye gbm koydularki millet iksir bittiği zaman alma zorunlulugu doğsun diye ne oldu arif abi dediğim anketleri yaptınmı yapamadın değilmi çünkü sizde biliyorsunuz ters tepki yiyeceğinizi yazık bu oyuna harcadıgım 4.5 yılıma yazık bir tek ona yanıyorum bu yönetimde bizde yer aldık ama böyle soygun ilk defa görüyorum neyse sizlere hayırlı işler alanlar varsa ki aldıklarına ihtimal vermiyorum ama bir ihtimal yazık diyorum paralarınıza siz tepkisiz kaldıkca bunlar daha çok abartıcak uyumaya devam ikv uyumaya devam....
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z

“Eski Duyurular” sayfasına dön