KoLPaSHaLixxŞAH 0 * 5 TRUVA Vs Sonucu...!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: KoLPaSHaLixxŞAH 0 * 5 TRUVA Vs Sonucu...!!

Mesaj gönderen fetih »

manstreal yazdı:zamanxsıfabasan sen kımsın kı derken ?? :D :D :D oyun uzerınde dun gırdım 1 saat senı aradım bulamadım kardesım yıyorsa oyuna gırdıgınde fear dıye sor bulurum ben senı vardıalı calısıyorum bu hafta 5 ten sonra evdeyım mutlaka bul benı bakalım sen kımsın kı lafını yedırtıyormuyum gorusruz . 1 ay once bana sıfacımla ws atmam ben kendıme guvenm yok dıyen adam sımdı kafa tutuyor ıse bak herneyse beklıyorum senı oyunda pm atman yeterlı ...
Evet sen kimsin ki derken; onu tanımadığımı oyun da bile görmediğimi belirtmek istedim. Beni bulman biraz zor olucak o zaman cünkü bende çalışıyorum (gece). Gündüz vakti dinlendiğimden dolayı pek aktif olamıyorum şu an sana cevap verdıgım zamana bakarsan (gece 01.25) paydos vaktinde olduğumu anlayabilirsin. :) 1 ay önce veya daha fazla bir süre zarfında bana böyle bir teklif verdiğini benimde "kendime güvenim yok" dediğimi hatırlamıyorum. Ama şunu diye bilirim Şifa vscisi değilim mümkün mertebe savaşçı :) Kimseyede kafa tuttuğum felan yok kardesım her sey acık @xHeLPeR nikli arkadas bana böyle bır atarda bulunmuş yorumları incelemeni tavsiye ederim. Vee ben her zaman burdayım.

ZamanxŞfbsN
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

hukumdargame yazdı:Abidinx = TRUVA mı bu çocukla ws mi atıyorsunuz. Oyunu neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz. Ben bıraktım 2aydır kafam rahat. Bırakın ya ne uğraşıyorsunuz. Ejdermiş Altermiş düşürdüm de ne oldu. Boşa zaman kaybettiğimi bıraktıktan sonra öğrendim. Beyler Kendinize gelin. 20 30 yaşında adamsınız. İşiniz Mesleğiniz çoluğunuz çocuğunuz var gidin onlarla uğraşın onlarla güzel vakit geçirin. Oyun çok istiyorsanız alın çocuğunuzu gidin bir playstation a oynayın. Oda olmazsa al arkadaşlarını git bilardoya halı saha maçına. Ben bıraktıktan sonra farkına vardım bu oyun boş. Şöyle bir dışarı çıkında etrafa bakının neler dönüyor dünyada. Burda 5saat geçirmek yerine diğer şeylere 5saat harcayın. Hadi İyi Günler.
doğru söylüyorsun ama mümkün olmuyor işte =/
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

Canceazi yazdı:
hukumdargame yazdı:Abidinx = TRUVA mı bu çocukla ws mi atıyorsunuz. Oyunu neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz. Ben bıraktım 2aydır kafam rahat. Bırakın ya ne uğraşıyorsunuz. Ejdermiş Altermiş düşürdüm de ne oldu. Boşa zaman kaybettiğimi bıraktıktan sonra öğrendim. Beyler Kendinize gelin. 20 30 yaşında adamsınız. İşiniz Mesleğiniz çoluğunuz çocuğunuz var gidin onlarla uğraşın onlarla güzel vakit geçirin. Oyun çok istiyorsanız alın çocuğunuzu gidin bir playstation a oynayın. Oda olmazsa al arkadaşlarını git bilardoya halı saha maçına. Ben bıraktıktan sonra farkına vardım bu oyun boş. Şöyle bir dışarı çıkında etrafa bakının neler dönüyor dünyada. Burda 5saat geçirmek yerine diğer şeylere 5saat harcayın. Hadi İyi Günler.
charlarının içlerini boşalt diğer sunuculardaki charlarını sil bak nasıl mümkün oluo :roll:
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

xsWiTxBANNED yazdı:
Canceazi yazdı:
charlarının içlerini boşalt diğer sunuculardaki charlarını sil bak nasıl mümkün oluo :roll:
ortağın varsa mümkün olmuyor :)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön