Kudret İksirleri OOK larda satılsın
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Kudret İksirleri OOK larda satılsın
Reçete ile üretim var demek oldukça saçma bir söz olacaktır.Çemberlitaş'ta bir şifacının 30 tane iksir harcadığı (sadece gbm-x'e kadar ve gbm-x dail) düşünülecek olursa uygulanması kesin bir sistemdir.Madenler kullanılarak üretim yapılması çok uzun sürer ve yetersizdir.Birden fazla 70-80 tane malzeme ile ortalama kaç iksir çıkıyor ki?Her bir madenin yenilenme süresini de biliyoruz.Ayrıca maden satan da yok.
2006-2013
Reçetedeki madenler azaltılsa daha güzel olabilir aslında.. 
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
10 tane ökse otunun 1 tane saf demirin neyını azaltıcaklar:DD sankı 7 tane mavi topaz var:DNaSiHatt yazdı:Reçetedeki madenler azaltılsa daha güzel olabilir aslında..
-
- Cin Avcısı
Sana uygun buluyormusun diye soran oldumuda atlıyorsun zazanNaSiHatt yazdı:Merhabalar,
Oyundaki tüm İksirler reçete ile üretilebiliyor.
Oyunun basitleşmemesi açısından bu öneriyi uygun bulmuyorum.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
İksirler eğer ki oyun parası ile satılmayacaksa bile iksir üretimlerindeki maden sayılarının önemli oranda azaltılması ve reçetelerdeki saf madenlerin kaldırılması çok iyi olacaktır. Ama yinede oyun parası ile satılması en güzeli olacaktır.

Her Zaman Dostluk Kazansın, Kaybeden Düşmanlık Olsun...
Aslında öneriye uygun geldi ya da gelmedi şeklinde cevap vermek sazanlık değil.Dismotixxxx yazdı:Sana uygun buluyormusun diye soran oldumuda atlıyorsun zazanNaSiHatt yazdı:Merhabalar,
Oyunun basitleşmemesi açısından bu öneriyi uygun bulmuyorum.Adam öneri vermş sen uygun bulmuyorum diye ötüyorsn
Düşüncelerimizi ortaya koyma için açılmış bir konu herkes düşüncesini söyleyebilir. Hemen terslemen doğru olmamış.
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
arkadaşlar dediğiniz şey oyuna fazlasıyla zarar verir kanaatindeyim ben bir şifacıyı ölseniz kesemezsiniz bir klan savaşında ayrıca oyuncuyu oyuna bağlayan zorluk derecesini düşürmek oyunun gelişmesini sağlamaz. ikv de diğer oyunlardan farklı olarak üretme olayı var ve bu oyunun zevkini artırıyor madenlerin çoğaltılması yada gereksinimlerin azaltılması bana daha mantıklı geliyor
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
bu dediğin oyundaki adalet kavramının tamamen sonunu getirecektir parayı veren düdüğü çalar olayıSilahtar yazdı:İksirler eğer ki oyun parası ile satılmayacaksa bile iksir üretimlerindeki maden sayılarının önemli oranda azaltılması ve reçetelerdeki saf madenlerin kaldırılması çok iyi olacaktır. Ama yinede oyun parası ile satılması en güzeli olacaktır.
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Dismotixxxx yazdı:Sana uygun buluyormusun diye soran oldumuda atlıyorsun zazanNaSiHatt yazdı:Merhabalar,
Oyunun basitleşmemesi açısından bu öneriyi uygun bulmuyorum.Adam öneri vermş sen uygun bulmuyorum diye ötüyorsn
Eğer bir sorunun, önerin varsa destek Formunda ÖNERİ olarak yollayabilirsiniz.
Ama bunu yapmayıp foruma koyarsanız istediğimiz şekilde olumlu-olumsuz görüşlerimizi belirtiriz.
Bunada forum kurallarına aykırı olmadığı sürece kimse karışamaz.
Ama bunu yapmayıp foruma koyarsanız istediğimiz şekilde olumlu-olumsuz görüşlerimizi belirtiriz.
Bunada forum kurallarına aykırı olmadığı sürece kimse karışamaz.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
Akçe sisteminde de parayı ve düdüğü çal hesabı var bunun tek farkı oyun parasıyla alınıyor olması...fuzulisifa yazdı:bu dediğin oyundaki adalet kavramının tamamen sonunu getirecektir parayı veren düdüğü çalar olayıSilahtar yazdı:İksirler eğer ki oyun parası ile satılmayacaksa bile iksir üretimlerindeki maden sayılarının önemli oranda azaltılması ve reçetelerdeki saf madenlerin kaldırılması çok iyi olacaktır. Ama yinede oyun parası ile satılması en güzeli olacaktır.
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.