:arrow:xxDAVUT yazdı:Sana Veya benim Loncamdan Başkasına Ne düşmüş Hiç Umrumda Değil ve olmazda...Lakin Zırhı Yansıtıp "Adam olun " Kelimesi Sanki Bir Zırh düşürdük Biz Adamızda Sizde Adam olun Manasına Geliyor. ( Sözüm Meclisten Dışarı ). Karakterine Her kim Girmişse Emanet bir charda olduğunun farkına varıp İnsanlara Edebiyattan Bahsetme Duygusunda ve düşüncesinde bulunmasın.Bütün Klan Soysuz Çapul , Bir tek o lafı yazan VEYA YAZANLAR MI ADAM ???justine yazdı:Şimdi bu Taş Kanat Zırh düşen ZaT ben oluyorum..
Ancak ; işin acı kısmı şu ki ; benimle olan ya da olduğunu varsaydığım kişisel problemlerini yansıtmakta bundan güzel bir fırsat bulamazdın , gel gelelim dostum inan ki yine boş çıktı.. Karakterime TİCEY arkadaşımız girmiş zırhı o düşürmüş laf ettiyse gene o etmiştir , ki biz bu "Adam Olun" lafını sadece espri mahiyetinde kullanırız...
Ayrıca şu konuya da değinmem lazım; Taş Kanat zırh düştüğünü gördükten sonra zırhı takıp şekline şemaline , karakterin üzerindeki etkisini incelemeye başladım.. Hatta bu etkiyi tam olarak hissetmek için klan savaşına girdim.. Özelime "zırh ne yansıtır mısın?" diye onlarca pm geldi sadece 2 kere bölgeden 1 kere de klandan yansıttım..
Eğer benle bir probleminiz varsa lütfen bana ulaşarak bildirin.. Birbirine ulaşması en kolay oyunlardan biridir İKV.. Bu tür konuları foruma taşımanın hiç mi hiç anlamı yok.. Ki görgüsüz olarak nitelendirdiğiniz BEN , hiç bir zaman aktarılmayan nadide yahut şaheser itemlerimi yansıtmış biri değilimdir.. Aksini ispat edecek varsa ; lütfen konunun altına yorumunun yanında resimlerini de eklesin..
Saygılarımla
Kusura Bakmayın.Ben Hayatımda Çok Adam Gördüm. Hem de Harbi Adammm.İkv de de Gördük Reelde de...
Loncanızın Lideri Her Kimse O Adını biliyor.Bu konuyu açtıktan 1,2 saat sonra beni forumdan "Forum yetkilisi" üyeliğinden" 1 gün uzaklaştıran kişi ( sanırım çok zoruna gitmiş Bir şeyler dokunmuş olmalı kendisine) , Kendisinin Haksız yere durup dururken bir üyeliği böyle bir söyleşi yüzünden uzaklaştıramamasını söyledikten sonra aşağıda bir yazı ile sebeb olarak ayrı bir konudaki yazımı çirkin bulup onun yüzünden sizi uzaklaştırdım gibi HİÇ İNANDIRICI OLMAYAN bir durum kendisini veya yönetimden bir kaç kişiyi kandırma girişiminde bulunmasına Çok şaştımAçıkçası...
Sığınak ve Migrat grup bölgesi Geldiği Zaman Maşallah Biri Sürekli foruma ayrı ayrı konular açıyordu.Yok İlk bunu kestik. Yok İlk Kesimi Biz yaptık falan filan...Siz böyle Saçma konular Açtığınızda Kimse Size Karışmıyordu.Şimdi de Siz Kimseye Karışamazsınız. !!!
[/b]
Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !
Re: Yeter Artık Nedir bu Esaret ! Zorlama !
İt Ulur Birbirini Bulur..

- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bazısını okudum bazısını okumadım. Yorum yazanların hemen hemen hepsini tanıyorum, herkes tanıyor. Kimin ne kadar adam olduğunu biliyorum, herkes biliyor. Davut bir konu açmış düşüncelerini aktarmış. Yapılan ukalalıkları, havaların yanlış olduğunu, itemle adam olunmadığını düşündüğünü yazmış. Bizim loncamız GH üyeleri tarafından açılan bazı konuları Davut 'a örnek gösteren arkadaşlara soruyorum: Bu eleştirilerin GH üyelerini kapsamadığını düşündüren nedir?
Bir yanlış varsa bunu herkes yapıyor. Grup bölgelerinde çok az vakit geçirmiş ve çemberlitaşa girmeye bile kalkışmamış bir insan olarak yazıyorum oyuna ayıracak o kadar uzun vakitlerim yok. Volkan 'ın da vakti yokmuş ki Ali girmiş karakterine zırh düşürmüş. İyi, hoş. Ancak ardından kendi aranızda şaka olarak kullandığınız bir ibareyi klan kanalından bütün klana hitap şeklinde yazmanız yanlış olmuş. Aranızdaki çoğu kişinin belli bir olgunluğa eriştiğini düşünüyorum. Oyun içerisinde kullanılan bu tarz söylemleri ciddiye almamanız gerektiğini size öğretmek zaten haddim değil.
Arkadaşım diyebileceğim bir çok kişinin, eskiden tanıyorum dediğim bir çok kişinin kendilerini oyuna bu kadar kaptırması ve tanınmayacak hale gelmesi beni ayrıca üzüyor. Yorumuma lonca üyelerimin yorumlarıyla alıntı yapmayın. Bir eleştiri yapıyorsak çuvaldızı kendimize batırmasını biliriz.
Silkelenip kendinize gelmenizi isterdim ama şu saatten sonra hiç bir kelimenin faydası olmayacağını biliyorum. Size iyi oyunlar. Cümleten geçmiş olsun.
Bir yanlış varsa bunu herkes yapıyor. Grup bölgelerinde çok az vakit geçirmiş ve çemberlitaşa girmeye bile kalkışmamış bir insan olarak yazıyorum oyuna ayıracak o kadar uzun vakitlerim yok. Volkan 'ın da vakti yokmuş ki Ali girmiş karakterine zırh düşürmüş. İyi, hoş. Ancak ardından kendi aranızda şaka olarak kullandığınız bir ibareyi klan kanalından bütün klana hitap şeklinde yazmanız yanlış olmuş. Aranızdaki çoğu kişinin belli bir olgunluğa eriştiğini düşünüyorum. Oyun içerisinde kullanılan bu tarz söylemleri ciddiye almamanız gerektiğini size öğretmek zaten haddim değil.
Arkadaşım diyebileceğim bir çok kişinin, eskiden tanıyorum dediğim bir çok kişinin kendilerini oyuna bu kadar kaptırması ve tanınmayacak hale gelmesi beni ayrıca üzüyor. Yorumuma lonca üyelerimin yorumlarıyla alıntı yapmayın. Bir eleştiri yapıyorsak çuvaldızı kendimize batırmasını biliriz.
Silkelenip kendinize gelmenizi isterdim ama şu saatten sonra hiç bir kelimenin faydası olmayacağını biliyorum. Size iyi oyunlar. Cümleten geçmiş olsun.
bir varmış bir yokmuşum
Lonca Arkadaşım Diye Demiyorum Çok Doğru Konuşmussun Birtan.
Bu Yazıdan Sonra bu konuya İleti Yazmayacağım( Kendini Aşmayan Olduğu Sürece ).Birtan Gereken Açıklamaları Yazmış Zaten HEPİMİZ ÜSTÜMÜZE ALINMALIYIZ.
Bu Yazıdan Sonra bu konuya İleti Yazmayacağım( Kendini Aşmayan Olduğu Sürece ).Birtan Gereken Açıklamaları Yazmış Zaten HEPİMİZ ÜSTÜMÜZE ALINMALIYIZ.
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Buyrun benim bi sorunmu var?oLiweKs yazdı:kontforum62 yazdı:davutunda dediği gibi tamam hepiniz kralsınız hepiniz mükemmel ben kendi çapımdayım kudretim tükenmez
Millet Rehber Olunca Bir Şey OluyorDimi JOKER
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
xDAVUT yazdı:Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor.
Neyse Sözü Fazla Abartmak istemiyorum.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
Adamlığı İtemle Sanan 3*5 Çocuk İşte
Böyle Diyipte Tekrar Ağlatma Tenekeyi MAHKUM

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Arkadaşlarımız duygularını bizimle paylaşmış eleştirin fakat dozunda ve içeriklerine dikkat edelim. Kişisel tartışmaya itikleyici iletiler paylaşmakdan çekinelim, aksi taktirde konu kilitlenir.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
okan34 yazdı:Arkadaşlarımız duygularını bizimle paylaşmış eleştirin fakat dozunda ve içeriklerine dikkat edelim. Kişisel tartışmaya itikleyici iletiler paylaşmakdan çekinelim, aksi taktirde konu kilitlenir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gladio
çok doğru söylüyorsun kardeş.Bazı arkadaşlar zırhı düşürünce kusura bakmayın g*tü havaya kalkıyor.xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Kendimize Gelelim Arkadaşlar bu bir oyun. Fazla abartmamak lazım. Dışarıda hayat var , İnsanlar Var. Gerçekler Var. Herşey oyun değil. GENELLEME KONUŞUYORUM.
Neyse Sözü Fazla Abartmak istemiyorum.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
İçerik düzenlenmiştir. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Sosyolog
Sosyolog
KozmikOda....! Çok Yakında
Derdi Olan Özele pLease...!
Derdi Olan Özele pLease...!
- OoOcHaTLaqOoO
- Acemi Savaşçı
Millet hava atma derdinde.. Silah çıktı mertlik bozuldu hesabı